Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא נהוג לא לחייב בגין האבחון במידה ותקנת את התקלה במוסך?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אף מוסך לא עובד בחינם. עלות העבודה היא בנוסף לעבודה של האבחון.

פעמיים במוסך מרכזי של לובינסקי נתנו הצעת מחיר על דיאגנוסטיקה, ומחקו אח"כ כשטיפלנו אצלם ושילמנו על העבודה עצמה.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם (נערך)

אילו נהג יגיע למוסך ויגיד שהוא רוצה שיחליפו לו את החלק, הוא יקבל מחיר נמוך יותר לעומת שיגיד שלא יודע מה קרה לרכב.

עם או בלי שורה בחשבונית.

רמז: יהיה רשום שהוא עבד על החלק יותר זמן כאשר הוא אבחן את התקלה לעומת המצב שבו הלקוח אמר למכונאי "תחליף וזהו".

עריכה אחרונה על ידי gbguy
פורסם
אף מוסך לא עובד בחינם. עלות העבודה היא בנוסף לעבודה של האבחון.

אם הלקוח נכנס לאיתור התקלה ואז החליט לתקן את רכבו במוסך אחר זול יותר אז אני מסכים עם מה שרשמת.

גם במקרה שעלות תיקון התקלה זעום אך לקח מספר שעות לאבחן ולהגיע לגורם אז גם מובן ומקובל לחייב על האבחון.

אבל המקרה הנ"ל לא נראה לי נופל תחת 2 ההגדרות הנ"ל.

לגבי מה שרשמת על גובה החיוב, אני חושב שזו אחת הסיבה שבגללם הכנופיה הוקמה, חוסר הוגנות ושקיפות של המוסכים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

המחיר הוא קצת גבוהה, אבל אם תחשבו על זה..

חלק 250 לא כולל מעמ.

עבודה, שזו עבודה מסריחה ודי טכנית, לפחות פחות 250 300 שקל.

תוסיפו עוד מעמ וקפה ומאפה והגעתם לסכום.

סיסטםx פעם הבא תרים טלפון להתייעצות לאדם או מכונאי שיש לן רכב דומה (:

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם (נערך)

רון זה מה שנקרא נתפסתי עם המכנסיים למטה.

ולסיפורנו: אשתי הייתה בדרך לאסוף אותי והיינו אמורים ליסוע למקווה של אחותה שהתחתנה, בדיוק הופיעה ההתרעה והנורה והוחלט שמשאירים את האוטו בסגולה על מנת לא לקחת סיכון, כל זה קרה ב 17:30 בערך, 17:45 שכרנו רכב מבאדג'ט כדי להצליח להגיע למקווה. יום למחרת מיהרתי לפתור את הבעיה כי זה יום החתונה. בלי קשר לשום דבר אני אחרי גמר אחריות לא פונה למורשה, הסיבה היחידה שפניתי לשם כי קיוויתי שיהיה אחריות מליס פור יו, הרכב תוקן ומסגולה נסעתי לקריית מלאכי ולחתונה עם מעט לחץ בזמנים.

בשורה התחתונה עיתוי גרוע מאוד להתקע עם הרכב = עלויות בהתאם.

Sent from my MX5 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי system_x

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

לפי דעתי המחיר הזה הוא פשוט שערוריה. נכון המוסך צריך להרוויח, אבל יש להרוויח ויש להרוויח, אולי אני טועה אל זאת דעתי בעניין.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...