Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריקול פנסים מאזדה 3 09-12

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה נתקלתי בחבר שהייתה בבעלותו מאזדה מהשנתונים האלו(אני מחזיק באחת משנתון 10) והוא ראה שאחד הפנסים עכור ואמר שיש סוג של ריקול להחלפה.

התקשרתי לרמ-טל לברר מולם, והם טוענים שלא קיים דבר כזה ובמידה ואני מעוניין להחליף פנסים יעלה לי כ2200 לזוג חדש מקורי:?, ובמידה והיבואן יהיה לו קצת רצון טוב צריך להגיע למוסך לאיבחון ולבדיקה אם שני הפנסים מקוריים וכו'.

הבעיה שבעת קניית הרכב היה פנס עם דליפה ודרשתי מהבעלים הקודם להחליף, נכון להיום יש לי פנס שאינו מקורי אלה תוצרת TYC(תחלופי עד כמה שאני מבין,שהייתה לו נזילה ואטמטי אותו וגם הוא מתחיל לקבל עיכור לאחר שהייה של שנה על הרכב) ובמצב הזה לא תהיה לי אפשרות לנסות אפילו להפעיל רצון טוב(אגב הדשבורד הוחלף במסגרת רצון טוב בחדש).

עכשיו הרצתי חיפוש כאן בפורום ואכן היה איזכור להחלפה בעקבות כניסת לחות לפנס, אז טכנית אמור להיות בשר להחלפה.

השאלה כיצד ניתן להתנהל מולם על מנס שיחליפו?לנסות להשיג פנס עכור מקורי? בתכלס יוצא לי שאני כל 3 חודש מעביר פוליש לפנס ושם אוטם כדי שלא יקבל צהיבות.

אשמח לעייצות ואופן התנהלות מול מוסכים מורשים/יבואן

תודה ויום טוב,

איליה.

פורסם

תודה תום, אך הבעיה שאין לי עדים בפנס(אטמתי אותו עם סיליקון) וגם הפנס שיש עליו את זה אינו מקורי והוא תחלופי של TYC(אם איני טועה).

יש כאן מה לנסות?! או להשיג אחד גמור והלחליף ולהגיע ככה לרמטל?

פורסם

אני לא חושב שהמוסך יסכים להחליף פנס לא מקורי, רק בגלל קיום של TSB כזה (שנוגע מן הסתם לחלקים מקוריים בעייתיים).

ואם אתה כבר משקיע במציאת חלף מקורי (נגיד מפירוק), אז אולי הוא יהיה במצב טוב ולא תידרש בכלל להחלפה (נוספת).

יתכן גם שחלק מקורי יחזיק אולי תהליך חידוש באופן יותר טוב, או שאולי יש מקום לשיפור כללי בתהליך אותו אתה מבצע (בעיקר בכל הנוגע לשימוש בלכה).

פורסם

בסוף נעשת קומבינה, התייעצתי עם מוסכניק מכר, הושג פנס מקורי עכור מת מפרוקיה ב200 שקל, והרכב נשלח למוסך יבואן.

נעדכן אתכם אם הקומבינה עבדה(2 פנסים מקוריים ב200 שקל נשמע טוב נשמע אוסם:wink:)

פורסם (נערך)

cd9b029bfef22855b5c756d0b1e7e5c0.jpg

עדכון מצב, קיבלתי שני פנסים חדשים קומפלט, 300 שקל על תירחה והקומבינה שווים אתזה

חוגלי, מה אומר לאטום את אלו מראש עם סיליקון?

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
פורסם

חחח לא, לא יאבוד עליי הבחור, מכיר את המשפחה ואת העסק שלהם, עשו לי מלא דברים בלי לבקש דבר בתמורה, אז 200 שקל על פנס מפירוק ו100 שקל על זה שהוא לקח לי את האוטו ממקום העבודה שלי נסע למוסך היה שם ועד שהכל בוצע והחזיר את הרכב והכל נרשם בספר רכב, מחיר שלדעתי משתלם בלי שאני יעשו פעולה כלשהיא מלבד לדבר בטלפון

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם
הפנסים שהורכבו הם מקוריים או חליפי?

מקורי עם חותמת של מאזדה :)

אהלן,

יש לי מאזדה 3 2012 עם פנסים צהובים ומגעילים.

גם אני זכאי להחלפה הזאת? מה הקריטריונים?

סביר להניח שכן, במידה ושני הפנסים עדיין מקוריים ולא הוחלפו בעבר.

תום תגיד רגע ידוע לך אם הפנסים מגיעים מאופסים או שצריך לעשות כיוון פנסים עכשיו?

פורסם

אתה שואל אותי בתור מה?!

מניח שבמוסך היו אמורים לבדוק כיוון לאחר ההתקנה. שאל אותם.

לדעתי אמור להיות כלול כחלק מהעבודה.

פורסם

נאמר לי שכן עשו כיוון(התקשר אליי הבחור שעשה את הכל) והאמת היה שיפור בראות, ממש היה ניתן להבחין באלומות של הפנסים, השאלה נובעת מזה שהרבה חשבו שאני עם אור גבוהה :S

פורסם

יש לך כפתור כיוון גובה אלומה? נסה להשתמש בו, קליק אחד או שניים.

בדוק מול קיר אם יש סימנים לבעיה אחרת.

חוץ מזה, אולי תוכל לעבור עכשיו לנורות רגילות LL במקום נייטברייקר יקר ועדין לראות את הכביש היטב :wink:

• תוכן חדש...