Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ביידן לכאורה התערב, וניצל את מעמדו כסגן נשיא ארה"ב, כדי להשפיע על מדינה אחרת בנושא החקירה של בנו, וטראמפ הוא זה שמבקשים לחקור ולהדיח?

עם רמת הטמטום של הדמוקרטים, אני לא אתפלא אם טראמפ עצמו הדליף את "הדיווח המודיעיני" כדי להוציא אותם (שוב) קטנים ומגוחכים.

פורסם

לא ראיתי שום טענה למעט זו שהגיעה ישירות מטראמפ (שהוא בכלל לא שקרן פתולוגי, בכלל בכלל לא) שביידן עשה שום דבר רע.

מה שכן, זו בדיוק הגאונות של טראמפ - זה מה שעזר לו מול הילארי, לקחת משהו מעורפל וחסר חשיבות אמיתית כמו בנגזי או פרשת האימיילים, ולסובב אותו כל כך הרבה עד שכולם ידברו רק על זה ולא על מה שבאמת צריך לדבר עליו. זה בדיוק מה שנתן לו את הכהונה מול הילארי (אם אתם זוכרים, קצת לפני הבחירות קומי אמר שהוא יחקור את האימיילים שלה, וממש טיפה'לה לפני הבחירות אמר שאין שם כלום - אבל הנזק כבר נעשה).

הגאונות הכפולה במקרה הזה היא שטראמפ מצליח לעשות את הנזק תוך כדי שהוא בעצמו עובר על החוק בצורה בוטה וגלויה לחלוטין - כך שהוא הופך את העבירה לנורמה. ניצחון כפול...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רגע, אז הוא גאון או טיפש? בילבלת אותי לגמרי [emoji848]

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
תמליל ריק מתוכן מבחינת השלכות חמורות. לדעתי הוא ימנף את כול הסיפור למשהו פיקנטי :popcorn:

נשמע סביר.

אחרי שבועיים רצוף של פמפומים בכל אמצעי תקשורת שידוע לאדם (אולי חוץ מיונת דואר) - מה שהתגלה הוא בסך הכול נפיחה.

לא הולם? מטופש? מוזר? אולי התשובה היא "כן" להכול, אבל איך שלא יהפכו את זה, זה לא חומר מספיק טוב להדחה.

אגב טאוב - זאת הפעם הראשונה שאני מוצא איזה ניסיון סביר להגדיר את אותו "שמאל גלובליסטי" בלי תאוריות קונספירציה. אולי לא מלוטש ולא מדויק, אבל מאוד מעניין, בעיקר עקב הדגשת ה_יכולת_ של אותה שכבה עשירה ואינטליגנטית לנוע בין ארצות ויבשות. וריאציה מעניינת (או גלגול) של אותן 3-4 משפחות אצולה שמשום-מה מרכיבות את כל משפחות המלוכה ביבשת אירופה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
רגע, אז הוא גאון או טיפש? בילבלת אותי לגמרי [emoji848]

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

בשביל זה אני פה :-P

נשמע סביר.

אחרי שבועיים רצוף של פמפומים בכל אמצעי תקשורת שידוע לאדם (אולי חוץ מיונת דואר) - מה שהתגלה הוא בסך הכול נפיחה.

לא הולם? מטופש? מוזר? אולי התשובה היא "כן" להכול, אבל איך שלא יהפכו את זה, זה לא חומר מספיק טוב להדחה.

אגב טאוב - זאת הפעם הראשונה שאני מוצא איזה ניסיון סביר להגדיר את אותו "שמאל גלובליסטי" בלי תאוריות קונספירציה. אולי לא מלוטש ולא מדויק, אבל מאוד מעניין, בעיקר עקב הדגשת ה_יכולת_ של אותה שכבה עשירה ואינטליגנטית לנוע בין ארצות ויבשות. וריאציה מעניינת (או גלגול) של אותן 3-4 משפחות אצולה שמשום-מה מרכיבות את כל משפחות המלוכה ביבשת אירופה.

לגמרי לא מסכים שזו נפיחה. אם זה היה נשיא דמוקרטי שעושה את זה אז הרפובליקנים היו חוגגים. לעזאזל, הם חגגו על דברים הרבה פחות גרועים.

קשה לי להבין את ההגיון שאומר שכשנשיא מדינה מבקש מנשיא מדינה אחרת לחקור את יריבו הפוליטי, הגיוני לאנשים לפטור את זה כ"מטופש" או "מוזר".

דמיינו שביבי היה מבקש מנשיא מוזמביק לחקור את גנץ שנה לפני הבחירות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

היו חוגגים, כמובן, בלי שום ספק, אבל גם אז זה לא היה מוביל להדחה.

נפיחה, בקיצור.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

זאת הפעם הראשונה שאני מוצא איזה ניסיון סביר להגדיר את אותו "שמאל גלובליסטי" בלי תאוריות קונספירציה. אולי לא מלוטש ולא מדויק, אבל מאוד מעניין, בעיקר עקב הדגשת ה_יכולת_ של אותה שכבה עשירה ואינטליגנטית לנוע בין ארצות ויבשות. וריאציה מעניינת (או גלגול) של אותן 3-4 משפחות אצולה שמשום-מה מרכיבות את כל משפחות המלוכה ביבשת אירופה.

האנס, הוא לא מדבר על שכבה עשירה ואינטלגנטית. הוא מדבר עליך ועלי. מתכנים, עורכי דין ורופאים, שיודעים אנגלית ולפעמים פוגשים קולגות בכנסים בחול. ככה בדיוק זה תואר באחד מהטורים האחרים מהסדרה הזו.

ומילא זה שההאשמות הדביליות בהעדר זיקה לאומית לוקחות אותנו אחורה מבערך ריכרד ואגנר דרך סטלין ועד לגדי טאוב (וזה כבר כשלעצמו יכול להעיד על משהו), הרדוקציות וההשוואות שהוא עושה הן פשוט מופרכות. הוא מדבר על בעית דרום תל אביב? בפן הכלכלי, אלו שתומכים בגבולות פתוחים יותר, ומוכנים להקריס את מדינת הרווחה כי מיסים זה לפראיירים נמצאים דווקא בצד הימני יותר של המפה הפוליטית. בפן העקרוני או מוסרי, מי היא בדיוק האליטה המדוימנת בארץ שרוצה גבולות פתוחים?

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

סבבה, אז ננסה לדייק. יש שכבה כזאת, של אינטליגנטים עם מקצועות מבוקשים. במקרה יצא ששנינו משתייכים אליה (הודות לגנטיקה בעיקר, אני מניח). ואכן, שנינו באופן תיאורטי יכולים לנוע בקלות יחסית בין ארצות הודות לשליטה במקצוע מבוקש.

בתוך אותה שכבה יש כמה קבוצות, וביניהן הקבוצה שטאוב מתאר.

פורסם
סבבה, אז ננסה לדייק. יש שכבה כזאת, של אינטליגנטים עם מקצועות מבוקשים. במקרה יצא ששנינו משתייכים אליה (הודות לגנטיקה בעיקר, אני מניח). ואכן, שנינו באופן תיאורטי יכולים לנוע בקלות יחסית בין ארצות הודות לשליטה במקצוע מבוקש.

בתוך אותה שכבה יש כמה קבוצות, וביניהן הקבוצה שטאוב מתאר.

אז אם נדייק באמת, טאוב עושה סלט (לדעתי במודע) שכתבתי עליו קודם.

יש אנשים שהם בעד ״גבולות פתוחים״ במובן של הסרה של מכסים וכלכלה פתוחה יותר לעולם החיצוני. האנשים האלו נמצאים בימין הכלכלי, ואתה לא תמצא ביניהם, כנראה גם לא בחול, את המקבילים של שלי יחימוביץ ועמיר פרץ.

יש אנשים שחושבים שמדינות המערב צריכות לקלוט פליטים או מהגרים ממדינות נידחות. לא יודע אם ברמה של לתת לכולם להכנס, אבל בכל זאת. מה שמניע אותם, בניגוד לטענה הרדודה של טאוב, זה ממש לא אינטרס כלכלי.

כמו שכתבתי גם קודם, לאומיות היא לא הישג של הדמוקרטיה. הרי כל הגישה הלאומנית בגרמניה, למשל, סבבה סביב זה שיש מנהיג או גאון שיודעים בדיוק מה העם צריך ופועלים בשמו. וגם את זה טאוב יודע, כנראה, בתור מרצה להיסטוריה.

לדעתי, הבאג הכי גדול בגישה של טאוב הוא בזה שהוא מנסה להכליל ולייצר משהו שנכון לכל העולם המערבי. והוא לא. לרוב האנשים יש דעות מורכבות, שלא נופלות בתבנית הילדותית למדי שהוא מתאר. ואי אפשר באמת לדבר על אליטת מיעוט שבזה לעם, כשבמקרים הכי מובהקים שהוא מביא - ארה״ב ואנגליה - הפיצול בין התומכים במה שהוא חושב שכל העם צריך לתמוך בו חוץ מהאליטה הוא ברמה של 50-50.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אגב, בנוגע ל"נפיחה", רק מדגיש כי טראמפ טען שלא היה בשיחה שום אלמנט של "יד רוחצת יד":

טראמפ לנשיא אוקראינה: "ארצות הברית הייתה טובה מאוד לאוקראינה. לא הייתי אומר שזה הדדי בהכרח כי דברים לא טובים קורים אבל ארצות הברית הייתה מאוד מאוד טובה לאוקראינה"

נשיא אוקראינה לטראמפ: "אתה צודק לחלוטין. לא 100% אלא 1000%... ...אנחנו מוכנים להמשיך לשתף פעולה עם ארה"ב וכמעט מוכנים לקנות ממכם עוד מערכות חימוש למטרות הגנה"

טראמפ לנשיא אוקראינה: "אני רק רוצה שתעשו לנו טובה, בכל זאת, כי המדינה שלנו עברה הרבה ואוקראינה יודעת הרבה על זה. אני רוצה שתמצא מה קרה עם כל המצב הזה עם אוקראינה, הם אומרים crowdstrike, אני מעריך שאחד האנשים העשירים אצלכם, השרת, הם אומרים שלאוקראינה יש אותו..." - הוא ממשיך ומזכיר את ג'וליאני ואז את ביידן והבן שלו ואומר שהרבה אנשים רוצים למצוא פרטים על זה ושהוא ישמח אם נשיא אוקראינה יבדוק את זה עם התובע הכללי של ארה"ב

צריך להיות אטום לחלוטין בשביל לא להבין שמדובר אכן ביד רוחצת יד - טראמפ ישמח למכור לאוקראינה מערכות חימוש, אבל הוא רוצה שנשיא אוקראינה יעשה משהו בשבילו קודם - יבדוק את התיאוריית קונספירציה המגוחכת על השרת של ה-DNC, ואת ביידן והבן שלו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
איך עוד אף אחד לא כתב על תהליך ההדחה שהחל?

אני מניח שההדחה תיכשל, וסיכוי טוב שזה רק יועיל לטראמפ לשכנע שרודפים אותו.

אבל, לגופו של עיניין, יש פה נשיא מעצמה, שמפעיל לחץ על נשיא מדינה זרה, לחקור משהו שקשור ליריב הפוליטי שלו, ביידן.

זה כמו שביבי, היה מבקש לפני הבחירות, ממנהיג כלשהו (כמובן שאנחנו לא ארהב, אז אין לו אפשרות להפעיל לחץ כזה) לחקור פרשה שקשרוה לגנץ או לפיד.

הנה התמלול של השיחה:

https://www.whitehouse.gov/wp-content/uploads/2019/09/Unclassified09.2019.pdf

זה מה שידוע לנו על הנושא:

1. אובמה שולח את סגנו ביידן לטפל בנושא אוקראינה, עם נדוניה של מיליארד דולר סיוע.

2. בנו של ביידן דירקטור בחברת גז אוקראינית.

3. אותה חברת גז נחקרת ע"י חוקר מיוחד אוקראיני (לא בהכרח חוקרים את ביידן הבן).

4. ביידן האב מתנה את הסיוע בהפסקת החקירה ופיטור החוקר.

5. החוקר אכן מפוטר באמצע החקירה, והחקירה נפסקת.

6. הסיוע אכן מגיע.

7. טראמפ מבקש (לא מתנה את הסיוע לאוקראינה) להמשיך את החקירה כדי להגיע לאמת (מה שהיא לא תהיה).

8. טראמפ יוצא הרע בסיפור.

אני מחכה לשמוע איך חובבי טראמפ יסובבו את הסיפור הזה כאילו הוא כלום ושום דבר. אני לא רואה איך זה יכול להיות משהו אחר חוץ מנשיא ארה"ב שמבקש ממדינה זרה להשפיע באופן ישיר על הבחירות בארה"ב.

טראמפ מבקש להחזיר חקירה פלילית שסגן הנשיא הקודם התערב בצורה בוטה בה תוך כדי הפעלת לחץ אסור ופלילי כדי להפסיק אותה ולפטר את החוקר כשבנו של אותו סגן נשיא מכהן בתפקיד בכיר בחברה הנחקרת.

בוא נאמר שבין כל הדברים שקרו בפרשייה הזו, טראמפ הוא ממש נופת צופים.

אצלנו למה שעשה ביידן היו קוראים שיבוש הליכי חקירה, סוף הדמוקרטיה, התערבות בשלטון החוק, תקיפת גורמי האכיפה והמערכת המשפטית.

כלומר רק בתנאי שביבי היה עושה את זה.

(ואגב, יש לה גם השפעה פוטנציאלית עלי כי אולי ארצה יום אחד להגר לארה"ב).

תעשה את זה ב-2024.

לא יודע מה בנו של ביידן עשה שם, אבל זה לא עניינו של הנשיא. ההתערבות שלו בעניין ביידן כל כך שקופה, כל כך בוטה שאני לא יודע אם הוא עשה את זה בכוונה בשביל להתחיל סביבו המולה או שהוא אידיוט גמור.

אף אחד לא יודע מה בנו של ביידן עשה שם, זה מה שהחוקר היה אמור לחקור.

אבל פיטרו אותו ועצרו את החקירה, כי ביידן אבאל'ה איים לא לתת את כספי הסיוע של משלם המיסים האמריקאי אם החקירה תמשיך.

לא ראיתי שום טענה למעט זו שהגיעה ישירות מטראמפ (שהוא בכלל לא שקרן פתולוגי, בכלל בכלל לא) שביידן עשה שום דבר רע.

בלומברג נחשב?

At one point, the U.S. threatened to withhold a $1 billion loan guarantee unless Shokin was removed from office. Biden delivered the message directly to Ukrainian officials. “If the prosecutor is not fired, you’re not getting the money,” he told them, according to an account of the conversation he gave at a 2018 conference. Shokin was ousted in March 2016, and the loan guarantee came through.

נכון שהיו לא מעט טענות מגורמים אחרים נגד שוקין הזה, אבל בוא, דווקא זה שהעביר את האולטימטום - תפטרו את שוקין או שאין מיליארד דולר (שבאותה תקופה אוקראינה הייתה צריכה כמו אוויר לנשימה) הוא אבא של דירקטור בחברה הנחקרת.

בהקבלה זה היה יכול להיראות ככה:

ביבי למ"מ מפכ"ל: "תפטר את X[החוקר בפרשת המעונות] או שאין תוספת תקציב למשטרה".

מה שכן, זו בדיוק הגאונות של טראמפ - זה מה שעזר לו מול הילארי, לקחת משהו מעורפל וחסר חשיבות אמיתית כמו בנגזי או פרשת האימיילים, ולסובב אותו כל כך הרבה עד שכולם ידברו רק על זה ולא על מה שבאמת צריך לדבר עליו. זה בדיוק מה שנתן לו את הכהונה מול הילארי (אם אתם זוכרים, קצת לפני הבחירות קומי אמר שהוא יחקור את האימיילים שלה, וממש טיפה'לה לפני הבחירות אמר שאין שם כלום - אבל הנזק כבר נעשה).

הגאונות הכפולה במקרה הזה היא שטראמפ מצליח לעשות את הנזק תוך כדי שהוא בעצמו עובר על החוק בצורה בוטה וגלויה לחלוטין - כך שהוא הופך את העבירה לנורמה. ניצחון כפול...

בוא, את קומי היה צריך לגרור כדי לחקור את האימיילים, והוא הודיע שיחקור כשלא הייתה לו ברירה, וגם אז הוא לא מצא כלום כי האימיילים נמחקו.

גם אז וגם עכשיו אגב אשמת הדמוקרטים וקומי לגמרי - במקום להתמודד ישירות עם הבעיה הם גוררים אותה עד שאין ברירה, ואז חוטפים בראש.

אם קומי היה מתחיל לבדוק את פרשת האימיילים כשהילרי עוד הייתה מועמדת יכול להיות שהחקירה הייתה מאחוריה (לטוב או לרע) עד הבחירות עצמן והיו שוכחים מזה.

הפעם הדמוקרטים זרקו אבנים אבל שכחו שהם גרים בבית מזכוכית. תקפו את טראמפ על ימין ועל שמאל על שיחה שלא ידעו בכלל מה התוכן שלה עדיין, וטראמפ ניצל את הבמה ומשך זמן, אני לא אתפלא אם חיכה שיצהירו על תהליך Impeachment לפני שנתנו לפרסם את תוכן השיחה (לא מפתיע אותי שזה קרה רק כמה שעות אחרי שפלוסי הודיעה שיחלו בתהליך הדחה).

נתן להם ללכת רחוק, רחוק מדי, ואז חשף את הראיות ואת ערוות הדמוקרטים, ועל הדרך חיסל את ביידן פוליטית.

גם פלוסי לא תצא נשכרת מהזיג-זג המהיר הזה בין תהליך הדחה וחזרה בה תוך כמה שעות.

כבר היה מי שאמר אתמול שרביעיית AOC, עומר, טלאיב ופרסלי במו ידיהן השמידו אתמול גם את ביידן, פגעו קשות במעמד של פלוסי, ונתנו את הקדנציה השנייה לטראמפ.

לגבי הקטע האחרון אני חושב שזה מוקדם מדי עדיין, אבל האחרים מדויקים, עכשיו הדמוקרטים נראים כמו מי שזורקים את החץ ואז מציירים סביבו מטרה.

לגמרי לא מסכים שזו נפיחה. אם זה היה נשיא דמוקרטי שעושה את זה אז הרפובליקנים היו חוגגים. לעזאזל, הם חגגו על דברים הרבה פחות גרועים.

כמו נשיא שמקיים יחסי מין עם מתלמדת בחדר הסגלגל ואז משקר על זה בשבועה וגם נתפס?

קשה לי להבין את ההגיון שאומר שכשנשיא מדינה מבקש מנשיא מדינה אחרת לחקור את יריבו הפוליטי, הגיוני לאנשים לפטור את זה כ"מטופש" או "מוזר".

דמיינו שביבי היה מבקש מנשיא מוזמביק לחקור את גנץ שנה לפני הבחירות.

וקל לך להבין את ההגיון שסגן נשיא מדינה (בשליחות נשיא המדינה) לא מבקש, אלא מציב אולטימטום לנשיא מדינה אחרת, לפטר חוקר או שאין כספי סיוע, במקרה אותו חוקר מופקד על חקירת חברה שבה הבן של סגן הנשיא מכהן כדירקטור?

דמיין שגנץ היה מתנה סיוע כספי למוזמביק בתנאי שיפטרו חוקר שחוקר חברה שהבן של גנץ דירקטור בה.

יש אנשים שחושבים שמדינות המערב צריכות לקלוט פליטים או מהגרים ממדינות נידחות. לא יודע אם ברמה של לתת לכולם להכנס, אבל בכל זאת. מה שמניע אותם, בניגוד לטענה הרדודה של טאוב, זה ממש לא אינטרס כלכלי.

לגמרי, הסיבה הכלכלית היא כנראה רק תירוץ (מחסור בידיים עובדות, הזדקנות האוכלוסיה ועוד תירוצים).

אגב, בנוגע ל"נפיחה", רק מדגיש כי טראמפ טען שלא היה בשיחה שום אלמנט של "יד רוחצת יד":

טראמפ לנשיא אוקראינה: "ארצות הברית הייתה טובה מאוד לאוקראינה. לא הייתי אומר שזה הדדי בהכרח כי דברים לא טובים קורים אבל ארצות הברית הייתה מאוד מאוד טובה לאוקראינה"

נשיא אוקראינה לטראמפ: "אתה צודק לחלוטין. לא 100% אלא 1000%... ...אנחנו מוכנים להמשיך לשתף פעולה עם ארה"ב וכמעט מוכנים לקנות ממכם עוד מערכות חימוש למטרות הגנה"

טראמפ לנשיא אוקראינה: "אני רק רוצה שתעשו לנו טובה, בכל זאת, כי המדינה שלנו עברה הרבה ואוקראינה יודעת הרבה על זה. אני רוצה שתמצא מה קרה עם כל המצב הזה עם אוקראינה, הם אומרים crowdstrike, אני מעריך שאחד האנשים העשירים אצלכם, השרת, הם אומרים שלאוקראינה יש אותו..." - הוא ממשיך ומזכיר את ג'וליאני ואז את ביידן והבן שלו ואומר שהרבה אנשים רוצים למצוא פרטים על זה ושהוא ישמח אם נשיא אוקראינה יבדוק את זה עם התובע הכללי של ארה"ב

צריך להיות אטום לחלוטין בשביל לא להבין שמדובר אכן ביד רוחצת יד - טראמפ ישמח למכור לאוקראינה מערכות חימוש, אבל הוא רוצה שנשיא אוקראינה יעשה משהו בשבילו קודם - יבדוק את התיאוריית קונספירציה המגוחכת על השרת של ה-DNC, ואת ביידן והבן שלו.

ביידן: "תפטרו את שוקין או שאין מיליארד דולר סיוע"

* שוקין מפוטר

אגב החקירה עצמה לא התמקדה בביידן הבן, וגם התחילה לפני כהונתו בדירקטוריון של אותה חברה (למעשה העסקת האנטר ביידן עם עוד גורמים זרים היה נסיון להתמודד עם אותה חקירה - להראות שהחברה מביאה גורמים בינלאומיים כדי לשנות תהליכים בתוך החברה).

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

טראמפ ישמח למכור לאוקראינה מערכות חימוש, אבל הוא רוצה שנשיא אוקראינה יעשה משהו בשבילו קודם

חוץ מקונספירציה נגדית, איפה בטקסט הוא אמר את זה ?

פורסם
בגדול טאוב מז**ן את השכל, pardon my french.

אני חושב שטאוב מגזים, אבל מזהה תהליך מרכזי חשוב.

מבחינה מספרית, התאוריה שלו מצוצה מהאצבע. ה"דמוס" בארה"ב הצביע גם לדמוקרטים. באנגליה 52% הצביעו בעד הברקזיט, שעדיין לא ברור איך יצא לפועל. הטענה כאילו מתייחסים לרוב כ"אוייב הדמוקרטיה" היא בולשיט כ"כ מוחלט ברמה המספרית, שנאי לא יודע איך הוא לא מתבייש לכתוב את זה.

השאלה היא לאילו דמוקרטים הם הצביעו. דמוקרטים פרוגרסיבים יש מעט. זה שקלינטון אמצה את הלינגו שלהם כדי לא לאבד מצביעי סאנדרס, שיישארו בבית, היתה טעות.

הטעות של טאוב, בהכללה של בריטניה לגבי הברקזיט, היא שה-EU כן מאפשר ניידות כלכלית לכל, בתוך האיחוד. זה לא כמו בארץ, שרק שכבה מאוד צרה היא ניידת.

בארץ אין ספק שהרב רוצה מדינה יהודית. לראיה, רב הציבור מתנגד להתבוללות:

https://yadleachim.co.il/%D7%A1%D7%A7%D7%A8-%D7%94%D7%90%D7%A8%D7%A5-%D7%A7%D7%95%D7%91%D7%A2-%D7%A8%D7%95%D7%91-%D7%9E%D7%95%D7%97%D7%A5-%D7%9E%D7%94%D7%A6%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8-%D7%94%D7%99%D7%94%D7%95%D7%93%D7%99-%D7%91/

עכשיו אותי, אולי אותך, זה מעניין כקליפת השום. אבל גם אני יכול להוציא מחר ויזה לארה"ב ולעשות שם מה שאני עושה פה, ובאמת לא ניהלתי עם יהודיה מימי. אבל אני דמוקרט ולמרות שאני מחבב את רעיון העולם ללא גבולות, אני יודע שזה רעיון רע להרבה מאוד אנשים.

מבחינת העסוק האובססיבי בהגירה, הוא לא מביא שום אבל שום נתון שמוכיח משהו על צדקתו. אולי בארה"ב מהגרים ממקסיקו באמת גונבים עבודות. אני לא יודע. מחקרי ותאוריות הגירה שקראתי על מקומות אחרים בעולם קצת סותרים את טאוב.

אני לא מבין בהגירה בארה"ב, אבל העיסוק בהגירה המקסיקנית של רוני עומד יפה מאוד עם התיאוריה של טאוב, מי הם האנשים שרואים עצמם "אזרחי העולם" ומתעסקים באותן סוגיות "גלובאליות" על חשבון סוגיות מקומיות.

זה שההגירה מאפריקה יצרה קשיים בשכונות דרום ת"א, היא לא משהו שאפשר להתווכח עליו.

מוסדות על לאומיים שכל כך מעצבנים אותו הם לא רק תוצר של שמאלנים אנטי לאומיים משועממים.

ודאי שלא.

הקידוש שלהם "כשומרי סף" הפך להיות עיסוק שמאלני.

כל זמן שהם לא פוסקים נגד מהגרים, כמובן...

דמוקרטיה ולאומיות זה לא מושגים חופפים.

אבל השמאל טוען שהם מושגים מנוגדים, וגם זה לא נכון.

וכנראה גם להבין שאומות הן מבנה חברתי, שאפשר להיות גם ביקורתיים כלפיו. וכנראה גם להבין שיש עוד סיבות לא לסגוד ללאומיות, חוץ מקונספירציות בשקל על זה שמימלא לניידים לא איכפת, כי הם יודעים אנגלית.

לניידים פחות איכפת.

אני יודע שפחות איכפת לי ממי שלא יכול לצאת מפה אם ייבחר. זה טבעי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אף אחד לא יודע מה בנו של ביידן עשה שם, זה מה שהחוקר היה אמור לחקור.

אבל פיטרו אותו ועצרו את החקירה, כי ביידן אבאל'ה איים לא לתת את כספי הסיוע של משלם המיסים האמריקאי אם החקירה תמשיך.

אתה מפספס את הנקודה.

יכול להיות שביידן עבר עבירה חמורה מאוד. וואלה, לא יודע.

אבל, זה לא התפקיד של טראמפ לחקור את האירוע. הפרדת רשויות, כן?

נשיא ארה"ב לא אמור לחקור אירועים פליליים\בטחוניים. יש רשויות חוק בשביל זה.

ועל אחת כמה וכמה, הוא לא אמור לחקור אירועים ש:

1. קשורים למתמודד פוטנציאלי נגדו

2. לנצל את עמדת הכח שלו, כדי לכפות על מנהיג מדינה זרה, לחקור מקרה שמועיל למע' הבחירות שלו

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...