Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה למבינים ( רוני אתה לא ביניהם )

הקשבתי בקשב רב לנאום הניצחון. טראמפ אחר.

והנה כמה מההצעות

החזרת מפעלים לארה"ב איך מבצעים זאת? סובסידיות לבעל המפעל , סובסידיות למעסיק על כל עובד שיועסק במפעל?

תשתיות מהיכן יבוא הכסף? האם בתשתיות האלה גם כלולה תוכנית בניית הגדר?

בנצי

מה הפירוש של בולי המזון בארץ החלומות?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אובמה ניצח בחירות בעיקר בגלל ענייני גזע, ולטראמפ אסור?

אבל הוא שחור, זה לא אותו דבר [emoji41]

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

והנה כמה מההצעות

החזרת מפעלים לארה"ב איך מבצעים זאת? סובסידיות לבעל המפעל , סובסידיות למעסיק על כל עובד שיועסק במפעל?

תשתיות מהיכן יבוא הכסף? האם בתשתיות האלה גם כלולה תוכנית בניית הגדר?

בנצי

מה הפירוש של בולי המזון בארץ החלומות?

כבר היום יש זיכויים במס לחברות שמייצרות בארצות הברית וזיכויים במס לחברות שמעסיקות עובדים משולי החברה (מבוגרים, אסירים משוחררים, נכים, אנשים שמקבלים תלושי מזון ועוד)

פורסם
זה מלמד בעיקר שבארצות הברית של אמריקה קיימים גברים ואפילו, שומו שמיים, קיימים גברים לבנים.

אילו ארצות הברית הייתה מורכבת מרוב גדול של יוצאי שוודיה עם חטוטרת על הגב,

סביר להניח שהיה נבחר נשיא ממוצא שוודי עם חטוטרת על הגב.

טוב, אני פורש. כשהניצחון מתאים לאג׳נדה, זה ״הדמוקרטיה אמרה את דברה״,

וכשהניצחון לא מתאים לאג׳נדה אז ״העם מטומטם״. בחיאת זומזום, תסתכלו על המראה

ותנסו, רק תנסו, לא לפלוט כמו תוכים את מה שמאכילה אתכם התקשורת המוטה (גלובלית...)

אגב תקשורת, בעניין במקביל - אין לנו, כישראלים, שמץ של מושג מה רוחש באירופה מתחת לשטח.

יש תהליכים מדהימים שמתרחשים כרגע (למשל בצרפת, חזרה לימין קתולי-לאומני פרה-מהפיכה-צרפתית)

והתקשורת מתעלמת לגמרי. כנ״ל עם נושאים כלכליים שונים שמעסיקים ומדאיגים מדינות אחרות באירופה

בלי שמץ של דיווח פה - כי זה לא מושך רייטינג ו(גם) לא מתאים לאג׳נדה.

אני לא חושב שזה סוד גדול שבהרבה מקומות באירופה יש התנגשויות בין תרבותיות. וגם במקרה האמריקאי, זה לא רק מלמד שיש גברים לבנים. זה גם מלמד את מי הגברים הלבנים מאשימים בבעיות שלהם.

זה לא קשור לאג'נדה בכלל. אנחנו מדברים בשתי שפות שונות.

אתה מסביר שיש בעיות שלא רואים מכאן, ואני אומר שזה ברור, רק שבן אדם שלא מצליח להסגר עם עצמו אם הוא בעד שכר מינימום, או נגד, או כל דבר דומה אחר, לא יצןליח לפתור אותן. אני לא מזלזל בבעיות של בני האדם במקומות אחרים. אני לא מזלזל בבחירה השונה משלי. אני מזלזל במי שלא מבין שזה לא משחק ומי שבוחר במועמד על פי פי רמת הפופוליזם או הגזענות, בלי בכלל לתת את הדעת אם ניתן ליישם משהו ממה שאותו מועמד מבטיח.

ברור שכל טיילר דרדן כריזמתי, שמוכר לוקשים על כמה זה קל לשבור את הכלים, אם רק רוצים, יצליח למכור בהרבה מאוד מקרים. ובדיוק זה מעיד על טמטומם של אנשים - בלי קשר בכלל לאג'נדה שלו.

אובמה ניצח בחירות בעיקר בגלל ענייני גזע, ולטראמפ אסור?

לא התייחסתי לזה בכלל במונחים של מותר או אסור.

כל מה שאני אומר הוא, שבארה"ב הלבנים והשאר מסתדרים פחות טוב ממה שרוצים למכור החוצה, ועל זה, בין היתר, טראמפ רכב.

מה הוא יעשה עכשיו? לא יודע. רק מזכיר שבין אלו שצלצלו לברך אותו גם מרי לה פן, ומי שחושב שהמגמה הזו של בידול לבן תשחק איכשהו לטובתו, כי חלקם מאותם הלבנים גם לא בעד מוסלמים, עלול לגלות מהר מאוד שהאויב של האויב שלו הוא לא בהכרח חבר.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

תודה, ולגמרי טראמפ אחר. נותן תקווה שאולי המצב לא כל כך גרוע (ברצינות). כמובן שזה אומר שהוא יצטרך לוותר על חלק משמעותי מאוד מהבטחות הבחירות שלו, אבל היי - ככה זה כשאתה הופך לפוליטיקאי, לא? :wink:

מצד שני - הבטיח בנאום כל מיני הבטחות שמן הסתם אין באפשרותו לקיים, ואני מניח שבחודשים הקרובים נדע להעריך טוב יותר עד כמה עמוק השינוי (אם בכלל).

וכמובן שאני לא שוכח לו את כל האמירות הפאשיסטיות, האוטוריטאניות, המיזוגניות והאלימות. וגם לא את כל השקרים. האם הוא ימשיך לשקר לציבור? נדע בקרוב...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם (נערך)
תודה, ולגמרי טראמפ אחר. נותן תקווה שאולי המצב לא כל כך גרוע (ברצינות).

האמת, זה קורה להמון מדינאים. כלומר, זה נורא קל לדבר לפני הבחירות אבל אתה יכול לתאר לעצמך את גודל המעמד ונטל האחריות שצונח עליך באחת ברגע המינוי.

יש לא מעט מדינאים שזה מיד ממתן אותם: ליברמן הוא דוגמה מצוינת. מצד שני, יש חריגים כמו מירי רגב. הנפח של ההתבטאויות השערורייתיות של טראמפ השיא אותי להערכה שהוא מהסוג השני, אבל לך תדע....

אני מאמין שנכון שגם אנחנו, הקנטרנים, ניתן למר טראמפ את זמן החסד הזה ונראה איך הדברים מתפתחים.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
כבר היום יש זיכויים במס לחברות שמייצרות בארצות הברית וזיכויים במס לחברות שמעסיקות עובדים משולי החברה (מבוגרים, אסירים משוחררים, נכים, אנשים שמקבלים תלושי מזון ועוד)

אבל ירצו את זה בענק +תשתיות + ++

אתה מבין בכספים

מהיכן יבוא הכסף?

ידפיסו? מיסים?

המקסיקנים ישלמו?

מה זה תלושי מזון?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
האמת, זה קורה להמון מדינאים. כלומר, זה נורא קל לדבר לפני הבחירות אבל אתה יכול לתאר לעצמך את גודל המעמד ונטל האחריות שצונח עליך באחת ברגע המינוי.

יש לא מעט מדינאים שזה מיד ממתן אותם: ליברמן הוא דוגמה מצוינת. מצד שני, יש חריגים כמו מירי רגב. הנפח של ההתבטאויות השערורייתיות של טראמפ השיא אותי להערכה שהוא מהסוג השני, אבל לך תדע....

אני מאמין שנכון שגם אנחנו, הקנטרנים, ניתן למר טראמפ את זמן החסד הזה ונראה איך הדברים מתפתחים.

למה ללכת רחוק

מנחם בגין והסכם השלום עם מצרים.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אני ממליץ בחום שתצפו בסרטון המעולה שעושה ניתוח אופי לדונלד טראמפ ומסביר למה טראמפ ירסק את הילרי בבחירות. הסרטון עלה לאוויר חמישה חודשים לפני הבחירות.

[video=youtube;LibRNYJmZ-I]

פורסם
אבל ירצו את זה בענק +תשתיות + ++

אתה מבין בכספים

מהיכן יבוא הכסף?

ידפיסו? מיסים?

המקסיקנים ישלמו?

מה זה תלושי מזון?

מאמין שגם להם לא חסר שומנים שאפשר לקצץ מהם (למשל התערבות בפוליטיקה של מדינות שלא ביקשו את זה).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...