Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוויית שירות - AVIS בחו"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב שלא לקחת מטוס פרטי, אנשים אף פעם לא מסתפקים או מרוצים, בשביל טיול משפחתי חייב מרצדס ? איזו דור חיי כיום כולם מפונקים מעל הראש.

פורסם

חפש שרשורים קודמים בנושא. היצירתיות של חברות ההשכרה בעניין קבוצות הרכב מדהימה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
טוב שלא לקחת מטוס פרטי, אנשים אף פעם לא מסתפקים או מרוצים, בשביל טיול משפחתי חייב מרצדס ? איזו דור חיי כיום כולם מפונקים מעל הראש.

לא הבנתי את התגובה שלך. גנבתי בשביל העסקה הזאת? ביקשתי מימון ממישהו? הכנסתי את המשפחה לחובות? מה הבעייה בלשכור ל- 10 ימים משהו שאתה לא יכול להחזיק בחיי היומיום?

"לא מסתפק או מרוצה" - יש מישהו שמרוצה כשהוא לא מקבל משהו ששילם עליו?

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם
יפה, הסתדר לך לא רע...

באמת באתר rentalcars יש ל- SIXT את הציון הכי גבוה של שביעות רצון הלקוחות. אבל לקחתי את AVIS בגלל המחיר ובגלל שחשבתי שזו חברה מספיק גדולה כדי שלא ישחקו איתי בשטויות. היו כמה חברות אנונימיות שנמנעתי מהן בכוונה, ובכל זאת יצאתי מאוכזב מהטיפול :x

רק לחדד - הציון ברנטל קארס הוא לסניף המקומי שמזמינים ממנו.

זאת אומרת ייתכן שבשוויץ סיקסט תהיה ראשונה ובאוסטריה אחרונה.

פורסם

המקרה של פותח השרשור זהה לשלי רק שאני עשיתי את ההזמנה בsixst מישראל. הרכב שהזמנתי היה C class ביחד עם פאסאט cc שנכנס לאותה קטגוריה. בדלפק אמרו שאין את הרכבים האלה והציעה ישר טיגואן בנזין 1.6, לא ידעתי באותו הרגע אם הרכב באותה קטגוריה או לא, קצת התבאסתי אבל הסכמתי לבסוף. התברר לי שקיבלתי רכב עם gps מובנה וזה מציב את הרכב באותה קטגוריה כנראה.

פורסם

מה זה מפריע לך? הוא בא וביקש ממך כסף שתשלם לו על זה?

במחירים שאפשר לשכור את המכוניות האלו בגרמניה, באמת אין מה להתפשר למי שיש לו את האפשרות לשלם, ההפרשים הכספיים בין רכב לרכב מסתכמים בסכומים מאוד קטנים.

לצורך העניין בSIXT גרמניה ההפרשים בין פולו לגולף הם 5₪ ליום בערך, בין גולף לC5/508 זה 20₪. למשפחה בת 4 נפשות עם 4 מזוודות אין אפשרות להתנייד בפחות מאיזו מכונית משפחתית או מנהלים בתצורת סטיישן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ובשביל אוטו שיעמוד בפקקים באזור המרכז ואוטוטו בכל הארץ, כן צריך מרצדס/ב.מ.וו/פורשה/ג'וליה ( טוב פה הכפתורים מסדרים איזה שינמוך ) ? דווקא בטיול לחו"ל, כשהנסיעה ארוכה והעלות לא מצריכה משכנתא, מותר, אפילו רצוי להתפנק קצת.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

עדכון וסיכום:

לאחר פעמיים דין ודברים עם שירות הלקוחות של AVIS הישראלית, שבהם מסרו לי שהסניף הגרמני טוען שבעצם חתמתי ולכן הסכמתי, ואני לעומת זאת דרשתי מהם להסביר שאמנם חתמתי אבל נעשה כאן צעד מאוד לא שירותי שלא לומר הטעייה, בסופו של דבר הסכימו להחזיר לי את החלק של השדרוג (כ- 75 יורו). את החלק של התשלום על הדלק לא הסכימו להחזיר, את זה איכשהו קיבלתי.

זהו, חבל שזה לא נסגר ככה כבר בשדה התעופה בזמן המסירה. התהייה שלי בעקבות המקרה, היא מה היתרון בהזמנת רכב בחו"ל מראש אם יש סכנה לא קטנה שהרכב שהזמנת לא יהיה זמין. האם לא עדיף להגיע, לבחור במקום ממה שיש באותו רגע במלאי (אולי להתמקח שם קצת על המחיר) וככה לא להתאכזב?

פורסם

יש מצב ובעיקר בעונות שיא שהמבחר יהיה קטן, הקטיגוריות לא ממש מתאימות ויכולת המיקוח אפסית כי אתה אחרי טיסה ארוכה, נסחב עם מזוודות, ילדים צורחים ועייפים ואשה חסרת סבלנות על ראשך ומסביב תור ארוך של אנשים נוספים במצבך..

מעבר לכך, בחלק לא מבוטל מהמקרים יש בעיה למשל לרכוש ביטול מלא של השתתפות עצמית, דבר שאין עמו בד"כ בעיה בהזמנות מראש דרך סוכן/חברה בישראל

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

בכל פעם שהזמנתי רכב בחו"ל קיבלתי רכב מאותה הקטגוריה. אני גם משתדל לא להזמין מהחברות הגדולות ישירות בגלל המחיר אלא דרך rental cars. יכול להיות שעבורם סקודה ומרצדס זה אותו הרכב. בכל מקרה הם היו צריכים למסור לך כל פרט ופרט בעסקה.

מה זה עניינך מה צריך בשביל טיול משפחתי? הוא רצה להתפנק ומוכן לשלם אקסטרה בשביל זה. אתה אדם צר עין. בוא וספר איך אתה חי, אני אמצא לך אלטרנטיבה זולה יותר לכל דבר ואקרא לך מפונק.

פורסם
יש מצב ובעיקר בעונות שיא שהמבחר יהיה קטן, הקטיגוריות לא ממש מתאימות ויכולת המיקוח אפסית כי אתה אחרי טיסה ארוכה, נסחב עם מזוודות, ילדים צורחים ועייפים ואשה חסרת סבלנות על ראשך ומסביב תור ארוך של אנשים נוספים במצבך..

בגלל סיטואציה דומה חתמתי על השדרוג בלי להתעמק בפרטים :|

מעבר לכך, בחלק לא מבוטל מהמקרים יש בעיה למשל לרכוש ביטול מלא של השתתפות עצמית, דבר שאין עמו בד"כ בעיה בהזמנות מראש דרך סוכן/חברה בישראל

וואלה? מוזר. לא ידעתי. תודה על המידע.

פורסם

ספיידרמן - מעניין. מעולם לא נתקלתי בבעיה בעשיית ביטוח כזה

פורסם
עדכון וסיכום:

לאחר פעמיים דין ודברים עם שירות הלקוחות של AVIS הישראלית, שבהם מסרו לי שהסניף הגרמני טוען שבעצם חתמתי ולכן הסכמתי, ואני לעומת זאת דרשתי מהם להסביר שאמנם חתמתי אבל נעשה כאן צעד מאוד לא שירותי שלא לומר הטעייה, בסופו של דבר הסכימו להחזיר לי את החלק של השדרוג (כ- 75 יורו). את החלק של התשלום על הדלק לא הסכימו להחזיר, את זה איכשהו קיבלתי.

זהו, חבל שזה לא נסגר ככה כבר בשדה התעופה בזמן המסירה. התהייה שלי בעקבות המקרה, היא מה היתרון בהזמנת רכב בחו"ל מראש אם יש סכנה לא קטנה שהרכב שהזמנת לא יהיה זמין. האם לא עדיף להגיע, לבחור במקום ממה שיש באותו רגע במלאי (אולי להתמקח שם קצת על המחיר) וככה לא להתאכזב?

גם אני כישראלי חובב רכב ונהיגה, כל יציאה לחו''ל אל עולם המכוניות הבלתי מוגבלות ע''י מיסים היה עומד כולו על השאלה איזו מכונית אקבל בדלפק ההשכרה.

כן SIMILAR או לא, סטיישן? - לא רוצה! (לא נוסעים בזה בארץ). תביאו שדרוג- אבל רק ללמעלה, אבל לא 7 סיטר, טוב תנו לעשות סיבוב במגרש חניה אולי משהו יימצא חן בעיניי.

בדיעבד אני מבין שחוץ מלגרום לכולם (הפקיד/ה בדלפק השירות, המנהל/ת שלה בטלפון, כל שאר האנשים והמשפחות המחכים בתור) להתעצבן על הישראלי הזה, הנצחונות הפרטיים שלי מתגמדים.

במקומך YELLOW ENGINE אני הייתי לא מוותר ודורש גם את הדלק חזרה, עד שהייתי מקבל אוטו על היורוסנט. ולא משנה על מה חתמתי או לא.

• תוכן חדש...