Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המערכת המקורית דיי הפתיעה אותי לטובה במאזדה 6 שנת 2009.

התקנתי את המולטימדיה KAIER, מבוססת אנדרואיד, והשמע גם אחרי כיוון EQ יותר גרוע מהמולטימדיה המקורי.

אני מחפש דאבל דין, שיהיה באיכות שמע יותר טובה מהמקורי, בתקציב של גג 2000 ש"ח.

תודה מראש

פורסם
אז תקנה כזה חדש, אחי.

אתה לא יודע לחפש?

מצאתי אותו, השאלה אם הדגם הזה מומלץ מנסיון אישי של מישהו מפה? ואם יש דגם יותר מומלץ ממנו באותו תקציב.

מצטער על הבורות, זו פעם 2 שאני קונה משהו כזה לרכב, בפעם הקודמת נכוויתי לכן אני שואל אותכם כאנשים עם קצת יותר נסיון ממני.

תודה על ההבנה.

פורסם

אם פורומניאק כמו אריק המליץ לך על המכשיר הספציפי, אני מבטיח לך שזה לא זבל סיני.

אגב, עם המכשירים של פיוניר קשה לטעות. יש להם תמורה גבוהה למחיר ומאוד אמינים.

פורסם

אתה יכול ללכת על הפיוניר שהציעו לך פה בראש שקט, מכשיר טוב עם פיצ'רים שימושיים.

3 יציאות למגבר ובנוסף מובנה בו פרוססור בסיסי שיספק 99% מהמשתמשים.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

לי יש מולטימדיה של קנווד דגם 5025, היא איכותית מאוד. יש לה 3 יציאות למגברים, תיקוני זמן, שיקוף מסך, מהירות ואיכות טאצ' ושמע מצויינת וכו' וכו'. הפלוס שלה ע"פ הפיוניר, שיש לה גלגל ווליום ולא כפתורים, וזה נוח יותר. אני ממליץ בחום.

קישורים נוספים לדוגמה שתוכל לקבל יותר פרטים או לרכוש (אין המלצה על חנות ספציפית):

http://adi-system.co.il/blog/portfolio-item/%D7%9E%D7%95%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%94-ddx5025bt/

http://tomcar.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8/kenwood-ddx5025bt/

• תוכן חדש...