Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורת צ'ק אנג'ין ביונדאי i10 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

נדלקה לי הנורה,אין שום רעידות או תחושת אי סחיבה,מרגיש שהכל תקין.

האם ניתן להסיק שהממיר הקטליטי סתום?במידה ואכן הוא סתום,ניתן לגלות זאת ע"י סורק?ולפרק את הממיר

ולנסות לנקות אותו?.

האם יש בדיקות כל כשהן שאני יכול לעשות לבד לפני שאני ניגש למוסך?

תודה לעוזרים

פורסם

1. לא ניתן להסיק דבר.

2. סורק ושליפת קוד תקלה.

3. איפוס תקלה ואז לנסוע ולעקוב.

4. אם חוזרת, לטפל בתקלה לפי הקוד.

פורסם (נערך)

מוסך קרוב אליך ומומלץ בפורום הוא מוסך זיסו.

http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%A2%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D/127/%D7%9E%D7%95%D7%A1%D7%9A-%D7%96%D7%99%D7%A1%D7%95

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אחרי בדיקה במוסך נאמר לי שהסורק מראה תקלה בגיר,הוחלף שמן גיר ותוסף,והתקלה חזרה שוב אחרי 3 ימים,האם הבעיה בחיישן לחץ שמן גיר?

פורסם

אלוהים אדירים. לא סתם דקסרון 3 אלא זבל של אמריקן איגל...

נשמח אם תרשום את שם המוסך המטפל, כי ביונדאי חשוב לשים שמן בתקן SP3.

אז ראשית צריך לרוקן את השמן ולמלא נוזל בתקן הנכון, ולסרוק שוב ולשלוף קוד תקלה מדויק.

Stay Dirty

פורסם
לא יודע להגיד את הקוד,שמן של אמריקן איגל דקסרון 3 אם אני לא טועה

אל מלא רחמים.

נתחיל מהסוף להתחלה:

אני לא יודע למה, אבל המוסכניקים אוהבים לשים דקסרון 3 ביונדאי. כאשר אני הכנסתי את הרכב שלי בגלל דפיקות בהכנסת גיר ומשיכות בהחלפת הילוכים, המוסך שם גם דקסרון שעד היום אני אוכל מרור. אמנם החלפתי (חלקית) את השמן לשמן SP3, ומאז המצב השתפר פלאים. המצב כיום הוא רק דפיקות בגיר.

לגבי צ'ק אנג'י, תתחבר לסורק תקלות ותגיד לנו קוד תקלה. אנחנו נשמח לעזור לך, רק אסבר לנו מאיפה אתה בארץ. (אם אתה מב"ש, אשמח לעזור לך עם הסורק שלי)

פורסם

מוסך מוטי ניסים,היום מקווה לקפוץ אליו שוב,יכול להיות שהחיישן מלוכלך?השאלה האם התקלה סובבת באמת סביב השמן שהוחלף או סביב החיישן?

פורסם

ניתקתי את המצבר וחיברתי שוב,כרגע המנורה לא דולקת. אני חושד בבעיית מגעים,השאלה אם זה בעית מגעים בחיישן?או ברכיב אחר שקיים שם שאני לא מכיר

פורסם

אם המנורה נדלקה, המשמעות היא שמחשב הרכב זיהה תקלה.

ברגע שניתקת את המצבר, כנראה שזה איפס משהו ולכן רוב הסיכויים שנורת Check Engine תידלק שוב בהמשך.

בפעם הבאה שהנורה תידלק, אני ממליץ לך לסרוק תקלות ולשתף את קודי התקלה ולא לנתק את המצבר וכו'.

• תוכן חדש...