Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיוויק 2010 קומפורט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם.אני מתעניין בלרכוש הונדה סיוויק קומפורט האצ'בק שנת 2010. במחירון של יצחק לוי לא מצאתי שום הונדה סיוויק סיוויק קומפורט בשנת 2010 ! לא בטוח איך למצוא את מחיר המחירון לרכב . בבדיקה מקפת יותר עם חבר מצאתי שהרכב יוצר בבריטניה, וכנראה במפעל "רובר" ?! שאלה 1 ) האם מישהו יודע איך לחשב את מחיר המחירון למרות שאין קטגוריה לקומפורט ? 2) האם יש מה לחשוש מהעובדה שהרכב יוצר בבריטניה מבחינת האיכות ? האם המנוע, והגיר ומכלולים נוספים מרכזיים יוצרו ביפן ? אם שכולם או חלקם יוצרו בבריטניה ? ברישוי הרכב מצוין דגם SK28 האצב'ק סיוויק , קומפורט - AT מצוין כמובן ברישוי שהרכב יוצר בבריטניה .

תודה מראש לכולם

שאול

פורסם

הי ,

אם אינני טועה , הסיוויק שמגיעות לארץ מיוצרות או בבריטניה (האצ'בק) או בטורקיה (סדאן) . לא ביפן .

אין לך מה לחשוש מתוצרת בריטניה .

פורסם
בוקר טוב לכולם.אני מתעניין בלרכוש הונדה סיוויק קומפורט האצ'בק שנת 2010. במחירון של יצחק לוי לא מצאתי שום הונדה סיוויק סיוויק קומפורט בשנת 2010 ! לא בטוח איך למצוא את מחיר המחירון לרכב . בבדיקה מקפת יותר עם חבר מצאתי שהרכב יוצר בבריטניה, וכנראה במפעל "רובר" ?! שאלה 1 ) האם מישהו יודע איך לחשב את מחיר המחירון למרות שאין קטגוריה לקומפורט ? 2) האם יש מה לחשוש מהעובדה שהרכב יוצר בבריטניה מבחינת האיכות ? האם המנוע, והגיר ומכלולים נוספים מרכזיים יוצרו ביפן ? אם שכולם או חלקם יוצרו בבריטניה ? ברישוי הרכב מצוין דגם SK28 האצב'ק סיוויק , קומפורט - AT מצוין כמובן ברישוי שהרכב יוצר בבריטניה .

תודה מראש לכולם

שאול

שים לב שלא חיפשת תחת סיוויק האצבק החדשה (מדובר בדגמים משנת 2012), במקרה שלך מדובר רק "סיווק האצבק".

בכל הקשור למפעל הונדה בבריטניה, מייצרים בו דגמי סיוויק משנת 1994 ואת ה CRV משנת 2000 אז לא הייתי דואג כל כך, בנוסף לכך גם הסיוויק האצבק החדשה לשוק האמריקאי מיוצרת שם.

מדובר במפעל הרכבה גדול מאוד שהשקיעו בו בעשור האחרון קרוב למיליארד וחצי פאונד.

לגבי המכלולים אין לי מושג היכן כל אחד ואחד מהם מיוצר, לדעתי המנועים גם מורכבים באנגליה אבל לגבי כל השאר אין לי מושג.

לגבי איכות ההרכבה לדעתי אין מה לדאוג ממה שאני זוכר מהדגמים בשנת 2010 אבל כך בחשבון שעברו כמה שנים מאז וקיים שיפור באיכות החומרים וההרכבה ביחס לדור הנוכחי.

• תוכן חדש...