Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 או יונדאי גטס? עד 25K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקראת קניית רכב ודי מתלבט.

עד עכשיו הייתי עם סובארו B4 2006 של אחי.

האם המאזדה 3 שנתונים 2004-7 חסכונית יותר או פחות מהB4 הנ"ל?

כמו כן ראיתי שיש גטס 2008 אני חושב דגם ספורט עם סאנרוף אבל אוטו' קיים כזה דגם גם בידני?

הבנתי שלמרות הגודל הגטס טוחנות דלק האם זה רק בעיה של האוטומטית או גם הידנית זוללת?

פורסם

אני חושב שB4 זללנית יותר, למרות שמאזדה 3 גם לא חסכונית מי ישמע..

הגטס הכי חסכונית כמובן והדגם עם הסאןרוף שראית זה כנראה GLS (אלה אם כן זה 3 דלתות אז זה "ספורט")

וגטס הידנית תהיה די חסכונית ב25 אלף אתה יכול למצוא גטס שמורה שנתון גבוה יחסית ידני עם נתונים טובים.

אם אתה כבר בקטע של ספורטיביות וידני יש לך גם 206XS שזה אחלה של רכב עם צריכה טובה ביצועים טובים וניחוח של ספורטיביות.

חפש אחת שמורה ותהנה ממנה

PEUGEOT 206XS

פורסם
אני חושב שB4 זללנית יותר, למרות שמאזדה 3 גם לא חסכונית מי ישמע..

הגטס הכי חסכונית כמובן והדגם עם הסאןרוף שראית זה כנראה GLS (אלה אם כן זה 3 דלתות אז זה "ספורט")

וגטס הידנית תהיה די חסכונית ב25 אלף אתה יכול למצוא גטס שמורה שנתון גבוה יחסית ידני עם נתונים טובים.

אם אתה כבר בקטע של ספורטיביות וידני יש לך גם 206XS שזה אחלה של רכב עם צריכה טובה ביצועים טובים וניחוח של ספורטיביות.

חפש אחת שמורה ותהנה ממנה

האם הגטס האוטומטית דגם GLS או הספורט יותר חסכונית מהמאזדה 3 בפער? כי הבנתי שהאוטומטי די זללן מחיפוש פה בפורום.

האם באמת יש הבדלים בצריכת דלק בין הדגם לפני 2006 ואחרי כמו שראיתי שהרוב רושמים?

שקלתי בהתחלה גם פיג'ו עם הסנארוף הרחב אבל הבנתי שמומלץ להתרחק מפיג'ו שלרוב הרבה תקלות.

ומה דעתך על פיאט פונטו גראנדה?

פורסם
שני האופציות שציינת לא חסכוניות במיוחד, תנסה יונדאי i20, סיריון אולי תרד שנתון אבל תחסוך לא מעט דלק.

206XS? יש לי אותה במשולב 1-15 עם פקקים והרבה מזגן ולחיצות 1-11

וBMW שלא טפלו בה כמו שצריך גם תהיה עם הרבה תקלות, אבל אם טפלו בה כמו שצריך אז היא תראה אמינות, כנל פיג'ו אל תדבג לסטיגמות

PEUGEOT 206XS

פורסם

חפש גטס 1400 gls יש ידני לא מעט.

אתה תמצא דור ראשון ידני גם 1341 אבל בשנתון שנמוך בהרבה מהתקציב שלך.

ההבדל בצריכת דלק מנסיון:

דור ראשון אוטומט 1341 - צריכה של 1:9-10

דור ראשון ידני 1341: צריכה של 1:15

דור ראשון ושני 1600

ידני: צריכה של 1:12

אוטומט: צריכה של 1:9-10

דור שני 1400 אוטומט: צריכה של 1:12-13

ידני: 1:15-16

בהצלחה.

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

פורסם
שני האופציות שציינת לא חסכוניות במיוחד, תנסה יונדאי i20, סיריון אולי תרד שנתון אבל תחסוך לא מעט דלק.

אני לא מחפש יותר מידי חסכוני כי כל מה שחסכוני בתקציב שלי אני לא אוהב את המראה (כל המיני), אני מחפש צריכת דלק סבירה ועדיפה מהB4.

I20 חיפשתי אין ממש בתקציב שלי וסריון לא אהבתי את המראה.

חפש גטס 1400 gls יש ידני לא מעט.

אתה תמצא דור ראשון ידני גם 1341 אבל בשנתון שנמוך בהרבה מהתקציב שלך.

ההבדל בצריכת דלק מנסיון:

דור ראשון אוטומט 1341 - צריכה של 1:9-10

דור ראשון ידני 1341: צריכה של 1:15

דור ראשון ושני 1600

ידני: צריכה של 1:12

אוטומט: צריכה של 1:9-10

דור שני 1400 אוטומט: צריכה של 1:12-13

ידני: 1:15-16

בהצלחה.

מנוע ה1600 בינודאי לא השתנה ממה שידועה לי רק 1400 שהחליף את ה1350.

יש 1.6 ידני בכלל?

מה הצריכת דלק של ה1.6 עירוני ובין עירוני מישהו יודע מנסיון?

מצאתי אחת טובה 2006 105 אלף קמ אז ב15 אלף אז אני שוקל את האפשרות במקום מאזדה באזור ה25 כי קשה למצוא מאזדה שמורה עם קמ פחות מ150 אלף עם מחיר לא בשמיים.

פורסם
אני לא מחפש יותר מידי חסכוני כי כל מה שחסכוני בתקציב שלי אני לא אוהב את המראה (כל המיני), אני מחפש צריכת דלק סבירה ועדיפה מהB4.

I20 חיפשתי אין ממש בתקציב שלי וסריון לא אהבתי את המראה.

יש 1.6 ידני בכלל?

מה הצריכת דלק של ה1.6 עירוני ובין עירוני מישהו יודע מנסיון?

מצאתי אחת טובה 2006 105 אלף קמ אז ב15 אלף אז אני שוקל את האפשרות במקום מאזדה באזור ה25 כי קשה למצוא מאזדה שמורה עם קמ פחות מ150 אלף עם מחיר לא בשמיים.

אתה שואל שאלה כאשר אתה מצטט את התשובה... יפה.

פורסם
אתה שואל שאלה כאשר אתה מצטט את התשובה... יפה.

אני מחפש לשמוע עוד חוות דעתת, כל אחד נוסע אחרת.

ושאלתי אם יש ידני כי לא יצא לי לראות ביד 2 1.6 ידני בכלל רק אוטומט.

עוד שאלה שמתי לב אחרי בדיקה במחירון לוי יצחק שהרבה מאזדות 3 ביד 2 רושמים מחיר מעל המחירון וחלק אפילו בכמה אלפים טובים. הרי השוק מוצף מאזדות 3 אז אמור להיות ההפך. כן יוצא לי לראות אנשים הגיוניים עם מחירים הגיוניים אבל הרוב המוחלט רושם מעל המחירון.

האם הם כביכול לוקחים בחשבון שהקונה יוריד אותם באלף אלפיים שקל ועדיין שיצאו עם מחיר טוב? זה אומר שיש כאלו שאפשר גם להוריד ב5-6 אלף? או שאני מפספס פה משהו?

פורסם

מחירון לוי יצחק עוזר לחברות ביטוח ופחות למוכר או קונה.

יד 2 עשו מחירון משלהם בו הפער גדול ב30 אחוז בערך ממחירון לוי יצחק, כך יוצא שהמוכר מפרסם במחיר מופרז.

יש 1600 ידני והצריכה לא שלי כי אין ברשותי אחת, אלא ממוצע של מספר אנשים שאני מכיר.

לי באופן אישי יש לנטרה ידנית עם מנוע דומה שעושה 1 ל14 בנסועה שעיקרה בין עירונית.

• 3 שנים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...