Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעות דו שבועיות - 150 ק''מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מתגוררת באזור השרון ועוברת לגור בצפת לצורך לימודי רפואה. כ-150 ק''מ לכיוון.

אסע פעמיים בשבוע את הדרך הזו + נסיעות עירוניות בתוך צפת.

מחפשת רכב (לא חדש).

התלבטתי בין כמה. אוטומט.

1. האופציה הראשונית הייתה ללכת על קיה פיקנטו - המחירים גבוהים, השקעה של 50,000 ש''ח לערך.

2. דייהטסו סיריון: כאן מצאתי שתי אופציות. או 2011 עם 130 אלף ק''מ או שנתון נמוך בהרבה (08-09) עם חצי מהקילומטראז. המחירים שלהן אגב, זהים, בסביבות 25-30 אלף ש''ח.

מעדיפה רכב קטן, לא משהו בסגנון של הקורולות הענקיות שמרגישות כמו חללית. אבל אם לדעתכם יש משהו טוב יותר, אשמח לשמוע.

אני עתידה להיות בצפת לפחות בשנתיים הקרובות ולאחר מכן עוד שנתיים באזור צפת\טבריה\נהריה.

בנוסף ייתכן וכי אבצע קארפולים (לא רכב מלא אך כן חשוב שיהיה מקום ל-2 מאחור + ציוד)

המחיר של הסיריון קורץ לי יותר אך יש ביכולתי להשקיע גם יותר כסף.

מה דעתכם?

איזה רכב עדיף, או שאולי יש עוד אופציות?

איזה רכב יהיה לי קל למכור יותר בעוד 4 שנים נניח?

תודה רבה, שנה טובה וחג שמח!

פורסם

סיריון אופציה טובה לשימושים שתיארת. אם תמצאי אחת שמורה, תיהני מרכב אמין וחסכוני.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

סיריון אופציה טובה מאוד.

לגבי ה-2008/2011 - תלוי במצב הרכב הספיציפי. להעדיף רכבים מבעלות פרטית וללא עבר חברה/השכרה/ליסינג.

הסיריון רכב מאוד אמין.

יונדאי גטס עם המנוע 1.4 גם אופציה מעולה.

בהצלחה

פורסם

הייתי הולך על החדשה יותר בהנחה שהיא במצב טוב. קילומטרז זה עוד לא הכל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש לי אישית נסיון מאוד טוב עם הפיקנטו. שלי בת שנה וקצת וכבר עשיתי איתה מעל 30000 ק״מ באפס תקלות, בנוחות וללא ספק גם המכירה שלה תהיה קלה יותר מאחרות בגלל השוק המצויין שלה אז אני בשקט הייתי הולך על הפיקנטו

פורסם

רכב בן שנה אם הוא מטופל בזמן לא אמור לעשות בעיות.

דבר נוסף השוק מוצף בפיקנטו עוד 4 שנים להערכתי היהי מאוד קשה למכור פיקנטו שמורה במחיר קרוב למחירון.

• תוכן חדש...