Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא הבנתי את הטיעון של אברי.

לי אין ניסיון עם הגברות בהספקים כאלה.

וגם לא לכל מי שציינת פה, (אני משער, מתבסס על דברייך).

אז למה בעצם הספקולציה שלהם, טובה יותר משלי ?

(מחכה לתשובה בוגרת ועיניינית)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מכיוון שביקשת תשובה בוגרת אני מניח שהחלטת לשים את פרק התינוקיות של חייך, שליווה אותך עד כה, בצד ועל כך - קבל ברכותי.

לשאלתך - אני מציע לך לראות ולבחון שוב את הרשימה ותבין שחלקם מתקינים מכובדים בתחום והשאר הם,לפחות בעיניי, אלו שראויים להיות האורים ותומים של הפורום.

מאפיין אחד (אולי עוד אך הבולט ביותר) שעובר דרכם כחוט השני הוא שמעולם לא ראית תגובה שלהם אלא אם כן הייתה להם תשובה קונקרטית, מלומדת ועניינית. כמו כן - נסיונם בתחום רב משל כל אחד בפורום ובכך אני מעיד בראש ובראשונה על נסיוני.

אתה רשאי לחלוק על דעתי, עם זאת אין לי כול בעיה.

זו המלצתי לפותח הת'רד והיא עומדת על כנה.

פורסם

אברי מה שאתה אומר אומנם מנוסח יפה והכל טוב אבל לא נכון תן לו להוועץ עם כולם ומה שהוא יחליט בידיו...

יש לי אחלה ניסיון עם הצעצוע הזה שאתה קורא לו מגבר ה 301 X שהיה לחבר שלי ה 501X שהיה מחובר על שלי וניסיתי אותו לפני הסאונד סטורם שעכשיו על המערכת...

יצא לי לשמוע 801X שיחסית למחיר שלו יש מגברים מבחינת הספקים ומבחינת כל דבר אחר שלא רחוקים מנו בכלל אפילו בקצת פחות כסף...

הזטק של מאפיסטו שאני בכלל בכלל בכלל לא מתלהב ממנו ממש בכלל יעני אני חושב שיש מגברים שהיו עושים את העבדוה יותר טוב בפחות כסף...

ה מגבר פאדיחה הזה P4004 50 RMS ליציאה שעולה כמעט כמו מאק אודיו פולסאר 4 שיותר חזק ממנו ב 15 RMS בערך..

מספיק ניסיון בשבילך?(כלול פה גם ניסיון אישי)

אם אתה כל כך בטוח שאני זה פה שטוחן את המוח לאנשים בוא לפ"ת אני מוכן לעשות השוואה ראש בראש המגבר שלי מול המגבר שלך ואני עדיין יוכיח לך שהמגבר שלך לא נותן תמורה מספקת לכסף שאני בטוח שעבדת עליו קשה מאוד

אתה עדיין בטוח שאתה צודק בוא ניסע לאדם סובייקטיבי נדבר איתו והוא יראה לך בעזרת ציוד שהוא מוריד מהמחסן שלו שהנקאמיצ'י שלו מול מגבר אחר עם אותו הספק ופחות או יותר אותו מבנה ישמע בצורה זהה!!! אני חוזר ומדגיש ז-ה-ה!!!

אתה עדיין בטוח שאתה צודק בוא תיפגש איתי ועם שי ותעשה כסף ואתה יודע מה אני מוכן להוסיף גם להתערבות של שי איתך אם אתה מצליח להוכיח שמגברים היי אנד ומגבר פחות איכותי לא ישמעו אותו דבר עם אותם אני מפרק את המערכת שלי מעביר לך אותה לאוטו אני חושב שמדובר בסכום מאוד רציני אתה עד עכשיו זה שרק מדבר ואפילו ציטוט פשוט לא הבאת לפורום...

אדי אני ממש לא חושב ששי הוא איזה סוכן חשאי של מאגנט שהוא אוהב אותם אם המגבר לא מספק את הסחורה אז מה לעשות זה לא פאדיחה להגיד שמעו חרא מגבר כבר היה מישהו שאמר את זה לאף אחד אין אינטרס לשבח חברה סתם...

אדי מפה והלאה בוא נסגור את הויכוח למה באמת חבל להרוס לבחור את מה שהוא רוצה לעשות ומצטער שאני גם חלק בזה שהתרד נגרר...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אברי, לא זכור לי עדיין שמונתה לבחור שיחליט מי ילדותי ומי לא.

ולא זכור לי שמונתה לבחור שיחליט בפורום למי יש ניסיון ולמי צריכים להתייחס.

אתה רוצה לתת דיעה, תכתוב בהתחלה שזאת דעתך, ואל תקבע עובדות כפי שעשית.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אין פה ויכוח אברי, יש פה עובדות.

טענת שזאת דעתך, מקובל על כל הדיעות.

תציין זאת בפני כל הפורום, לא בפני בפרטי.

(כשיש צורך בהודעות פרטיות, מי כמוך יודע שאני משתמש בזה..)

שבת מבורכת לכל עם ישראל :)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אברי אני מעכשיו יתן לתרד להתקדם זה באמת לא בסדר מצדי נהיית איש יחסי ציבור מה זה תפנה אליי בפרטי אם בא לך להתווכח?!חחחחחחחחח(הכל ברוח טובה)

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
בוא אני אחסוך לך הרבה כאב ראש - היחידים בפורום הזה שבאמת יכולים לסייע לך באמת מתוך נסיון ולא רק מתוך קריאה של ת'רדים וציטוטים מחו"ל הם: יוסי-Alpine, אייל-EyalR, עופר דותן-Ofer dotan, רועי מסאונד FX שעימו אתה במגעים - Poko, עופר-Kicker (עד כמה שזכור לי גם מסואנד FX), גל -BlackMazdaF.

יכול להיות שלא עם מערכות בהספקים כאלה אך הם בוודאי יוכלו לתת לך כיוון הרבה יותר טוב מכל שאר הספקולציות שינתנו לך.

ebari - תודה על המחמאה (מסמיק)

כן, התעסקתי גם עם מערכות יותר גדולות מאלו, אבל לצערי את הנסיון שלי, אני שומר לעצמי, כי כל מי

שפנה אליי עד היום היה אנשים לא החלטיים.

לאון לצורך העניין מאוד החלטי, אבל לא בכיוון שהצעתי לו.

לא ניתן לעשות מערכת SPL של שני סטרוקרים ברכב כזה, גם אם כן תתאים תיבה לרכב (ללא מושבים)

היא לא תהיה בנפח גדול מספיק.

אז כל עוד שמדובר בשני סטרוקרים - אני לא יכול לעזור בכלל (אגב לא צריך להיות מומחה גדול)

צריך רק ידיים טובות ואת:

הסאב

הגברה טובה

אלטרנטור גדול (או שניים)

שני מצברים לפחות

יידע בבנייה ואיטום.

וסתם הערה ברשותכם:

ראיתי שחצי מהתר'ד הזה "מלוכלך" על ידי הויכוחים החוזרים ונישנים של הכוכבים:

אדי VS שי וה"סיידקיק" שלו מתן...

רבותיי - נמאסתם, אתם מוציאים את החשק לבוא ולתרום בפורום.

(אל תגיבו לי - תשובתכם לא מעניינת אותי)

mdma, לא קשור לסלקטור - אני מביע את דעתי בדיוק כמוך.

גל

פורסם

גל אני לא יגיב מסיבה אחת פשוטה אני לא רוצה להמשיך את הויכוח הזה כאן לא כי התשובה שלי לא מעניינת אותך התשובה שלי יכול להיות לא מעניינת עוד הרבה אנשים זה לא אומר שאני יפסיק לכתוב על דפי הפורום כל אחד פה מרגיש סלקטור פתאום...

פורסם

איל, אני בטוח שפותח התרד היה מקבל מספר המלצות מגוונות,

הבעיה פה שהוא אפילו לא טרח לספר לנו מה עלותו ומה תקציבו של ההגברה.

לגביך גל, נמאס שמה נמאס.. אתה לא רוצה שיענו לך ? שמור את הדיעות שלך לעצמך, או להודעה פרטית.

אל תצפה להעביר ביקורת מבלי לקבל FEEDBACK.

כפי שאתה יכול לראות גל, את הויכוחים שלי אני שומר לתדרים שלי.

אם החבר'ה פה לא מסוגלים לעבור לתרדים המקובלים, וסתם אוהבים לעשות "רוח", זאתי כבר בעיה שאינני יכול ממש לעזור בה.

את המקסימום שאני כתור משתמש יכול לעשות, עשיתי ..... מעבר לזה כל מה שנישאר לי זה לסתום תפה ולתת לחבר'ה הפחות מלומדים לתת את דעתם הפחות מקצועית, מה שקשה לי מאוד להסכים איתה.

אז להבא כשאתם רוצים לרדת מהשוליים, לויכוחים חסרי תוכן ותכלית, פשוט תעבירו את הדיעות שלכם ואת הטיעונים שלכם לתרדים המקובלים, ואולי זה ימנע ממני ומאחרים את הצורך לענות כמו "תוכי" בצורה עילגית על חוות דעת שאנחנו מוצאים לנכון לשלול.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אם אתם אומרים שהזטק לא נותנים תמורה אז אני מעריך שאתם יודעים כמה הם עולים לא?

בקשר לדעות פחות מקצועיות, אתה לא יכול להעיד על עצמך. בחצי שנה לא נעשים מקצועיים, בטח לא בצורה כזו שאפשר לקבוע שאתה יותר מאחרים.

פורסם

אנחנו יודעים בכמה תימכרו מגברים ספציפיים אחרים איל, זה דבר ראשון.

הדבר השני אם תשים לב, השאלות הפשוטות שנשאלו על ידי בתרד הזה,

"למה הזטק נותן תמורה למחירו".

התשובות שקיבלתי, לא ממש נתנו הסברים מפורטים מאנשים מקצועיים במיוחד, אני מתפלא אם הם באמת ראו בתשובותייהם ככאלו.

כפי שאתה יודע איל, אין לי ניסיון עם הזטק, ואינני מהנדס חשמל דגול, ולכן רציתי לשמוע חוות דעת של המשתמשים שאכן טוענים שהם נותנים תמורה נכונה לכסף.

כשאני מקבל תשובה כמו, "היה לי את זה ברכב, ואני אומר לך שזה שווה את הכסף" .. אפשר לקרוא לזה חוות דעת מקצועית ?

וכמובן, שאף פעם לא העדתי על עצמי כמקצועי, וזה לא פעם ראשונה שאני חוזר על זה ... ואם אני טוען שיש לי יותר ידע או ניסיון ממישהו מסויים, כמובן שזה לא בא מהאויר, ויש ביסוס והצדקה לדברי.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אדי, יש תרד לכל נושא ונושא, ולכל דיון וויכוח.

תשתמש בהם, אני לא חושב שזה הוגן כלפי פותח התרד שתזרוק כל שטות שתעלה ללשון שלך, על חשבון הסקרנות האישית והפרטנית שלשם כך הוא פתח את התרד מלכתחילה.

זאת לא פעם הראשונה ולא האחרונה שאתה מתבקש להשתמש באמצעים המקובלים. (כשאתה פונה אלי)

המשתמש עזב את הפורום.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...