Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה היה בהלצה הקטע של הקליפורניה בום, לפי דעתי לך על הרוקפורד ושתי הסטרוקרים, אבל אל תוריד את המושבים בשום פנים ואופן.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

ואי ואי ואי 25 אלף שקל...

אוקיי זאת ההצעה שלי:

2 הסטרוקרים כמו שאתה רוצה

http://www.caraudioexpert.com/productView3.asp?productID=4429

2 מגברים כאלה הם יעשו את העבודה באלפיים אחוז אין מקום לספקות בכלל...

תאטום את כל האוטו...

תן אותה בבניה שרצית וזהו...

אני מקווה שהד יוניט ורמקולים יש אף אחד לא התייחס לזה...

הייתי מוותר לגמרי על מערכת כזאת אבל have it your way

יש לך תקציב מעולה אל תחשוב בכלל על לקנות בארץ!!!!!!

עריכה:

רד מהזטק סתם הוצאה על מותג ולא על תמורה לפי דעתי...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

רד מהזטק סתם הוצאה על מותג ולא על תמורה לפי דעתי...

מותג ללא תמורה? מילא תגיד את זה על רוקפורד (סתם דוגמא) או כל שם אחר. אבל על זטק? ש-90% מבעלי מערכות בארץ בכלל לא מכירים את החברה הזאת? לזה אתה קורא מותג? מנסיון מעולה עם מגברים של זטק אני יכול להבטיח לך שהתמורה שלהם תואמת את המחיר בשקט.

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם

aviram-c יש פה אנשים עם ניסיון מעולה עם CALIFORNIA BOOM,

עד כמה שזכור לי, לקאליפורניה בום יש יותר פזם בתחום.

אז גם עליהם שווה להוציא סכומי עתק ?

לא ממש הבאת הצדקה למחיר .....

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

חחח, לך על קליפורניה בום למה? כי לטענת שי זטקס קיימת 4 שנים לכן היא חברה זבל :roflmao: אבירם,זטקס ניכלל במילון של החברות ששי נגדם בלי ניסיון גדול:|

פורסם

זה לא מעניין אותי מה שי אומר. מעניין אותי איך נשמעת המערכת שלי ברכב ויוכלו כמה אנשים שכן שמעו אותה, כמו אייל וערן שהתרשמו מההגברה, הן לרמקולים והן לסאב, לתת את דעתם.

אני שילמתי, אני מרגיש שעשיתי עיסקה מעולה ומאוד מרוצה מזה. זה ששי אומר שלא זה מעניין לי את האיטום שבבגאז'. מה אכפת לי מה הוא אומר? שיגיד. זה לא ישנה בכלום את העובדה שהמגברים שלהם מצויינים ושווים את המחיר.

ומה הקשר פז"מ בתחום? זה שאנשים מרוצים מהקליפורניה בום שלהם זה הגיוני, כי אם אני הייתי משלם 400 שקל ומקבל הגברה סבירה, לא הייתי מתלונן.

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם

אדי העובדה שהידע שלך בתחום לא גדול, לא אומרת שאני משקר ..

אכן זטקס קיימת מספר שנים בודדות.

לגביך AVIRAM, נתת תשובה שמתאימה לילד בכיתה ה'.

הבחור טען שהמחיר של הזטק לא משתלם לתמורה שהוא יקבל.

אתה באת ואמרת "יש לי זטקס, זה שווה את זה כי אני אומר", אחלה טיעון אבירם, מאוד מאוד בוגר ורציני.

שבת שלום.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אנשים באשר הם .

עדיין לא נפל פה האסימון לכולם שתמורה למחיר היא דבר סוביקטיבי ??

לכל אחד מאיתנו יש תקציב שונה ודרישות שונות.

שמדברים על רכיבים במחיר מינימלי אז התמורה למחיר כמו שאתם נתפסים אליה היא לגיטימית ונכונה.

אבל ככל שעולים ברמת המוצרים וכלל שמדברים על ציוד איכותי יותר ומן הסתם יקר הרבה יותר , המושגים של תמורה למחיר מאבדים את המשמעות , והכי חשוב , ככל שהמוצר יקר יותר התמורה נמוכה יותר... לקחת מוצר יקר ולהגיד הוא לא נותן תמורה זה לא מדויק.

אם אני ירצה לשדרג רמקול פשוט לרמקול טוב אני ישקיע X כסף וההבדל יהיה משמעותי.

אם אני ירצה לשדרג רמקול טוב לרמקול טוב מאוד אני ישקיע פי 2 כסף וההבדל יהיה קטן ממקודם.

אם אני ירצה לשדקג רמקול טוב מאוד לרמקול מעולה אני ישקיע פי כמה וכמה כסף וההבדל שוב יהיה קטן.

כך זה עובד אין מה לעשות .

תפסיקו לדחוף את עניין התמורה בכל מצב. יש מקרים שזה מתאים ( אפילו לרוב האנשים ) ויש אנשים שזה לא רלונטי לגביהם - בדרך שאתם מסתכלים על זה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עופר, לא נראה לי שהתעמקת בתרד שניכנסת אליו ...

הבחור רוצה להגביר - שני סטרוקרים של 18" , עם הספקים מטורפים.

אתה בא להגיד לי שמה שהוא מבקש - זה מגבר איכותי שיאריך שנים עם קרוס של 24DB ?

לא, הוא מחפש מגבר חזק מאוד שיתן לסאבים האלה בראש...

ואתה יודע מה, גם אתה לא ממש ענית על השאלה המיוחסת .... אבל זה כבר דיון ישן ונושן שלא ניכנס אליו כי אני בעצמי התעייפתי מכך.

כי תשובות אמיתיות אף אחד לא נתן. (ראה דוגמא אבירם)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

שי , אני לא ניסיתי לענות על השאלה הספציפית.

כתבתי משהו שנכון בצורה כללית ולא ספיצפית לגבי מגבר מסוים.

וכן , אם אני הייתי במקומו , ומשקיע סכום של 30 אלף במערכת הייתי מחפש מגבר טוב עם חיתוכים טובים , שההצהרות שלו נכונות ושלא יתחמם יותר מידי וכו.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עופר, אני מסכים איתך ב1000%, אבל עדיין לא ענית על השאלה.

מי קבע שXETEC זה הכתובת ?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

ואיפה ראית שאמרתי ש XTEC זה הכתובת ???

אפילו לא רמזתי לזה !

לא טענתי ש XETEC זה המגבר שהוא צריך לקנות . לא שללתי זאת גם . אין לי ניסיון מעשי עם המגבר הזה ולא אמרתי כלום בעדו או נגדו.

Alpine 9533, H701, C701

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...