Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שעון דופק

iceco
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חסרון נוסף של הרצועות של פולר: הם לא מחזיקות מעמד לתקופה ארוכה. כל השנה הייתי צריך ללכת לקרית עתידים (לספק) ולקנות ממנו חדשה, אחרי שהוא טען שהרצועה לא תקינה. (יכול להיות ששיטת מצליח עבדה עלי).

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אני משתמש כבר 8 שנים בערך בשעון דופק (עם רצועה) של חברת Sigma. חברה קצת פחות מוכרת אבל הנסיון שלי איתם מעולה. פרט להחלפת סוללות לא הייתה שום התעסקות איתו.

אני דווקא לא מרגיש את הרצועה, משתמש בשעון בעיקר ברכיבות אופניים.

שווה לך לבדוק.

עריכה אחרונה על ידי RBRB
פורסם (נערך)

ניטור שינה קיים ב Mi Band 2. לא קיים שעון מעורר חכם שיודע להעיר אותך בזמן שאתה בשינה לא עמוקה רק שעון מעורר רגיל. זה חבל כי זאת פונקציה חשובה שאמורה לגרום לך לקום בצורה שלא תרגיש בה עייף.

IMG_0470.jpg

עריכה אחרונה על ידי קאררה

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

השעון המעורר החכם לא קיים כלל בגירסא העדכנית של iOS. זה כל מה שאני יכול להגיד לך מהניסיון שלי.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
חסרון נוסף של הרצועות של פולר: הם לא מחזיקות מעמד לתקופה ארוכה. כל השנה הייתי צריך ללכת לקרית עתידים (לספק) ולקנות ממנו חדשה, אחרי שהוא טען שהרצועה לא תקינה. (יכול להיות ששיטת מצליח עבדה עלי).

הרצועות הראשונות שלי החזיקו סביב שנה. הנוכחית כבר קרוב ל-4.

הסוד:

שוטף אותן במים זורמים קרים בסיום כל אימון.

כאשר נזקקות לניקוי יותר יסודי - בד"כ פעם בכמה חודשים - משרה לחצי שעה - שעה במים עם טיפת נוזל כביסה עדין (מהסוג המיועד לתינוקות או משהו דומה) ושוטף במים זורמים.

הג'ל לא מתקלקל.

ד"א - מחיר החגורה בארץ (90 ש"ח) דומה למחיר באירופה (18 אירו בפעם האחרונה בה חיפשתי). והשירות של אגנטק מצויין, חוץ מהרבה עיכובים במשלוחים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אוקי, לאחר עליית רף הכושר אותו אני עורך, ב"ה התחלתי ריצות באופן די עקבי ולכן חוזר לנקודת ההתחלה בעניין שעון הדופק, מה אומרים? עם רצועה או בלי רצועה? הדגם שננעלתי עליו בגדול הוא גרמין 235, אך עולה בי הספק לגבי עניין דיוק קריאות הדופק בו, אם הוא לא מדויק מה הועילו חכמים בתקנתם? אולי אלך על סמארט וואטש? Huawei הוציאו עכשיו אחד חמוד ב130 דולר, עדיף עדיין ייעודי לריצה או שאלך על סמארטוואטש?

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

פורסם

iceco - כתבתי לך בשרשור ה-BF ואני חוזר כאן: חד משמעית, שעון עם רצועת חזה.

הדיוק של מספר מדי דופק אופטיים (וגם רצועת חזה אחת) נבדק במחקר אקדמי, ונמצא ירוד למדי, עם סטיות משמעותיות ב-10-20% מהמדידות, כאשר הסטיות נעו בין 25-40 פעימות בדקה. צריך להוסיף שההשואה לאק"ג נעשתה בשלב ההתאוששות מאימון על מסילה, כלומר כאשר היד לא בתנועה גסה שפוגעת עוד יותר בדיוק המכשיר האופטי. לרצועת הדופק היה דיוק של 99% בהשואה לרישום האק"ג במכשיר ברמה רפואית (משהו שעולה עשרות אלפי דולרים).

כאמור - אני משתמש ברצועת חזה כבר 10 שנים, 6 פעמים בשבוע. מתין אותה בבוקר לפני היציאה מהבית, נוהג עד חדר הכושר, מתקין את המשדר לפני האימון, מסיר את כל העסק ושוטף במים זורמים בסיום האימון, תולה לייבוש על הידיות בצד החיצוני של תיק האימון ומניח בבגאג'. כאמור - הרצועה הנוכחית שלי בשימוש כבר 4 שנים ללא תקלות.

ראיתי לאחרונה באחד האתרים הסיניים רצועות דופק בכ-6 דולר. אמורות להיות תואמות לפולאר ודומיו. אין לי מושג מה איכותן.

הזכרתי שקיבלתי כמתנת יום הולדת פולאר M400. עלה 120 ליש"ט באמאזון הבריטי, וכולל רצועת H7 שיכולה לשמש עם טלפון נייד בקישור BT. המכשיר כולל GPS, פונקציה חסרת משמעות מבחינתי (מתאמן בחדר כושר בקומה 4- בגרנד)

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...