Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפי החיפוש ברשת באנגלית אין שום שילוב עצמאי. הבעיה היא נטו בילבול האנשים ופידבק לקוי של התיבה שאין הבדל משמעותי בפידבק בין שילוב לניטרל או רוורס או חניה, מה שאנשים לא רגילים לו כנראה (גם לא להסתכל על נורות חיווי). זה הוביל לאלפי (!) מקרים של אי שילוב לחניה. לאחר עדכון התוכנה הרכב אוטומטית מעביר לחניה אם דלת הנהג נפתחת. נשמע כמו פיצ'ר מעולה שכדאי שהיה שם מהתחלה.

פורסם

CS'

מענין אם הית מנפיק תגובה פחות צפויה אם היה מדובר בפורד או כל חברה אחרת שלא קשורה לפיאט.

התגובות שלך הפכו צפויות לעייפה.

חברה מיצרת רכב שהורג ודורס אנשים וכבודו יוצא להגנתה כי בורסאית/חשבונאית היא קשורה לעתיד אלפא רומאו?

הזוי...!!!

1. טענות הנהגים הן שהרכב יוצא מהילוך "סתם ככה".

2. טענות היצרן הן ש"הנהגים אידיוטים" הרכבים לא עושים כאלה דברים והם שופכים עשרות מליונים ליחצנים בכדי שזה מה שיפורסם בתקשורת!!!

3. מי צודק? זה עוד יתברר במהלך חקירה שהפכה לפלילית.

4. מ 2011 קיימת המערכת, רק פתאום בשנה וחצי האחרונות האמריקאים הפכו מטומטמים? אוודי משתמשת באותה מערכת, שם לא נהרגים נהגים, נהגי אוודי יותר חכמים כנראה.

5. לא יודע מה האינטרס להאמין כ"כ מהר לתאגידים אמריקאים דורסניים, במיוחד כשהרשויות הפדרליות הרלוונטיות דורשות מהם כבר שנה וחצי לפתור את הבעיה הזו והן בכוונה מושכות זמן, מתעלמות, מעדיפות לשלם קנסות אדירים והכל, רק בכדי לא להכריז על ריקול, מה שבסופו של דבר הוביל למוות מיוחצן.

לא צריך תמיד להאמין לתאגידים. בטח לא לכאלה דורסנים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני חסר אהדה ל FCA, באמת שלא, אין לי את הטלפון של מרקיונה ואין ולא היה ברשותי רכב איטלקי.

ועדיין אני אומר ואתה מנסה להתעלם מהקול השפוי:

הרכבים לא דורסים אנשים מרצונם החופשי, אין פה השתלטות של הרובוטים הרשעים על האנושות.

הידית הזאת פשוטה לתפעול, הנהגים לא אידיוטים, לא ברור בכלל מה הם כי לא כזה קשה לתפעל את הידית.

ומה זה להאמין לתאגידים, אני רואה איך פועלת הידית בסרטון ביוטוב, אני מבין שזה פשוט לתפעול, לא פנה אלי אף נציג של FCA/נזלת.

ואם כול מה שאתה מנסה לעשות פה זה לנסות ליצור ויכוח בינך לבין CS כדי ליצור עוד שירשור סטייל ג'וליה, אז זה קצת עצוב.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

ומאחר וזה 100% אלקטרוני וכלל לא מכני, לא יכול להיות איזה באג בתוכנה שבמקרים מסויימים יקפיץ הילוך מ P ל D או N?

מטוסים כבר נפלו על כאלה דברים, קל וחומר תוכנה של גיר של אוטו.

פורסם
ומאחר וזה 100% אלקטרוני וכלל לא מכני, לא יכול להיות איזה באג בתוכנה שבמקרים מסויימים יקפיץ הילוך מ P ל D או N?

אז גם בגרמניות זה היה קורה.

אולי לחצתי על הכפתור P בב.מ.וו שלי ובדיוק עכבר אכל את החיווט והאות לא הגיע?

קבל לינק:

https://www.youtube.com/results?search_query=jeep+gear+shifter

בחר איזה סרטון שבא לך שמציג את הידית הילוכים הזאת, תראה שהיא עובדת בצורה פשוטה מאוד. באג בתוכנה שמקפיץ ומקפץ אפשרי, אבל לא על זה הריקול. לא בתוכנה הבעיה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

הריקול הוא עידכון תוכנה, לא שינוי ידית ההילוכים.

בכל מקרה, כמו שכבר אמרתי, אני לא נחרץ לא לפה ולא לשם אבל תמיד כבדהו וחשדהו לתאגידי ענק, במיוחד לאור זה ששנה וחצי הרשויות הפדרליות מכריזות שיש לבצע תיקון והם מתעלמים.

פורסם

חבר שעוקב מהצד אחרי השרשור האיר את עיני למשהוא סופר נכון, במיוחד לאמריקאיות, מי בכלל נתקל בשנים האחרונות ברכב אוטומטי שניתן לכבות ולהוציא מפתח מהסוויץ אם הוא לא ב P?

פורסם

בכולם? זאת כנראה התשובה.

כי בימי המפתח זה לא ניתן.

בחשיבה נוספת, גם ללא מפתח, מנסיוני, לחיצה על כפתור ה STOP בהילוך ברוב הרכבים האוטומטים לא יכבה את הרכב ואז תרחיש הדריסה לא ממש אפשרי כי ברגע הורדת הרגל מהברקס, הרכב יתחיל לנסוע, עוד לפני שאפילו מספיקים לפתוח דלת.

בקיצור, לפחות לי, זה די ברור שזה לא כזה פשוט כמו שקרייזלר מתיימרים להציג.

פורסם (נערך)
CS'

מענין אם הית מנפיק תגובה פחות צפויה אם היה מדובר בפורד או כל חברה אחרת שלא קשורה לפיאט.

התגובות שלך הפכו צפויות לעייפה.

חברה מיצרת רכב שהורג ודורס אנשים וכבודו יוצא להגנתה כי בורסאית/חשבונאית היא קשורה לעתיד אלפא רומאו?

הזוי...!!!

אתה ממש מתבלבל. מי שצפוי כאן הוא אתה.

נתחיל בכותרת המבוהלת. מאיפה זה הגיע?

נמשיך לדברים היותר מעניינים. כל הכאילו טיעונים שלך מבוססים על כותרת משנה מפגרת של טמקא שנכתבה ע"י עורך גאון כזה או אחר. זה היה מצחיק אבל די, זה כבר הגיע לשלב מביך וזה עלבון לאינטלגנציה.

מכיוון שנוצר הרושם כי הנושא מאוד קרוב לליבך - ואיך לא? הרי יש כאן הזדמנות פז לרשום משהו רע על FCA!!!1 (זה לגבי מי צפוי כאן וכו') - אז אתה מוזמן לגשת לגוגל ולחפש מידע אחר הריקול המדובר. בכתבות שתמצא - בעיתונים קצת יותר רציניים מצהובון שמעליב את יכולת החשיבה (טמקא, כן?) - תגלה שאין שחר לטענה שלך כאילו הרכבים דורסים על דעת עצמם. אתה כבר מתחיל להשמע קצת כמו ציפי ליבני: "גרזנים הרגו, סכינים דקרו וכו'", לא חבל?

אח"כ כנס ליוטיוב וצפה בסרטונים הנוגעים לידית ההילוכים המדוברת בעצמך. די מהר תבין שכל הבעיה כאן נובעת מחוסר הבנה/חוסר אכפתיות/בורות תהומית של המשתמשים.

אגב, אם כן תמצא משהו, אתה מוזמן לשתף.

ואגב 2, גם במקרה של טויוטה (סתם כדוגמא) אני מחזיק בדעה כי אמנם יש שם כשל, אך הוא הוחמר שבעתיים ע"י השכל של שוטר תנועה (!) שגמר את המשפחה שלו ואת עצמו (הלקסוס שהתרסקה תוך כדי שהוא עושה כל דבר אפשרי חוץ ממה שצריך). זה בקשר לתהייתך אודות עמדתי בנוגע לריקולים שאינם נוגעים ל-FCA.

בכולם? זאת כנראה התשובה.

כי בימי המפתח זה לא ניתן.

גם ללא מפתח, מנסיוני, ליחצה על כפתור ה STOP בהילוך ברוב הרכבים האוטומטים לא יכבה את הרכב ואז תרחיש הדריסה לא ממש אפשרי כי ברגע הורדת הרגל מהברקס, הרכב יתחיל לנסוע, עוד לפני שאפילו מספיקים לפתוח דלת.

בקיצור, לפחות לי, זה די ברור שזה לא כזה פשוט כמו שקרייזלר מתיימרים להציג.

לא ממש הבנתי. אם הרכב לא מאפשר כיבוי מנוע כל עוד לא נבחר הילוך P, אז מעבירים ל-P ושלום.

אם הרכב נניח מאפשר לדומם בניוטרל, אז אח"כ הרכב מניע את עצמו, עובר ל-D ומתחיל לרדוף אחרי הבעלים בשכונה עד שהוא מחסל אותו?

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

להערכתי, מדובר בדימום מנוע שמקורו במערכת stop/start.

הנהג סבור בטעות כי העביר ל P, ויוצא מהרכב.

הרכב מניע (עלייה בטמפ׳) לאחר שהנהג יצא מהרכב.

והכשל עצמו הוא הנעה ללא אמצעי בטיחות(רגל על הברקס/חגורת בטיחות/כניסה ללא מפתח-מפתח ברכב).

פורסם

cs'

בא נעשה סדר, קרייזלר טוענים שהרכב כובה שלא בפרקינג, הבעלים יצאו מהרכב והרכב התדרדר עליהם לאחר שיצאו מהרכב כי הנהגים הרשלנים לא רק שכיבו בניטרל אלא גם לא הרימו הנד ברקס.

מנסיוני האישי עם רכבים מודרנים אוטומטים, לא ניתן לא לכבות ולא להתניע רכב כאשר הוא בכל מצב חוץ מאשר ב P.

אם בצרוקי כן ניתן לכבות בפרקינג ולצאת מהרכב, אין ספק שמדובר לא רק ברשלנות אי תיקון במשך שנה וחצי אלא גם רשלנות ביצוע שחמורה הרבה יותר מאשר רשלנות הנהגים.

בקשר לשנאה היוקדת שלי לקרייזלר, צודק, אני בוונדטה נגד קרייזלר כבר שנים.

הם הנמסיס האולטימטיבי שלי אחרי שלא הצלחתי במסע הצלב שלי נגד אלפא רומאו...:silly::silly::silly:

פורסם

החבר metronome דווקא העלה השערה מעניינת והגיונית.

כבר בימי הקרייזלר נאון הראשונה, אי אפשר היה להוציא מפתח אם הרכב לא היה על P, למרות שאני מאמין שזה היה קיים גם הרבה לפני. כמובן שיש משתמשים ממש מטומטמים, אבל אנשים שנהגו כל חייהם ברכבים עם גיר אוטומטי התרגלו לידית מכנית ובידית המדוברת אין תחושה. כשנהגתי על הגוליה, הייתי צריך להסתכל במיוחד על לוח המכוונים כדי להיות בטוח שהרכב בP. כשרוב האנשים לא מבינים בנהיגה, במבנה הרכב, ועוד מתעסקים בטלפון תוך כדי, אז התוצאה לא כל כך מפתיעה.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

• תוכן חדש...