Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט לאון קופרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני ממש מתעניין בלאון קופרה כיוון שהיא מאד אטרקטיבית ונותנת תמורה למחיר.

השאלה היא מה דעתכם עליה האם היא טובה או לא אילו חסרונות ואילו יתרונות יש לה ואם יש לה מתחרות שעדיפות במחיר בביצועים או בתמורה.

תודה מראש

פורסם

היא טובה בתור חבילה- רכב האצ'בק משפחתי, די מרווח, בגאז' סביר ועם 290 כעוחות סוס וחמש וקצת שניות מאפס למאה, ואפילו צריכה הגיונית. הרכב מאוד חזק ועם צמיגים שמנמנים ומרכז כובד נמוך אין בעייה לנסוע מהר ובכל תוואי, אבל היא לא מציעה את החדות וההתנהגות כמו מגאן RS למשל (מה גם שאין לה תיבה ידנית בארץ, היא נשארה באירופה).

אם אתה מחפש רכס שיכול לשמש בקלות כרכב למשפחה ולנסיעות לעבודה ומדי פעם לתקוף במהירות כביש נהיגה כזה או אחר, אז לך על זה.

אם אתה רוצב מכונית הנעה קדמית מהנה, חדה ומתגמלת- לא זה.

פורסם

אני נוהג היום בסיויק האצ׳בק ידנית 2015, היא זריזה וחסכונית מאד! אבל לא זריזה מספיק לטעמי, אפילו לפעמים קצת אנמית ביחס למראה הקרבי שיש לה.

ואני מדבר על חדשה מהיבואן או יד שניה אבל לא יותר מ2015.

המטרה בסוף, שיהיה רכב מהנה עם חווית נהיגה חזקה ומהירה לא מצועצע מידי שמיש ליום יום גם וכמובן במחיר הכי משתלם

פורסם

הדגש הוא לא על ההנעה, אם יכלתי הייתי רוכש rs3 קוואטרו הביצועים ללא ספק יותר טובים אבל פה נכנס ענייו המחיר שמזנק לכמעט פי שתיים בלי תוספות ושטיקים

פורסם

הוא התכוון לא ישן יותר מ - 2015. אני ממליץ להיזהר ביד שנייה כי הרבה כאלו נרכשו ע"י חבר'ה צעירים שלא בדיוק שומרים עליו. בלשון המעטה. בטח אם רכב שנת 2015 נמכר, לרוב בגלל אי - יכולת כלכלית להחזיק את האוטו. כך שאו שתחפש אקזמפלר שמור או חדש.

הקופרה תציע לך חבילה טובה - מבחינת מספרים הרכב ממש אטרקטיבי (5.7 ל-100, 290 כ"ס בלה בלה בלה). מבחינת כיף ותקשורת - אין. יש מחשב במקומך.

פרקטיות - בשפע. רכב משפחתי לכל דבר.

בהצלחה.

פורסם

מה הכוונה מבחינת כיף ותקשורת אין?, עשיתי נסיעת מבחן על דגם 2016 והאמת יצא לי חיוך של ילד מפגר כשהזנב נזרק וכשהרכב מאיץ.

מצד שני לא נהגתי במתחרות לכן אין לי השוואה.

• תוכן חדש...