Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתי גדול עד 70-80k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מעוניין ברכישת רכב משפחתי גדול (מה שנקרא בארציינו "רכב מנהלים" )

הנסיעות הן בעיקר בין עירוניות 60-70 ק"מ ביום בממוצע

מעוניין ברכב בעל התכונות הבאות :

1.מרווח

2.מהיר

3.מהנה לנהיגה

4.מפנק יסית באבזור.

5.רצוי אמין :lol: ( מי אוהב להגיע למוסך ללא תכנון מראש? )

6.רצוי סטיישן למרות שלא חובה

חשבתי על :

א.מונדיאו 2011-2012 גירסת ה trend-x או או טיטניום (למרות שלעוד 40 כ"ס אפשר לקנות ציפ בעלות של כ 2000 ש"ח להבנתי ).בגלל שהרכב מאוד מרווח סטיישן או לא לא משנה כל כך

ב. אלפא 159 ידנית 2010-2012(אם כבר אז כבר עד הסוף וגם גיר רובוטי של אלפא לא בידיוק שיא האמינות).

הסטיישון הכי יפה מעולם אבל קשה למצוא אפילו בגרסת ה סלספיד!.

פתוח לעוד הצעות אם יש - לא מעוניין בכל רכב עם dsg7

השאלה שלי הגדול היא מה רמת האמינות של רכבים אלו ומה לבדוק\מחלות ידועות \ממה להזהר כשקונים.

איפה מומלץ לבדור רכבים מסוג אלו - הרי כל הקומפיוטסטים הם קסטח אחד גדול והדבר היחידי שהייתי בודק ברכב זה שלדה\תאונות ומצב הגיר וקומפרסיה של המנוע(שאת זה אפשר לבצע בכל מוסך )

אשמח לעזרתכם

(גם בשיכנוע אשתי שכרגע נעמדת על רגליים אחרויות - "לא אלפא) :x

רכבים נוכחיים :Geely 350 Pro   , Tesla Model 3 SR

רכבי עבר:Alfa romeo Guilia 1.3 TI 1970,Lancia Beta 1.6 1982

Lancia Beta coupe 2.0 1984,Lancia Thema Turbo 2.0 16v 1994

Citroen Xsara picaso 2.0 2009,Fiat Punto 1.4 auto 2009

פורסם

סובארו אאוטבק? לא מהיר כמו המונדאו והגיר הרציף לא מדהים אבל הוא סטיישן, מרווח, מאובזר, אמין ואפילו נראה טוב כבונוס.

אופל אינסיגניה גם יכולה להיות אפשרות. אני מאוד אהבתי את הנסיעה בה, נוחה ושקטה, ביצועים לא רעים ויש דגמים מאובזרים. הגיעה גם כסטיישן אבל בכמויות קטנות מאוד. לא מכיר את הרכב מבחינת אמינות.

פורסם
סובארו אאוטבק? לא מהיר כמו המונדאו והגיר הרציף לא מדהים אבל הוא סטיישן, מרווח, מאובזר, אמין ואפילו נראה טוב כבונוס.

אופל אינסיגניה גם יכולה להיות אפשרות. אני מאוד אהבתי את הנסיעה בה, נוחה ושקטה, ביצועים לא רעים ויש דגמים מאובזרים. הגיעה גם כסטיישן אבל בכמויות קטנות מאוד. לא מכיר את הרכב מבחינת אמינות.

חשבתי על אאוטבק - אבל לא מתחבר יותר מידי לסובארו וגם מעדיף רכב עם אחיזה גבוה והנאה מנהיגה

לגבי האופל - גם צצה לי פה ושם במחשבות , האם יש לה את אותו בסיס עם המאליבו החדשה?

רכבים נוכחיים :Geely 350 Pro   , Tesla Model 3 SR

רכבי עבר:Alfa romeo Guilia 1.3 TI 1970,Lancia Beta 1.6 1982

Lancia Beta coupe 2.0 1984,Lancia Thema Turbo 2.0 16v 1994

Citroen Xsara picaso 2.0 2009,Fiat Punto 1.4 auto 2009

פורסם

יושבת על פלטופרמת אפסילון 2 והייתה הראשונה שהשתמשה בה, חולקת אותה עם המאליבו הקודמת.

אם כי אני לא סגור על זה שהמאליבו החדשה יושבת על פלטפורמה אחרת.

• תוכן חדש...