Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף HIGHLINE 2012

dinodi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל,

בבעלותי רכב גולף הייליין (160 כ"ס, אבזור בהתאם וכו'). לרכב הייתה פגיעת שילדה, על פי דו"ח שמאי הירידה היא 3.5 אחוז. אני מתכנן למכור את הרכב, מישהו שחי את השוק יודע להגיד לי אם זו אכן תהיה ההורדה במחיר או שבפועל הדו"ח שמאי לא שווה הרבה ותהיה ירידה אחרת? אם כן, מה היא פחות או יותר?

אודה מאוד לעוזרים.

פורסם

הבעיה היא שאנשים לא ירצו לקנות את הרכב עם פגיעת שלדה, וכדי שתוכל למכור, אתה תצטרך להוריד סכום נכבד מהמחיר של הרכב. בכל מקרה הרכב הזה (למיטב ידיעתי) גם סובל מבעיות אחרות של גיר\מנוע וקשה למכור אותו במחיר מחירון גם ככה.

פורסם

לצערך : רכב שנחשב לבעייתי מבחינת מנוע + גיר + תאונה קשה בשלדה = רכב שתצטרך להוריד הרבה מהמחירון .

אני מניח שרכשת אותו גם מחיר נמוך אם אתה יד שניה + .

פורסם

אני יד ראשונה,

הציעו לי 65 K לפני בדיקה. כלומר על כל הפחחות והשלדה, כחלק מטרייד אין. השאלה אם אנסה למכור את הרכב לבד אצליח להוציא יותר...

פורסם

לא ברור איך פגיעה של 3.5 אחוז היא מהותית כל כך, אבל 20 אחוז מתחת למחירון לרכב הזה עשוי להיות סביר. לגבי מכירה לבד - תלוי כמה סבלנות יש לך למשא ומתן, בדיקות, וכו.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
לא ברור איך פגיעה של 3.5 אחוז היא מהותית כל כך, אבל 20 אחוז מתחת למחירון לרכב הזה עשוי להיות סביר. לגבי מכירה לבד - תלוי כמה סבלנות יש לך למשא ומתן, בדיקות, וכו.

נראה לי שמה שלא ברור הוא איך פגיעה מהותית כל כך קיבלה רק 3.5 אחוז, לא?

מדובר על פגיעת שילדה...

אם כבר בבדיקות עסקיננו, על מה מקובל להוריד בבדיקה? מה הריג'קטים המקובלים שבגינן מורידים משווי הרכב בעת מכירה?

תודה רבה!

• תוכן חדש...