Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 207 2010 רובוטית 150000, תקלה בגיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

WhatsApp Image 2016-09-05 at 11.15.57.jpgWhatsApp Image 2016-09-05 at 11.11.47.jpg

שלום, לפני כשבוע נדלקה לי המנורה של הגיר והרכב לא רצה להעביר הילוכים, זה קורה באמצע הנסיעה ןאז הרכב נתקע על ההילוך שהוא היה בו ולא מעביר הילוך וברגע שאני עוצר, הרכב נכבה המנורה של הגיר דלוקה ואי אפשר להניע , רק אחרי שאני מחכה כ20 דקות אפשר להניע לנסוע וההילוכים עוברים טוב ושהרכב/הגיר מתחמם עוד פעם קורה אותו דבר.

הכנסתי את הרכב למוסך מורשה פיגו בחדרה וקיבלתי את ההצעה לתיקון שמוצרפת להודעה( יש 2 אופציות).

רציתי לדעת אם זה סכום הגיוני ואם הטיפול הגיוני או שהם פשוט לא יודעים מה התקלה ומחליפים הכל. תודה מראש

אני רוצה לציין שלפני שנתיים החלפתי מצמד חדש בשל תקלה דומה

עריכה אחרונה על ידי eran59
שכחתי משהו קטן
פורסם (נערך)

אני נדהם מהמחירים האלו.

כמה שווה האוטו שצריך לתקן אותו כבר ב-10,000 שקל?

דיברנו בפרטי ופירקו גיר כדי להגיע להחלטה הזו. התייעץ עם מוסכים מומלצים בפורום כדי לקבל מושג על המחירים (כולל העבודה).

אולי יהיה לך עדיף להוציא את האוטו משם (אפילו בגרר) ולתקן במקום אחר.

עריכה:

למה רשומה ההצעה לכבוד אלבר ציי רכב?

עריכה אחרונה על ידי מלטבשי

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

WhatsApp Image 2016-09-05 at 13.22.53.jpg

עדכון:

אמרתי להם שאני לא מעוניין להחליף מצמד ואני רוצה שיטפלו רק בתקלה ( החלפת הרובוט) אז הם שלחו לי הצעה חדשה

WhatsApp Image 2016-09-05 at 13.22.53.jpg

פורסם

2 ההצעות לא נראות הגיוניות לכל בר דעת...מה זה המחירים האלה? איך ממצב של החלפת גיר עברו להחלפה של מצמד/ משאבה? פיתאום הגיר תקין?

עזוב אותם וגם למוסך מידרכה שמכיר את הרכב והגיר ותצא שם בפחות מחצי מחיר בטוח! אתה לא יודע שבחדרה חא ניכנסים למורשים?! לדעתי הבעיה שלך היא במצמד שנחוץ החלפה בגירים המקוללים האלה!

פורסם

יש להם טעות הכוונה לרובוט/מפעיל. לפי המספר קטלוג הכוונה לרובוט שבאמת עולה 5200 מקורי, הוא פשוט נתן לי 2 הצעות או לשים רובוט חדש או להביא גיר שלם מפרוק שמגיע כבר עם הרובוט וזה קצת יותר זול

פורסם

זה לא שהגיר דפוק.

מפעיל כזה עולה פחות מחצי בחו"ל. ולא בטוח שצריך לפרק גיר כדי להחליפו.

אלעד

פורסם

כנראה שכבר אין לי אופציות כי אם אני מוציא את הרכב משם אני צריך לשלם להם 1400 על אבחון תקלה כי הם פרקו את הגיר לצורך האבחון.

פורסם

ברר את עלות העבודה והחלקים במוסך אחר (שקול גם חלקים תחליפיים - הרי פיג'ו לא מייצרים כלום בעצמם).

לא הגיוני לשלם כמעט 10,000 ש"ח על רכב ששווה פחות מ-30,000 ש"ח ועוד החלקים משומשים.

הזמן חלקים מחו"ל וחסוך הרבה כסף. גם אם תחליף את כל מה שרשמו בהצעת המחיר תרוויח.

אופציה נוספת - מכור אותו למרבה במחיר.

אלעד

פורסם

שים לב לעדכון שהעליתי הטיפול יוצא 7600 שזה כולל רובוט חדש שעולה 5200. בררתי עם מוסך שמתמחה בפיג'ו הוא בדק ובאמת המחיר של החלק הוא 5200.

לקנות את החלק מחו"ל זה יכול להיות אופציה אני אבדוק את זה

פורסם

• תוכן חדש...