Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתחיל באוקטובר הקרוב שנה א' באוניברסיטה הפתוחה, לומד תואר במדעי הרוח.

אני לומד 2 קורסים, ורציתי לדעת האם יש איזה "כלל אצבע" בנוגע לכמות הזמן שעליי להשקיע בלימודים באופן עצמאי.

פורסם
כמה נקודות זכות כל קורס? כמה נקודות כל התואר? 2 זה די מעט.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

6 נק"ז כל קורס

פורסם

באו"פ זה לא מעט, אפילו הרבה לסמסטר הראשון, כאשר אינך מכיר את שיטת הלימוד.

הרעיון באו"פ הוא ללמוד בזמנך החופשי. לימודי תואר ראשון אורכים בד"כ 6 שנים ויותר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
באו"פ זה לא מעט, אפילו הרבה לסמסטר הראשון, כאשר אינך מכיר את שיטת הלימוד.

הרעיון באו"פ הוא ללמוד בזמנך החופשי. לימודי תואר ראשון אורכים בד"כ 6 שנים ויותר.

הם אורכים כמה שתבחר לחלק אותם...

אני בונה על חלוקה ל3 שנים כמו תואר בכל אוניברסיטה ממוצעת אחרת.

אני שואל מבחינת כמות הזמן שעליי ללמוד בעצמי, כמה שעות שבועיות בערך עליי להשקיע על לימוד עצמי?

פורסם

אם תכתוב את שמות הקורסים מי שעשה אותם ידע להגיד לך כמה צריך להשקיע.

ההשקעה הדרושה ב6 נק"ז פיסיקה קוונטית אינה בהכרח אותה ההשקעה הדרושה ל6 נק"ז בהיסטוריה של ליכטנשטיין.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בוא נגיד ככה. הנקודות זכות האלה זה חארטה. יש לי מקצועות שתי נקז קשים רצח עם אחוז נכשלים מטורף ומקצועות של 4 ו 5 שאתה עובר עם יומיים שלושה לימודים.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

• חברי המעגל הראשון
פורסם

^

יש מקומות עבודה שכדי להתקדם בהם חובה להיות עם תואר ראשון, או קורסים מקצועיים שכדי להתחיל אותם צריך תואר ראשון, לא ממש משנה במה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...