Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרטי הרכב

פולו 2001 אוט' בנזין

מנוע 1.4

הגיר דופק בין הילוך ראשון לשני (בהילוכי הכוח) בשאר ההילוכים הכל תקין

הדפיקה מחמירה כאשר האוטו מתחמם

בדקתי שמן גיר הכל תקין (גם החלפתי אותו בשלב מסויים)

מה זה יכול להיות :( ??

גיר או תושבות של הגיר (ואיך אני בודק עם זה תושבות)

פורסם
תושבות אתה יכול לבדוק ויזואלית! נסה להעביר במקום לרוורס ואז למצב d ותראה אם אתה מרגיש איזה מכה...

אוקי הבנתי

יש למישהו אולי את אותה בעיה?

פורסם

בעבר הייתה לי פולו 2001 אוט', אכלתי המון מרורים מהרכב הזה, בין היתר גיר שהלך אחרי 120k בערך, זה התחיל עם מכה בין 1-2 אחרי זה החלקות של הילוכים ואז לא נכנס הילוך, ממליץ לך לא למשוך עם זה.

בצע אבחון במוסך מתמחה.

שילמתי מעל 5000 ש"ח על שיפוץ גיר וזה היה הקש ששבר את גב הגמל (אחרי זה מכרתי את הרכב)

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם

גם אצלי קיימת תופעה כזו, אבל היא נעלמת אחרי שהאוטו מתחמם ולא מחמירה.

למיטב הבנתי, אחרי שהתייעצתי עם מספר מוסכים זו בעיה נפוצה בדגם הזה ואין לזה פתרון פרט לשיפוץ גיר.

פורסם

מחזק את דבריי המגיב שמעליי, ‏גם לי היתה פולו 2001 עם מכה בין הילוך ראשון לשני שנעלמה כאשר הרכב התחמם. סה"כ נסעתי 3 שנים עם האוטו במצב הזה, 140,000 ק״מ הוא עבר, וזאת תקלה ידועה בגיר הזה (של חברת אייסין היפנית). אצלך היא מחמירה כשהאוטו מתחמם, אולי כדאי לך לבדוק את זה במקום שמבין ומכיר את הגיר.

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

• תוכן חדש...