Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעבר הרחוק קראתי הרבה ואני יודע ש valentine 1, היה הגלאי הכי טוב שניתן היה לרכוב.

אבל מאז גם השוטרים השתדרגו. אני יודע שמול המצלמות הקבועות זה לא עובד, אבל זה פחות מעניין כי המצלמות הקבועות לא משתנות כמעט ואפשר לזכור איפה הן נמצאות או להפעיל וויז.

אז מה הגלאי הכי טוב בימינו נגד מכמונות לא קבועות, כגון לייזר, דבורה וכו'...?

תודה לעוזרים

פורסם

יש אינסוף דיונים בנושא, תחפש.

בגדול נגד דבורה הV1 הוא עדיין הכי טוב, יש עוד כמה מקבילים כמו IROAD וPASSPORT. זה עדיין לא 100% כי השוטרים מתחכמים ולא מפעילים שידור קבוע בדבורה, אלא רק כשהרכב המהיר נמצא בטווח מדידה/ראייה, וכשהם מדליקים אתה מקבל התראה אבל לא מספיק להגיב לפני שיש להם מדידה (זה קרה לי אישית..).

נגד לייזר אין גלאי אפקטיבי ממש, רק משבש. זה עובד טוב אבל זה לא חוקי, לא לייבוא ולא לשימוש.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

זה נכון, אבל אם מפעילים שיקול דעת אפשר לצמצם. לדבורה יש מגבלה והיא שהרכב הנמדד צריך להיות לבד בכיוון הנסיעה, בטווח של 50 מטר לפני ואחרי, וחובה לשמור על קשר עין עד העצירה שלו. כמו כן הדבורה מותקנת על גגון. ככה שאם נזהרים לא לנהוג מהר במצב ׳מבודד׳ וכן לבדוק כל רכב שעוקפים אם יש לו דבורה על הגג (רכבים שעלולים להיות ניידת סמויה, לא כל רכב), ומשתמשים בוויז ומשבש - זה די מכסה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

הכל טוב ויפה חוץ מהמשבש, אם נתפסים, זהו, אכלת אותה.

ואני רוצה לקנות STI, אז זה גם ככה רכב שמושך תשומת לב

פורסם

לא יתפסו אותך אם תנהג בחוכמה (בלימה וכיבוי המשבש מיד), וגם אם כן הכי גרוע זה החרמה של המשבש, או רק דרישה לפירוק. אין להם אפשרות להוכיח שהוא פעל, רק שהוא מותקן..

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אוקיי, פה כבר ממש עיניינת אותי :-D

אז בוודאות לכל היותר מחרימים לי את המשבש או דורשים לפרק? לא יכולים לשפוט אותי על שימוש שלו?

• תוכן חדש...