Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה, יש לי איזה בעיה ברכב וזו הפעם הראשונה שאני נתקל בדבר כזה אשמח לשמוע האם מישהו מכיר את הבעיה ויוכל לסייע לי לפניי שארוץ למוסך.

הבעיה היא כזו בזמן שהרכב אינו בתנועה (רמזור, עמידה בשולי הדרך וכו׳) אני לוחץ על הברקס ונמצא על מצב D כרגיל, אחרי בערך דקה דוושת הבלם שוקעת כמעט עד הסוף והרכב מתחיל להתקדם לאט (לא כמו שאני עוזב ברקס אלא לאט יותר), חשוב לציין שהברקסים חוץ מהמצב הנ״ל עובדים רגיל וללא בעיות ונוזל הבלמים נמצא מעט מתחת למקסימום.

ברכב קיימת בקרת מדרון hill hold והגיר אוטומט.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קצת לא הגיוני שזה משאבה משום שהבלמים עובדים רגיל חוץ מעמידה במצב סטטי שלאחר דקה הם מתרככים והרכב מתחיל להתקדם.

פורסם
קצת לא הגיוני שזה משאבה משום שהבלמים עובדים רגיל חוץ מעמידה במצב סטטי שלאחר דקה הם מתרככים והרכב מתחיל להתקדם.

מבחינת הגיונית אם מדובר על משאבה אז נשמע שהיא קצת עייפה ולא מצליחה לשמור על לחץ לאורך זמן ובגלל זה רק אחרי דקה היא נחלשת והאוטו מתחיל להתקדם.

פורסם

האמת זה קרה אחרי שפתחתי את הפקק של מיכל נוזל הבלמים כדי לבדוק מה מצב הנוזל, היה קצת קשה לראת אז פתחתי את הפקק האם אפשרי שנכנס אוויר למערכת מאזור הפקק של מיכל נוזל הבלמים ?

פורסם (נערך)

כנראה על-הדרך בהחלפת הבלמים, סידרו את צנרת הואקום, הבלימה והמשאבה.

זו בעיה של דליפה איטית, או שסתום אל-חוזר אשר לא מחזיק לחץ, דליפה בואקום וכו'.

אפשר וכאשר בדקתה את נוזל הבלמים, בלי כוונה משכתה את צנרת הואקום.

לפעמים סידור צנרת הואקום, החזרתה מהודקת למקום מסדרת את הבעיה.

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...