Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי. יש לי רכב בן חצי שנה ולאחרונה שמתי לב שהחלון של הנהג מרעיש מדיי פעם כאשר הוא סגור לגמריי(רק אז), ניסיתי לעבור עם לחץ אוויר (הורדתי את החלון ואיפה שהוא מתהדק במצב סגור עברתי עם לחץ אוויר) וזה לא ממש עזר...רציתי לדעת האם יכול להיות שזה סתם לכלוך שאני לא מצליח להגיע אליו או שזו תקלה שכזו בחלון ?

האם למישהו קרה מקרה שכזה ? (הרעש נפוץ כמובן בכבישים משובשים, אבל שמתי לב שגם בכביש מהיר יש רעשים שכאלה...)

פורסם

נסה לנקות היטב את הגומיה היטב, גם בתוך המסילה העליונה.

לאחר מכן יישם משהו בסגנון של gummi pflege.

יש סיכוי שזה יעזור, בכל מקרה הרכב באחריות - שווה לקפוץ למוסך.

"יאללה בירי".

פורסם
נסה לנקות היטב את הגומיה היטב, גם בתוך המסילה העליונה.

לאחר מכן יישם משהו בסגנון של gummi pflege.

יש סיכוי שזה יעזור, בכל מקרה הרכב באחריות - שווה לקפוץ למוסך.

לאיזה גומייה אתה מתכוון ? זאת שכביכול נמצאת בחלון למטה ?

אם שמתי לב אז באזור העליון של החלון יש גומייה רק בצד אחד, האמת גומייה דיי רצינית..

שאלונת, האם ברגע שאני פותח את החלון עד הסוף ואז מחזיר למעלה נשאר על החלון מין פסים מוזרים של לכלוך יכולים להעיד על משהו ?(אולי להכניס את הרכב פשוט לשטיפה מקצועית, כי ב 3 חודשים האחרונים אני זה ששטפתי אותו...)

פורסם

סימנים אכן יכולים להצביע על מסילות מלוכלכות.

התחיל בנקיון אישי, אינני יודע אצל מי אתה שוטף, קשה לי להאמין שמישהו שם דגש על נקיון פנימי של מסילת חלונות (גומיות אולי כן).

"יאללה בירי".

פורסם
סימנים אכן יכולים להצביע על מסילות מלוכלכות.

התחיל בנקיון אישי, אינני יודע אצל מי אתה שוטף, קשה לי להאמין שמישהו שם דגש על נקיון פנימי של מסילת חלונות (גומיות אולי כן).

אתה יכול להסביר לי מה זה המסילות הללו שצריך לנקות ? אני לא בקיא בחלקים של האזור הזה...המסילות זה בחלק התחתון של החלון 2 החלקים השחורים שכביכול מונעים מלכלוך גדול מימדים לרדת עם החלון למטה לטווח של הפח של הדלת ??

פורסם
כן, אלו. זה נקרא גומי גשם.

תוריד את החלון עד הסוף ותנסה לנקות שם.

אם לא עוזר אז תנסה גריז סיליקון.

במידה ולא עוזר, אז את הגריז למרוח על הגומי ? איך מומלץ לנקות את הדבר הזה ? לחץ אוויר, סמרטות לח ?

פורסם

לי דווקא יש תחושה שהחלון לא יושב טוב על המסילה/מסגרת עליונה - וזה יכול לקרות גם ברכב חדש.

כי אני לא רואה הרבה קשר לרעש =הלכלוך? כביכול.

פורסם
לי דווקא יש תחושה שהחלון לא יושב טוב על המסילה/מסגרת עליונה - וזה יכול לקרות גם ברכב חדש.

כי אני לא רואה הרבה קשר לרעש =הלכלוך? כביכול.

אז איך מושיבים אותו ? ללכת לזגג ? או לאחריות ?

פורסם (נערך)

יש לך אחריות על רכב חדש,למה לא לממש אותו?

שוב, זו רק תחושה שלי. שיש לי בעיה עם רכב חדש? אני קודם כול בודק במוסכים מורשים

רק לאחר מכן בודק עוד אופציות.

עריכה,

יש בדיקה פשוטה לדעת ממה זה נובע. סע בדרכים שאתה שומע את החלון.

תניח את היד על החלון בזהירות (או בקש מחבר שישב מאחור) -אין רעש? החלון לא יושב טוב.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם
יש לך אחריות על רכב חדש,למה לא לממש אותו?

שוב, זו רק תחושה שלי. שיש לי בעיה עם רכב חדש? אני קודם כול בודק במוסכים מורשים

רק לאחר מכן בודק עוד אופציות.

עריכה,

יש בדיקה פשוטה לדעת ממה זה נובע. סע בדרכים שאתה שומע את החלון.

תניח את היד על החלון בזהירות (או בקש מחבר שישב מאחור) -אין רעש? החלון לא יושב טוב.

כן את זה כבר עשיתי..לחצתי עליו והוא הפסיק לרעוד/ להרעיש...

• תוכן חדש...