Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אני מניח שהפורום יודע כל ימצא לי כזה.

נתבקשתי להמליץ על ציוד צילום לצרכים משפטיים.

בגדול מדובר על שתי מצלמות, וכן על צילום כל מה שקורה במסך מחשב שבחדר.

סך הכל שלושה צילומים, מתוכם שני צילומי וידאו ואחד צילום של פעילות על מחשב. (באמצעות תוכנה)

המצלמות שיש לי הן  Sony- 24.5 מגה פיקסל

HDR-PJ810

מה שאני צריך זה בעל מקצוע שייתן לי הצעה למכשיר שיוכל לקלוט אליו את שני הסרטים,להוסיף להם את הפלט מהמחשב, לאחד את כל זה לקובץ אחד, אבל שגם ניתן יהיה לפצל שוב.

כמו כן רצוי שתהיה יכולת חיפוש בתוך הקבצים.

הכל צריך להיות מאוד ידידותי למשתמש וגם נייד.

דהיינו אני מחפש מי שיידע גם לרכוש, גם לתת את ההדרכה, וגם את התמיכה.

אין מגבלת תקציב, למעט זה שיהיו כמה הצעות מחיר.

נטיית ליבי לא ללכת לחברות גדולות כמו בינת, אלא למצוא מישהו, אולי שמתעסק במצלמות אבטחה?

שייקח את זה מכל הלב.

אשמח לרעיונות, אני יודע שהכתיבה לא כ"כ ממוקדת אבל אם תשאלו אשמח להרחיב.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לפי גוגל

HDR-PJ810 אלה מצלמות וידאו רגילות, מה הקשר למצלמות אבטחה?

יש בתל אביב איזה 100 יבואנים של ציוד אבטחה שיתקינו לך מערכת מצלמות.

זה אחד שני מכיר:

http://www.belshop.co.il/ קוראים לו אריה והוא יבוא להתקין לך אם אתה באזור.

הקטע של המחשב זה סיפור אחר.

אתה יודע שקיים כזה דבר שהוא מתחבר לוידאו או שבא לך שיהיה כזה דבר?

אייל

פורסם

סלע תודה! הסיבה לאבטחה היא שככל הידוע לי מצלמות אבטחה מתחברות למחשב, וכן יש להן תוכנות מתאימות. אני מניח שיש, ואם אין אז נפתח. אבל צריך לדעת.

פורסם

ככה מצלמות אבטחה נראות.

זה לא מחשב

והמצלמות הן לא מצלמות וידאו רגילות כמו שאתה רוצה להשתמש.

אז תשב עם מישהו שמוכר מצלמות אבטחה, אני יכול להביא לך רשימה של 10 בתל אביב שכבר פגשתי אם אתה באזור ותבין מה אתה יכול לעשות.

DEFEWAY-8-Channel-1080N-DVR-1200TVL-720P-HD-Outdoor-Security-Camera-System-8CH-HDMI-DVR-CCTV.jpg_640x640.jpg

אייל

פורסם

אני יודע מה זה מצלמות אבטחה. מה שאני לא יודע זה איך הן שומרות את הקבצים, והאם תוכנה כזו יכולה לשמש אותי לצרכיי

פורסם
אני יודע מה זה מצלמות אבטחה. מה שאני לא יודע זה איך הן שומרות את הקבצים, והאם תוכנה כזו יכולה לשמש אותי לצרכיי

המצלמות שומרות את הקובץ במכשיר באיזה קובץ מוזר.

המכשיר גם משדר לך לטלפון.

יש כזה למחשב ב 90 ש"ח

http://www.belshop.co.il/Product.aspx?pid=1445

אף איש מיקצוע לא יתן לך להתקין משהו שהוא לא מערכת DVR עם מצלמות יעודיות.

אם אתה רוצה לחסוך תזמין מהסינים משהו כזה

https://www.aliexpress.com/item/2016-SANNCE-Home-Security-8CH-960H-HDMI-DVR-4PCS-800TVL-Outdoor-CCTV-Camera-System-8-Channel/32639462240.html?spm=2114.01010208.3.29.k7874o&ws_ab_test=searchweb201556_0,searchweb201602_2_10057_10056_10065_10068_10055_10054_10069_301_10059_10058_10032_10073_10017_10070_10060_10061_10052_10062_10053_10050_10051,searchweb201603_4&btsid=001756f6-612e-48b8-9290-b1b9a8fc86e3

אייל

פורסם

הצורך שלי הוא לא אבטחה. הוא תיעוד חקירה לצרכים משפטיים. ולכן הצורך בניידות ובאיכות צילום סבירה. יותר טובה משל מצלמות אבטחה. החלק שבו אני נתקע הוא הדרך שבה בסיום החקירה הקובץ נשמר. כי אני צריך לאחד את שלושת הסרטים לקובץ מאסטר. לא מצאתי תוכנה מתאימה, ולכן חשבתי על התכונות של מצלמות אבטחה שעושות בדיוק את זה. ברור לי שצריך dvr. רק שלא מצאתי מי שייתן לי הצעת מחיר להכל.

פורסם

גילוי נאות: אני לא מומחה למצלמות אבטחה ואף פעם לא התקנתי כאלו. (למרות שאני רוצה לעשות משהו אצלי בבית). אני עובד בנייס, שבעבר הייתה להם חטיבה שהתעסקה בצילום וידאו ופענוחו. החטיבה נמכרה והיום היא חברה שנקראת qognify.

נתחיל במצלמות שיש לך. אני לא יודע אם הן יוכלו לעבוד 24/7. שלא לדבר על גודל הקובץ שלהן מכל שעה של הקלטה.

מצלמות אבטחה מגיעות בתוך מארז מתאים גם לפיזור אופטימלי של חום שנוצר מהעובדה שהן עובדות קבוע.

מלבד מצלמות אבטחה אתה צריך DVR או NVR, תלוי באילו מצלמות תשתמש (NVR - מצלמות רשת, DVR - מצלמות רגילות), שהוא בעצם יודע לעשות את מה שאתה מבקש, לקחת שני קבצים ולהמיר אותם לאחד (אני רק לא יודע אם הוא יודע להוסיף עוד קובץ חיצוני...).

לדעתי אתה פשוט צריך 4 קבצים. פלט של המצלמות והמחשב ואחד שכולל את כולם.

אני יודע שיש אפשרות לאחד את שני קבצי הוידאו בצורה אוטומטית, אני יודע שניתן להקליט מסך מחשב, אבל לא יודע אם ניתן לאחד את כולם לקובץ אחד בצורה אוטומטית.

לדעתי, אתה דווקא צריך חברות גדולות יותר שמבינות יותר בעיבוד התמונה ופחות מתקיני מצלמות.

פורסם

אני ממש לא צריך צילום של 24/7.להיפך. אני צריך את זה לצילומים נקודתיים של שעתיים פה ושעתיים שם, וזה יהיה במקומות שונים בארץ. כלומר חוקר יגיע עם הציוד, יחבר אותו ויפעיל.

יש לך המלצה לחברה מתאימה? שאוכל לתת לה את הצרכים ולפתור אותם איתם?

פורסם

המצלמות אבטחה הרגילות לא שומרות את הקבצים בדר"כ (למרות שיש מצלמות ניתן להוסיף כאטיס זיכרון והן מקליטות אליו), אלא משדרות וידיאו או דרך רשת (חוטית/אלחוטית) או בצורה אנלוגית דרך כבל קואקסיאלי.

המכשיר שמקליט זה או מחשב עם כרטיס שניתן לחבר אליו מצלמות אנלוגיות או מצלמות שמחוברות לרשת בעזרת תוכנה יעודית.

או מכשיר מקליט יעודי DVR למצלמות אנלוגיות או NVR למצלמות רשת.

וזה לא שומר את הקבצים בפורמט "מוזר", אלא המכשירים הטובים שומרים בפורמט H.264 - קובץ שניתן להוריד אותו ממכשיר ההקלטה ולנגן בנגנים הפופולאריים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...