Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב ,

אני מכין את הרכב למכירה , שטפתי אותו מבחוץ, שאבתי אבק .

האם כדאי למרוח וואקס ?

לא יצא לי למרוח וואקס בעבר ,אשמח לקבל טיפים .

מדובר בצבע אפור כהה מטאלי .

תודה

פורסם

פוליש לא עושים במכוני השטיפה. ואם כבר אז אחד מושקע. לא יודע מה מצב הרכב ואם זה יכול להוסיף במחיר (תלוי כמה בעל הרכב לחוץ למכור).

תמונה תעזור

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אני לא הייתי עושה פוליש ב 400 שקל לפני מכירה,מספיק שטיפה.

לגבי הווקס מציע לראות סירטונים ביוטיוב,תקנה ווקס זול של turtle או קרפלן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה בדיוק הוואקס שיש לי :)

מצב הרכב סביר -אופי השריטות שונה , ישנן כמה שריטות לא ממש רציניות והשריטה אחת בולטת ביותר באזור דלת הנהג -ירד צבע.

אני רוצה למכור מהר.

400 לדעתי יקר מדי .

פורסם

הכי טוב לקנות גלייז שיטשטש את מה שיש כרגע ויעניק ברק גבוה.

תקנה autoglym srp ב 60-70 שקל וזהו. שום דבר לא יעניק ברק בכזאת קלות ויטשטש פגמים כמו המוצר הזה במחיר הזה וביישום ידני.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם (נערך)
פוליש לא עושים במכוני השטיפה. ואם כבר אז אחד מושקע. לא יודע מה מצב הרכב ואם זה יכול להוסיף במחיר (תלוי כמה בעל הרכב לחוץ למכור).

תמונה תעזור

Sent from my iPhone using Tapatalk

הוא לפני מכירה, לא רכב חדש שהוא קנה וישקיע עכשיו לפחות 1000 שקל בפוליש.

גם אני חשבתי על הגלייז, יש בפ”ת בחנות של יעקובי, יעשה מעולה את העבודה בשבילך.

לדעתי וואקס לא יתן לך את האפקט שאתה מחפש, גם אם המצב לא גרוע אז כמה שריטות לא ימנעו מהקונה לקנות את הרכב, שיעשה עם זה מה שהוא רוצה אחר כך.

אני לדוגמר קניתי רכב במצב מכאני מעולה ובידיעה שאני הולך לפרוייקט דיטיילינג.

עריכה אחרונה על ידי Adamm
פורסם
הכי טוב לקנות גלייז שיטשטש את מה שיש כרגע ויעניק ברק גבוה.

תקנה autoglym srp ב 60-70 שקל וזהו. שום דבר לא יעניק ברק בכזאת קלות ויטשטש פגמים כמו המוצר הזה במחיר הזה וביישום ידני.

המלצה לטעמי :)

היכן מוכרים ?

הוראות ליישום התכשיר על האריזה ?

• תוכן חדש...