Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה במיוחד בימי הקיץ הרותחים שהילד במושב הבטיחות מזיע, גם בגלל שהכסא עוטף מהצדדים הוא פשוט רטוב מים. הכסא שלו מבד (לא חומר מיוחד שמגביר חום), פשוט מאחר וההורים יושבים מקדימה ומקבלים את המזגן ישר לפרצוף הילד מאחור סובל עד שהמזגן מתחיל להשפיע אם בכלל.

אני מחפש פיתרון לדבר הזה, ממש כואב לי על הילד.

חשבתי לקנות מאורר נייד שמתחבר לUSB ופשוט לתפוס את זה באיזשהי צורה על המשענת ראש, כי אני לא מצליח לחשוב על פיתרון אחר.

אם למישהו יש ניסיון עם זה הייתי שמח גם להמלצה על אחד טוב ואם לא הייתי שמח לשמוע פיתרון אחר.

כיום : Mazda 3 Spirit 2015

אמצע: S60 T4 2016

התחלה : לאנסר 2005

פורסם

פתרונות נוספים:

1. לקרר כמה דקות לפני שנכנסים לרכב (דלק + זיהום אוויר)

2. להחליף את הרכב לכזה שיש לו פתחי מיזוג למושבים מאחור.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הכסא של הילד מאחורי המושב של זה שיושב ליד הנהג. פשוט אני לא יודע כמה יציב הכסא לשים אותו באמצע. ובמידה ויש 2 ילדים מה עושים ?

לגבי הרכב אני ממש לא מתכוון להחליף, זה לא פיתרון ריאלי

כיום : Mazda 3 Spirit 2015

אמצע: S60 T4 2016

התחלה : לאנסר 2005

פורסם

ריפוד המושב בד"כ מחומרים לא ידידותיים לנידוף זיעה. בקיץ אני מניח פיסת בד על גב המושב, מצאתי שעוזר במידה מסויימת. בנוסף אין תחליף לקירור הרכב כמה דקות לפני כן + הצללה. לפני כמה שבועות עשיתי הכהיה מאחור כולל שמשה אחורית, יש שיפור מורגש.

בדיוק עכשיו עלה בראשי הרעיון לשנורר חולצה מנדפת, לגזור אותה ולשפצר לגב המושב. אנסה זאת בקרוב ואדווח על הממצאים.

חזיר דיזל

פורסם

כשאני מסתובב עם הילדה, אני תמיד לוקח איתי ספרי "מים טרמליים", במיוחד עכשיו שחם, פעם בכמה זמן מתיז עליה עם הספרי ומקרר אותה, תמיד יש לי אחד זמין אתי בתיק החתלה וגם ברכב

f0b0d1ae65d4cece6a220ab78239d148.jpg

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

אני גם מסיע ילדים והרבה.

5 דקות ראשונות אני נוסע עם חלונות פתוחים,אח''כ מפעיל מאוורר,

במקביל מתחיל לסגור חלונות ולהפעיל מזגן על מערכת סגורה.

מאווררים מכוונים כלפי מעלה.

יצא לי פעם באילת גם לשים בד רטוב זה עוזר לקירור.

פורסם (נערך)

רוב הכסאות שנמכרים בארץ לא מתאימים לאקלים הישראלי, הם מרופדים מדי והילדים מזיעים בהם בטירוף

אני מצאתי את הכסא של קוסקו סנרה

http://varon.blogb.co.il/articles/412

http://www.ibabylove.co.il/product.asp?productid=655&catid=121 (אפשר להרכיב אותו בניגוד לכיוון הנסיעה כשהילד קטן וכשהילד מגיע לגיל שנה וחצי / שנתיים להפוך אותו). הכסא נוח לילדים, אינו כולל "עודף ריפוד" שלא מתאים לחום הישראלי, בטיחותי לפי מבחני ריסוק ולא תופס הרבה מקום. בנוסף, יש לו גם חיבור רגיל עם חגורה (לרכבים ישנים) וגם חיבור איזופיקס. אם זכור לי נכון, אז המחיר שלו הוא טיפה פחות מ 400 ש"ח, מחיר מצחיק לעומת הכסאות האחרים שמתיימרים לתת תמורה דומה (רכשתי לפני מספר שנים ברשת "מוצצים"). לפי נתוני היצרן, הכסא מתאים מגיל לידה ועד גיל 18 ק"ג אבל לתחושתי האישית הוא לא יהיה כל כך נוח לתינוק בן פחות ממספר חודשים ובמקרה כזה הייתי מעדיף סלקל לתקופה הראשונה.

עריכה אחרונה על ידי מרטין מקפליי
פורסם

יש לי לאחד הילדים ברכב כיסא שהמושב שלו בנוי עם רשת פחות מחמם אותו .מי שעבד על מטוסים מכיר את השיטה שמחברים שרוולים מנילון למזגן . בפורד מתחת לכיסא יש כמו חיבור אז חיברתי שרוול ויש להם מיזוג מאחורה קצת פרימטיבי אבל עושה את העבודה יפה .ילדים רגועים מאחורה זה נהג רגוע מקדימה :-o

פורסם

מצטרף לבחור מעליי, חלונות כהים זה הפתרון, בימי קיץ שרביים מרגישים במושב האחורי כאילו סתיו.

• תוכן חדש...