Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכירת מוצרים באמזון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאמזון יש סטנדרטים מאוד גבוהים בכל מה שקשור לנושא המכירות בפלטפורמה .

תתחיל עם תוכנית עסקית.

איפה אתה רוצה לסחור, כל אמזון הוא ישות בפני עצמו כלומר גרמני,בריטי וכו' כלומר אם אתה רוצה לסחור שם אתה חייב לפתוח חשבון מוכר בכל שאר החנות\יות.

במה אתה שונה משאר 55658479 החנויות שיש שם? חייב להיות עם מוצר ייחודי .

אתה זה אני אומר לכל סוחר מתחיל.

קרא כאן להתחלה.

פורסם

תודה על הקישור אייל.

אני עדיין לא רוצה לסחור, רוצה ללמוד איך עושים זאת שם.

אני רוצה בעצם להגדיל נישה של עסק של חבר קרוב מאוד ועל הדרך להרוויח מזה אם אפשר.

מוצרים ייחודיים יש- הוא ממציא אותם בעצמו (רובם מוגני פטנט).

תשתית ייצור יש- העסק קיים מס' שנים ועובד בארץ עם המון רשתות וחנויות פרטיות.

לגבי סטאנדרט גבוה של מוצרים, אני לא מוטרד, מדובר על מוצרים איכותיים מאוד (אני משתמש בהם בעצמי בבית כבר מס' שנים).

תודה לבנתיים ורק בשביל ידע כללי לעתיד, האם אתה ברמה של ללמד בתשלום איך עושים את זה ?

פורסם

לומד הכל לבד ידידי ה-כחלחל.

תודה לבורא הגוגל וחוכמת ההמונים .

אתה יכול לתת דוגמה למוצר שהוא מוכר אם אתה יכול.

פורסם

וואו אחלה של מוצרים , אני אישית אהבתי את הקונספט.

תמסור לחבר ייצור ל-private label הוא כבר יידע על מה אני מדבר.....

פורסם (נערך)

בוקר טוב .

אני והחבר לא נפרדים כבר מעל ל30 שנים, ואכן הוא מוכשר מאוד עם ראש יצירתי מאוד, רוב המוצרים שראיתם באתר הם פרי מחשבתו,כמו כן העיצוב התעשייתי והשמות הם גם כן רעיונות שלו,חלק קטן הם שיתופי פעולה עם אחרים.

פירסמתי בשרשורים רלוונטיים בעבר את האתר שלו על מנת לעזור לאנשים שנמצאים במקום של רעיון ורוצים להגיע לשלב ביצוע, הוא גם מלווה ומדריך, יש לו ניסיון אדיר שנרכש בהמון זמן יזע ודמעות.

את השטיחים עד כמה שאני יודע הוא מייצר (בסין -לא בארץ), כל המוצרים שלו הם מוצרים איכותיים ועמידים ונמכרים לא רע בכלל בכל הארץ וברשתות החזקות ביותר.

אני באמת מאמין שניתן להגדיל את הנישה שלו דרך אתרי מכירות כגון אמאזון ולכן אני רוצה להיות זה שיכניס אותו לשם.

עריכה אחרונה על ידי michaelbe6
  • תוכן חדש...