Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש ברשותי שברולט ספארק ואני מעוניין לעשות צביעה עם פלסטידיפ על חלקים מסויימים(מסילות גג, חלק מהגריל וכו'), הבנתי שאם יש קילופי לכה צריך לשייף את המקום לפני ריסוס הצבע.

רציתי לדעת עם איזה נייר שיוף מומלץ לשייף את הקורות(קילופי לכה) וכמה שכבות מומלץ לעשות על מנת שהצבע יחזיק טוב ויראה יפה?

תודה לעוזרים,

סהר.

פורסם

מישהו? משהו?

הבנתי שמומלץ לעשות 3-4 שכבות, הבעיה שאני לא יודע איך מומלץ לשייף את המשטח ולהכין אותו לצביעה

פורסם

תשייף עם ניירות שיוף מים, שלא יהיו הבדלי גובה בצבע, ותרסס בערך 3 שכבות, תקרא איך לעשות את זה נכון מראש כמה זמן לחכות וכו'.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

אני לא יודע להגיד בדיוק אילו ניירות אתה צריך כי זה מאוד תלוי במצב הרכב, כך או כך הייתי עושה 2-3 מעברים מגס לעדין.

מומלץ לעשות כמה שיותר שכבות, 4-5 זה טווח טוב, 10 דקות בין שכבה לשכבה.

תקפיד שהמשטח נקי לפני הריסוס, גם מומלץ לעבור עם אלכוהול לפני הריסוס.

אם אתה צריך לעשות "מאסקינג" עם נייר דבק מסביב לאזור שאתה צובע - אל תשכח להוריד את הנייר דבק מיד אחרי השכבה האחרונה (כשהיא עדיין רטובה).

פורסם

עדיפות ללפחות 15 דק' במזג אוויר חם שלנו בין שכבה לשכבה, תן לחומר להתייבש.

אם על לכה שרופה מדובר אז עדיף לשייף - מבחינת ניירות אין לי מושג.

וכמו שכתב רן מעלי מומלץ לנקות היטב עם אלכוהול IPA ומסקנטייפ מסביב לאיזור הצביעה, במיוחד אם אתה עושה את זה בחוץ ויש רוחות, אתה לא רוצה פלסטידיפ מפוזר על צבע הרכב.

יש סרטונים ביוטוב לגבי ריסוס ע"י FONZIE שהוא הבעלים של dipyourcar, מהם מגיע הפלסטידיפ.

Opel Adam S 2017

פורסם

Ipa יש לי בליטרים מהמקום עבודה, ויש לי מחסן שאוכל לעשות את העבודה בתוכו ככה שרוחות לא יהוו בעיות, ניירות 800-1000-2000 לשיוף ואז מעבר עם הipa ולאחר מכן ניגוב עם מטלית מיקרופיבר וריסוס החומר עם 15 דק בין שכבה לשכבה 4-5 שכבות, אם הבנתי נכון.

כמובן שאשים מסקינטייפ ועיתון כדי למנוע לכלוך של חלקים שלא צריכים צביעה

תודה רבה!

פורסם (נערך)

עדיף אפילו 6-7 שכבות, תלמד לרסס היטב על משהו שלא קשור לרכב כגון איזה דיקט חלק מעץ כדי ללמוד איך לא לעשות טקסטורות

שכבה ראשונה בערך 50% של צבע, נגיעות קטנות על החלק לצביעה וריסוס עדין כי היא השכבת "בסיס", לאחר ההמתנה יש לרסס את שאר השכבות בצורה קצת יותר כבדה כדי להגיע למילוי אחיד.

תנער טוב מאוד את הפחיות לפני ודאג שיהיו חמימות, ריסוס קטן על הרצפה/טיוטה כדי להוציא קצת ספריי או שאריות שנדבקו בפיה ואז להתחיל לרסס על החלק.

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

אין בעיה, תודה רבה על הטיפים, עזרתם לי מאוד!

יש לכם הערכה כמה פחיות אצטרך לצביעת הגריל הקדמי+גגונים+בתי מראות?

פורסם

בשביל זה יש פורום

על פניו נשמע שמדובר אולי ב 2-3 פחיות לכל היותר.

אני לא יודע את כובד העבודה אצלך, אבל אם זה עוזר - אצלי לדוגמא ריססתי כמעט מיכל שלם על כל ג'אנט בערך 6 שכבות

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...