Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאורת יום DRL לא ניתנת לתיקון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הקיה שלי מתחילה לגלות סימני זיקנה מוקדמים עם שלל תקלות קטנות ומרגיזות.

אחת מהן בפנס הראשי, תאורת הלד DRL הפסיקה לעבוד בפנס השמאלי.

להפתעתי ה DRL לא ניתן לתיקון והוזמן עבורי מכלול פנס קומפלט במסגרת האחריות והשרות (רכב חברה).

במוסך אגב לא הופתעו, הבנתי שאני לא הלקוח הראשון עם בעיה בDRL

מדובר בחלק יקר של כמה מאות שקלים במידה ולא באחריות, שימו לב במידה ואתם קונים רכב משומש עם אביזור זהה.

uploadfromtaptalk1468390190723.jpg

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

פורסם

התכוונת כמה אלפי שקלים , מסתבר שבעיה דיי ידועה הרשת מלאה בתלונות על הבהוביהם ושאר מרעין בישין בנושא ה DRL.

פורסם

מה זה מכלול פנס קומפלט? הזמינו פנס חדש?

או רק את השורה של נורות ה-DRL?

תוכל לשתף בעלותו למי שאין אחריות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ואגב, גם בחברת האם יש מחלות ידועות - בדגמי יונדאי אחדים ובעיקר ב-i30 יש בעיה של נורות חזית שנשרפות בקצב מוגבר. או אולי הבעיה היא בעצם שצריך לשים נורות מסוג מסוים (אני מניח שיקר יותר) ובארץ מחפפים את העניין, מה שגורם לתקלה הזו?

Sent from my m2 note using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

תודה.

וואו, איזה פאק בהנדסה. מעניין אם זה כך גם ברכבים מיצרנים אחרים.

200 יורו מחו"ל זה 2000 יורו במורשה :lol:

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

זה כך גם ברכבים אחרים, מי שזוכר, לא מזמן פתחתי פה שרשור בנוגע לבעיה דומה בc4 של אבא שלי, וגם שם זה נגמר בהחלפה של פנס שלם.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם (נערך)

הפנסים זהים לחלוטין. גם בפנס הימני יש נורת איתות כתומה.

היא לא נראתה בברור קודם בגלל זווית הצילום.

kia2.jpg

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

• תוכן חדש...