Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני ממש נתקעתי בעניין להפעיל ידית בקרת שיוט (cruise control) ברכב פיג'ו 308 שלי. האם ברשותו של מישהו יש מחשב כזה כדי להתחבר דרך OBD ולעזור עם המשימה?

בתודה, אדוארד.

נ ב. אני מצאתי הרבה התיחסויות להפעלת שליטה על כיוון שעון דרך ידית שליטה של מערכת סטיראו (מתחת להגה). אצלי לא עובד. האם מישהו יודע מה צריך להפעיל?

אין שלמות, לך על בחירת (ליבך) כיסך! עכשיו CitroenC4_Picasso&Peugeot308

Fiat Brava / Volvo850 / CitroenC5 mk1 & mk2_HDI & mk3 / Skoda OctaviaTD / Peugeot407 & 207

פורסם

אני יכול להשאיל לך את המתאם ואת הדיסק עם התוכנה, תצטרך להתקין אותה על מחשב נייד שלך. זה בעיקרון עובד על XP, לא בטוח שעובד על 7 או 10, אולי אפשר להקים מכונה וירטואלית של XP ולהריץ עליה.

כיוון שעון הוא דרך הרדיו המקורי, לא דרך הידית.

פורסם
אני יכול להשאיל לך את המתאם ואת הדיסק עם התוכנה, תצטרך להתקין אותה על מחשב נייד שלך. זה בעיקרון עובד על XP, לא בטוח שעובד על 7 או 10, אולי אפשר להקים מכונה וירטואלית של XP ולהריץ עליה.

תודה רבה, מאוד מעריך. אשלח לך הודעה בפרטי עם האמצעי קשר שלי.

כיוון שעון הוא דרך הרדיו המקורי, לא דרך הידית.

דווקא באינטרנט טוענים כי אפשרי לשלוט גם מ"ג'ועסטיק" מתחת להגה, במקרה ומחליפים יחידה ראשית (נגן CD מקורי).

Fiat Brava / Volvo850 / CitroenC5 mk1 & mk2_HDI & mk3 / Skoda OctaviaTD / Peugeot407 & 207

פורסם

שלום לכולם,

בזכות אנשים טובים (BUKI, תודה רבה לך שוב!) קיבלתי לשימוש זמני כבל PSA LEXIA, אבל בגרסת חומרה B. מתברר כי יש גרסת חומרה C המתקדמת יותר, אשר תומכת בגרסאות אחרונות של DiagBox גרסה 7.xx

כרגע מנסה להפעיל PP2000 בגרסאות התחלתיות, אבל בנתיים ללא הצלחה.

יש למישהו כבל LEXIA אשר נקנה לאחרונה? ויכול לעזור לי?

בתודה, אדוארד.

פורסם (נערך)

שלום רב,

ברצוני לכתוב כמה מילות תודה.

מספר שבועות אני נמצא בסוג של "מסע אתגרים" להתקין מערכת בקרת שיוט (cruise control), יצא לי ללמוד הרבה מאוד בנושא מחשב OBD וסוגיו למכוניות פיג'ו / סיטרואן, תוכנות דיאגנוסטיקה, בעיות ומכשולים בנושא...

ובנוסף יצא לי להכיר אנשים טובים שומוכנים לעזור בשביל חיוך ומילה טובה. והפעם אני מדבר על מוסך "גבע" בתל אביב ובמיוחד תודות ליוסי. התרשמתי מהמקום: מוסך לכל דבר פג'ו/סיטרואן מרווח ומאובזר (אך מטפלים לא רק ברכבים צרפתיים), אנשים נחמדים ומקצועים. חשוב לציין כי במספר הפעמים שביקרתי במקום ראיתי לקוחות מרוצים ובטוח שזאת הסיבה כי חוזרים לקבל שירות דווקא במוסך "גבע". וגם אני קיבלתי עזרה ושירות ברמה אנושית ומקצועית. המון תודה ושיהיה לכם בהצלחה.

לגבי העניין שלי - תוצאה של העניין: הכל עובד.

למי שיש שאלות אשמח לעזור או לתמוך. ובכלל מערכת בקרת שיוט - החסרה בדגמי 308 - הינה מערכת מגניבה ושימושית המקנה נוחות וחיסכון (דלק וקנסות :lol:).

20160627_113050_resized.jpg20160718_092951_resized.jpg

עריכה אחרונה על ידי Moldavanin

פורסם
שלום לכולם,

אני ממש נתקעתי בעניין להפעיל ידית בקרת שיוט (cruise control) ברכב פיג'ו 308 שלי. האם ברשותו של מישהו יש מחשב כזה כדי להתחבר דרך OBD ולעזור עם המשימה?

בתודה, אדוארד.

נ ב. אני מצאתי הרבה התיחסויות להפעלת שליטה על כיוון שעון דרך ידית שליטה של מערכת סטיראו (מתחת להגה). אצלי לא עובד. האם מישהו יודע מה צריך להפעיל?

לגבי השעון לחיצה של שני הכפתורים ביחד של הקדימה ואחורה בידית השליטה של המערכת ליד ההגה תכניס אותך למחשב של הרכב ושם תוכל לכוון את השעון

אם זה לא עובד אז ככל הנראה אין לך מתאם

לי הייתה אותה בעיה, קניתי מתאם בחול חיברתי למערכת של הרכב והיתה לי שליטה על הידית

זה המתאם

http://www.connects2.co.uk/Product/ProductItem/CTSPG007.2

פורסם (נערך)
לגבי השעון לחיצה של שני הכפתורים ביחד של הקדימה ואחורה בידית השליטה של המערכת ליד ההגה תכניס אותך למחשב של הרכב ושם תוכל לכוון את השעון
.

לא עובד. ניסיתי הרבה פעמים.

לי הייתה אותה בעיה, קניתי מתאם בחול חיברתי למערכת של הרכב והיתה לי שליטה על הידית

זה המתאם

http://www.connects2.co.uk/Product/ProductItem/CTSPG007.2

המכשיר אשר הזמנתי מגיע עם קופסה CAN... מקווה שזאת היחידה התואמת למתאם כפי שתיארת (ראה תמונה המצורפת, מסומן בצהוב).

HTB1aq9XJXXXXXcNXXXXq6xXFXXXj.jpg

היחידה הזאת בעצם מאפשרת שליטה דרך ידית בקרת שמע על מכשיר החדש. אבל בתגובות של הקונים כולם מתלוננים על חוסר היכולת לכוון את השעון והגדרות של מחשב הדרך של הרכב. עם זאת ראיתי ביוטוב סרטון עם מכשיר חילופי על אנדרואיד מיושן שכן מצליח לשלוט... (מתחיל ב-8:15 דקות)

HTB1aq9XJXXXXXcNXXXXq6xXFXXXj.jpg

פורסם

קיבלתי לשימוש זמני כבל PSA LEXIA, אבל בגרסת חומרה B. מתברר כי יש גרסת חומרה C המתקדמת יותר, אשר תומכת בגרסאות אחרונות של DiagBox גרסה 7

האם אתה בטוח שזה בעיית גירסה?

אתה יודע אולי עד איזה שנה ובאילו דגמים תומכת גירסה B?

מה צריך לקנות כדי שיעבוד עם מכוניות חדשות יותר?

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מצטער על התגובה המאוחרת.

לדעתי תומך ברכבים עד שנים 2008-2009 (אולי בכלל לא קשור). אבל צריך לזכור אם עושים עדכון גרסה למחשב של מכונית, אז הגרסה המעודכנת מפסיקה לתמוך בכבל גרסה ישנה.

פורסם (נערך)

לדעתי יש הבדל גרסאות של ידית שליטה על רדיו. הפעלתי דרך המחשב שליטה על מסך מולטיפונקציאונלי, אבל עדיין לא עובד :-(.

20170129_003542_resized.jpg

• תוכן חדש...