Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי באוקטובר אני טס לארהב לירח דבש עם מי שתיהיה אישתי בעוד פחות מחודש .

כרטיסים כבר רכשתי ב יוניטד אירלינס ויש לי טיסה ב 29.9 ואני חוזר ב 22.10

התכנון טיול הוא

נחיתה בניורק - 5 ימים מלאים

השכרת רכב , נסיעה לעירה הרשי ליומים מתוך 4 של המפגש רכבים שיש שם .

ב7 טיסה מניורק לסן פרנסיסקו .

סן פרנסיסקו נחיתה ב 6 בערב +3 ימים מלאים

כביש 1 מתוכנן ל 3 ימים

לוס אנגלס 5 ימים שבתוכם יש יום אחד בפומונה שזה פעם בחודשים מפגש רכב+ שוק לאמריקאיות

נסיעה לוגאס

בכל זה יש לי יום אחד פנוי

רכבים

אני צריך להשכיר 2 מכוניות

בניורק , אני רוצה משהו יחסית זול ופשוט , אני יהיה איתו 3 ימים סה"כ והנסיעה היא פחות מ 4 שעות .

בסן פרנסיסקו אני רוצה להשכיר רכב ולהחזיר בווגאס (לקיחה והחזרה בשדות תעופה )

חשבתי לקחת מוסטנג קונברטיבל (הוא לא יותר מדי יקר כי הוא מאוד נפוץ והוא דיי חביב בגרסת האקובוסט שזה בטח מה שהם מחזיקים שם ),

1 מניסיון איזה חברות השכרה מומלצות ?

2 מבחינת ביטוח אני יודע שזה מקוטלג באותיות , איזה מומלץ לקחת ?

3 תוספת GPS אפשר לקחת במקום או רק בזמן ההזמנה ? ( יתכן וחבר יביא לי אם הוא לא יהיה בארהב בתקופה הזו )

4 דגשים נוספים אם אתם חשובים שצריך לדעת בנוגע לרכבים שם

מלונות

אני חושב לסגור מראש את המלונות\ מוטלים , זה עדיף ?

mustang 67 GT, 302 engine t5

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חה! אתה טס במסלול ותאריכים דומים לשלי, אולי ניפגש ;-)

אני לא ממש יכול לענות על מה ששאלת אבל רק שים לב- במידה ואתה משכיר רכב ומחזיר באותה מדינה (נניח קליפורניה) אתה לא משלם תוספת מחיר.

במקרה שלך לאס וגאס בנוואדה. אולי שווה לך להחזיר בנקודה שעדיין שייכת לקליפורניה?

אני מתכנן לקחת באונטריו (ליד פאלם ספרינגס) ולעלות בהייוויי 1 ולהחזיר בסן פרנסיסקו.

אגב, שווה לך לבדוק מחירים של השכרה דרך סוכנויות בארץ, משום מה הם הרבה יותר זולים מאשר להזמין ישירות מאתר הסוכנות השכרה האמריקאית. (למרות שאני לא בטוח אם אפשר להשכיר מהארץ רכבים פחות סטנדרטיים)

לגבי הג׳י פי אס- שמעתי כבר על כמה ששכרו רכב ולא שילמו על הג׳יפיאס ובכל זאת קיבלו, אני מניח שזה משהו שתוכל לסגור על המקום אבל אני לא יכול להתחייב.

פורסם (נערך)

1 מניסיון איזה חברות השכרה מומלצות ?

2 מבחינת ביטוח אני יודע שזה מקוטלג באותיות , איזה מומלץ לקחת ?

3 תוספת GPS אפשר לקחת במקום או רק בזמן ההזמנה ? ( יתכן וחבר יביא לי אם הוא לא יהיה בארהב בתקופה הזו )

4 דגשים נוספים אם אתם חשובים שצריך לדעת בנוגע לרכבים שם

מלונות

1. תשכיר דרך סוכנות אינטרנטית כלשהי. לפעמים משתלם יותר אירופאית, לפעמים אמריקאית, תשווה מחירים בין כמה סוכניות כמו:

auto europe, rentalcars.com ואתרים כמו kayak, expedia, orbitz וכו'. זה יהיה המחיר הכי זול בפער משמעותי, ותחפש עסקה שבה הכל כלול מראש, מספר הנהגים שאתה רוצה, שאין הגבלת ק"מ, ביטוח מלא כולל zero excess(אפס השתתפות עצמית).

זה לא כל כך משנה דרך איזו חברה ההשכרה תתבצע בסוף, שכרתי רכבים עשרות פעמים מכל החברות המוכרות (וגם פחות מוכרות), בדרך כלל אין שום בעיות בשום חברה והכל עובר חלק, הם הרבה פחות קשים בהשכרה מהאירופאים.

קרה לי מקרה קטן עם סוכנות הרץ בסן דייגו, שהזמנתי רכב full size ורצו לתת לי איזה משהו קומפקטי בטענה שהם זיכיון וזה נקרא full size אצלהם. הסברתי להם בנימוס ועדינות שאין סיכוי שאני יוצא עם הרכב הזה מפה, שהם לא יכולים להחליט על דעת עצמם משהו כזה, ואני לא זז עד שלא נותנים את מה ששילמתי עליו. קיבלתי פרצוף עקום אבל גם את הרכב שבאמת שילמתי עליו. וכאמור זה היה מקרה בודד וחריג.

2. כאמור תחפש דיל עם ביטוח מלא של אפס השתתפות עצמית כלול. CDW זה ביטוח תאונות. TP זה נגד גניבות. LDW זה נגד כל נזק או גניבה.

3. אפשר גם וגם. אבל אם יש לך סמארטפון אני לא רואה סיבה לקחת כזה.

4. תבדוק אם יש באיזור שאתה נוסע בו כבישי אגרה אלקטרוניים בלבד שתצטרך לעבור דרכם. אם כן, אז אולי כדאי לעשות toll pass (בכל מדינה בארה"ב זה נקרא משהו אחר, אבל זה משהו בסגנון של פסקל של כביש 6) כבר בחברת השכרה, אחרת אתה עלול להסתבך עם חיובים מאוד גבוהים.

עריכה אחרונה על ידי kramerica
פורסם (נערך)

תעשה לי טובה, תתרחק מחברת ההשכרה FOX. הוציאו לנו את הנשמה וגם גזלו אותנו ברמות שאין לי כח לפרט.

אם תחפש עליהם ביקורות תראה שרובן שליליות. פשוט תתרחק.

הם הכי הכי זולים שיש, אבל בעקיפין אתה תשלם את המחיר או באמצעות ביטוחים במחירים הזויים או באמצעות שירות איום ונורא (אנחנו חיכינו לשאטל שלהם 3 שעות באמצע הלילה בשדה בלוס אנג׳לס). בקיצור תתרחק תתרחק תתרחק.

בכללי, אני ממליץ לדבוק לחברות הגדולות: Avis וכל אלה. תשלם קצת יותר אבל לפחות תהיה רגוע שאתה בידיים קצת יותר טובות.

עריכה 2: הנסיעה לווגאס היא ליגה. ממליץ בחום לנהוג אותה אם יש לך סבלנות. רק חשוב להזהר ממכמונות מהירות מעופפות. מסתבר שיש להם מל״טים שמודדים מהירות - אמריקה :)

עריכה אחרונה על ידי קאררה

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

באמת אתה עושה טיול מכוניות בירח דבש?

אתה בטוח שזה מה שהיא רוצה בירח דבש?

אם אתה נוסע להרשי כנס לסיור אצל האיימישים ליד.

t-mobile יש קו ב 30 $ שיתן לך יותר ממה שאתה צריך ותשתמש בוויז לניווט.

ניו יורק ומכוניות לא הולכים ביחד, אם אתה לוקח מלון בעיר תהייה לך בעיה רצינית איפה להחנות את המכונית.

חוץ מנסיעה להרשי אין לך מה לעשות עם אוטו שם, רכבות עובדות 24 שעות.

אולי תקח אוטו ליום בשביל הטיול הזה ושאר הזמן תשתמש ברכבות.

בצד השני שלארה"ב אתה חייב מכונית, הרבה עושים את הנסיע מלוס אנג'לס לוואגס עם אוטו.

מלונות

אתה חייב לסגור מראש מלונות.

תבדוק אתרים מחו"ל על השכרת רכב ומלונות כמו expedia.com

אייל

פורסם
באמת אתה עושה טיול מכוניות בירח דבש?

אתה בטוח שזה מה שהיא רוצה בירח דבש?

אם אתה נוסע להרשי כנס לסיור אצל האיימישים ליד.

t-mobile יש קו ב 30 $ שיתן לך יותר ממה שאתה צריך ותשתמש בוויז לניווט.

ניו יורק ומכוניות לא הולכים ביחד, אם אתה לוקח מלון בעיר תהייה לך בעיה רצינית איפה להחנות את המכונית.

חוץ מנסיעה להרשי אין לך מה לעשות עם אוטו שם, רכבות עובדות 24 שעות.

אולי תקח אוטו ליום בשביל הטיול הזה ושאר הזמן תשתמש ברכבות.

בצד השני שלארה"ב אתה חייב מכונית, הרבה עושים את הנסיע מלוס אנג'לס לוואגס עם אוטו.

אתה חייב לסגור מראש מלונות.

תבדוק אתרים מחו"ל על השכרת רכב ומלונות כמו expedia.com

לא טיול מכוניות , אבל מתוכנן 3 ימים מתוך 23 יום שמוקדשים לזה (בינתיים , יהיה בטח עוד מפגש או שנים בסופשים שניתקל בהם על הדרך ) ,

לה יש את הקניות שלה ולי יש את הקניות שלי .

מהיום הראשון היא יודעת על התחביב הזה , הוא לא צץ פתאום , ובכל זאת יש לי מוסטנג 67 מגיל 17

חוץ מזה שהיא דיי אוהבת את הדברים האל ויש למקרי חירום ליד כל מקום כזה אוטלוט שהיא יכולה לבלות בו כמה שעות :-)

ניורק אני מתכנן לקחת רכב רק ביום שאני נוסע להרשי ,

התכנון הוא לקבל רכב ,לסוע להרשי ישירות לשוק עד שעה חמש , משם למלון ובערב לעשות משהו

למחרת שוב שוק+ המפגש + המפעל שוקולד לקראת סוף היום .

ביום השלישי לצאת בבוקר לכיוון האימיש טיול שם באזור של כ 2 שעות (הבנתי שזה מספיק ) ומשם לשדה תעופה לטיסה ב 14:30

ב 16 אני במפגש בפומונה

http://www.pomonaswapmeet.com/

פורסם

המפגש (swap meet) בפומונה הוא תענוג, ממליץ להגיע ממש מוקדם בבוקר, אני הגעתי בלילה שלפני עם RV ואז התעוררתי לפני ההמולה וגם חניתי בתוך המתחם.

לTmobile יש קליטה בעייתית, הייתי לקוח שלהם 6 שנים עד שנמאס לי שאין לי קליטה בדרך לווגאס או בקו של לוס אנג'לס-סן פרנסיסקו, עברתי לחברה בשם קריקט, שייכים לAt&t ו אני משלם $50 לחודש עם חבילה של 10GB LTE.

לא צריך ניווט למעט Waze.

אכן להשכיר רכב בסן פרנסיסקו ולהחזיר בווגאס זה בזבוז, יגבו ממכם כמה מאות דולרים בעבור זה, אני מציע להתרחק מהחברות הקטנות כמו dollar, fox, thrifty, אתם באים להנות, לSixt יש את הצי הכי טוב באיזור, גם להרץ יש צי מרשים אבל שם הם גם מחזיקים מכוניות פשוטות ככה שלפעמים נופלים.

לא שווה לסגור רכב מראש, אני בודק תעריפים על בסיס יומי ותמיד התעריף הטוב ביותר הוא כ5 ימים לפני ההשכרה.

לעשות את ה1 זה רק עם רכב פתוח,

זאת מסיקסט:

9c5ebc4d919c3a6ac41fe4af3d66f081.jpg

7d26f6abb53e16780e57fbf4f3125666.jpg

15b5f61e4b0e4dda390d04831e23abc6.jpg

ת'כלס, הדרך הכי טובה לעשות טיול בארה"ב זה בספונטניות, אני יוצא לטיול חוצה יבשת בשבוע הבא, לא סגרתי כלום, נכנס לרכב ונוסע מקליפורניה לניו יורק ובחזרה תוך כדי מעבר בלפחות 20 מדינות.

haters will hate

פורסם

אין לי הרבה ברירה עם האיסוף והחזרה. .

עדיף לקחת בסן פרנסיסק להחזיר בלוס אנגלס . ואז לקחת לוס אנגלס וגאס?

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בנצי, מנצלש-

גם אני ריירתי על המוסטנג קונברטיבל,

אממה- אני סובל מבעיות גב וחייב לשבת גבוה (במיוחד בנסיעת ארוכות כמו פאלם ספרינגז לרדינג דרך הייוויי 1)

רק לשם אינדיקציה, הרכב שלי כרגע זה פולקסווגן גולף פלוס (לא להתבלבל עם הגולף הרגילה- הרכב הזה גבוה מאוד) ולרכבים כמו סיאט לאון אני בכלל מתקשה להכנס.

האם הפורד מוסטנג נמוכה יחסית, ממוצעת או אפילו גבוהה?

האם אאלץ לעשות את הטיול בטויוטה קורולה משעממת?

פורסם

תשמור איתי על קשר ולא תעשה את הטיול בקורולה, המושבים במוסטאנג נוחים אבל המושבים נמוכים, להבדיל מהלאון, הדלתות גדולות וזה מסייע.

תשמור איתי על קשר, אל תסגור שום השכרה בינתיים בחוף המערבי ואני אשמח לסייע במה שאפשר, גם לגבי מלונות בווגאס.

Sent from my A0001 using Tapatalk

haters will hate

• חברי המעגל הראשון
פורסם
תשמור איתי על קשר ולא תעשה את הטיול בקורולה, המושבים במוסטאנג נוחים אבל המושבים נמוכים, להבדיל מהלאון, הדלתות גדולות וזה מסייע.

תשמור איתי על קשר, אל תסגור שום השכרה בינתיים בחוף המערבי ואני אשמח לסייע במה שאפשר, גם לגבי מלונות בווגאס.

Sent from my A0001 using Tapatalk

לצערי אני בסוף לא אגיע לווגאס (כן אני יודע, אני מרגיש כמו משה על הר נבו אבל זה פשוט לא נכנס לתכניות בשום קונסטלציה)

תודה על הצעת העזרה, בינתיים לא הזמנתי כלום כך שהכל פתוח, אשמח לכל עצה וטיפים שתוכל לתת לי! ושוב תודה

• תוכן חדש...