Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקטגון מעולה - אני שם כמעט בכל ארוע משפחתי, אבל בזמן האחרון נמאס.

אסאדו בר היה פושר.

וויוינו מעולה, אבל לא זולה. לפי דעתי עולה על רפאלו בכמה מידות.

מינה טומי סבבה, אבל שוב, לא אותה רמה.

הופתענו לטובה מ ללה בכניסה לכפר ברוך, מתחרה לוויוינו (איטלקי), את טאנטי באצי עוד לא ניסיתי.

אם כבר פלצנות, אז שלו ביער.

פורסם

וויוינו מעולה, אבל לא זולה. לפי דעתי עולה על רפאלו בכמה מידות.

.

כמבן שעל טעם אין מה להתווכח ובכל זאת הקביעה לעיל נראית לי היסחפות של ממש.

השירות בויוינו מצוין (גם ברפאלו), המקום מעוצב יפה אבל המטבח לא מתקרב (לדעתי! וגם לדעת רבים אחרים) לרפאלו.

אגב, ב"הנמל 24" יש כעת תפריטים מוזלים, כבר לא בשיאה אבל עדיין קלאסית ובמחיר הנכון אפשר ליהנות שם.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

הוא שאמרתי..במחירים מופחתים (ואני חושב שעכשיו יש כאלו בגלל חגיגות 10 שנים) המסעדה שווה ביקור.במחיר המלא? אני בספק רב.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

בדוניה רוסה הייתי לפני מס' חודשים, השירות והאוירה שם היו חביבים לאללה, אבל כל המנות על השולחן (4 סועדים, אז היה מדגם) לא היו מבריקות במיוחד. ממש רציתי לאהוב את המסעדה, אבל תכלס לא הלך.

מהלימוזין לא קרה עוד שקיבלתי מנה פחות ממושלמת, ומנסיוני האישי ססטיסטיקת הנפילות (מנות של אחרים בשולחן שנפלו בשביעות רצון) שלהם אפסית. אם שואלים אותי על המלצה למסעדת בשרים - למרות שהיא 'שחוקה' (ההמלצה) - לימוזין מקום ראשון אצלי בדירוג.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

טרם, אבל שמעתי לא מעט המלצות. מחכה לשמוע רשמים שלך כ:

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אז היינו בחמישי בערב.

ארגנו לנו שולחן צמוד לחלון עם מלא פרחים קטנים מבד עליו (סחטיין על ההשקעה).

היה נחמד מאוד.

הזמנו את הפלאפל פטריות במילוי גבינת קשקבל, מוצרלה ועשבי תיבול, מוגש על ויניגרט סלק ויוגורט סמיך - מעולה.

הזמנו גם פלטת בשרים שיש במבצע בימי חול - אנטריקוט ונקניקיה טובים. המדליוני פילה היו קצת יבשים.

לקינוח קרמבל תפוחים - סטנדרטי.

השירות מעולה.

סה"כ חוויה נחמדה. אני מאמין שבאור יום הרבה יותר נחמד שם, בגלל הנוף.

לא איזה גורמה, או פלצני, והמחירים בהתאם יחסית - ראשונה 40. סטייק 125.

משכנתא זה קל

פורסם

עשית חשק, יותר נכון - המנה הראשונה עשתה חשק.

אבדוק את התפריט ואשקול ללכת, במידה ויש שם דברים נוספים מלבד סטייקים (אנחנו הרבה פחות קרניבורים מפעם).

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יום ההולדת של הגברת מתקרב, מחפש מקום נחמד באזור חיפה (אוקטגון כבר מעט רחוק) לארוחה בשרית (גם קבבים יתקבלו בברכה לא חייב איזה אנטריקוט או פלדה) בשעות הערב.

מסעדה מומלצת מניסיון אישי :)

• תוכן חדש...