Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

כמו בכותרת, מעוניין בכל מיני אירועים לתיירים דוברי רוסית/אנגלית. זוג מבוגר, בני 40, מעוניינים במוסיקה, הופעכות, תאטרון, בישול וכל מיני חוויות נחמדות שאפשר להעביר בארץ.

אם יש אתר כל שהוא שמכוון למטרה אשמח. בזאפה ולאן לא מצאתי אפשרות לסנן לפי שפה.

תודה לעוזרים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תודה ברטוחה.

אני מצרף בקשה נוספת.

מסעדות. תקציב לא מוגבל.

הדרישה היא למסעדה פלצנית, שקטה, עם יין ואוכל טוב. שירות לא פחות ממעולה, מלצרים דוברי אנגלית ואוכל טעים.

אוכלים הכל.

אם יש המלצה מניסיון, אשמח לשמוע.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

~

רובינשטיין זה אופציה מתבקשת קל"ב, אבל הם לא פלצנים והשירות פעם טוב ופעם חובבני.

הכיוון שלך הוא כנראה אזה"ת הרצליה - שגב (אם השיפוצים הסתיימו), Meat&Wine וכו'.

בחירה פחות פופולרית אבל שמנסיוני עונה לכל הפרמטרים היא White Hall ברחוב הסמוך.

כמובן תמיד כדאי לבוא בשעות הערב המוקדמות כשהכל רגוע.

פורסם

פלצני עם תקציב בלתי מוגבל? מדגדג לי להגיד כתית

קצת יותר down to earth אני ממליץ בחום על דוניה רוסה, לא אומר שאני אוכל בחוץ כל יום ויש לי אלף נקודות להשוואה - אבל שם בהחלט "עפתי".

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כתית רשמתי לעצמי. תודה.

הוספתי כל מיני מסעדות מגוגל כמו גם קלואליס, מול ים ושאר היקרות.

האמת שזה זה לא בשבילי אז אל תנסו לפגוע בבשר :)

זה בשביל אנשים שאכלו במסעדות הטובות ביותר בעולם. כוכבי מישלן וכל החרטא הזו. אני מניח שמרובינשטיין הם פחות יתלהבו.

לי אין מושג לאיזה ז'אנר אנשים כאלו מכוונים ואם הייתי צריך להרשים מישהו הייתי נותן לו סינייה טובה עם מלא טחינה, אבל מדובר באנשים "אברופאים" קצת אז אני מניח שהפלצנות צריכה להיות קיימת. אוכל צרפתי, אירופאי קלאסי, שמפניה או לא יודע מה הם אוהבים שם. אולי אפילו משהו שמשלב בישול מולקולרי.

פחות סטייקיה ויותר פלצנות.

אני פשוט לא מכיר שום דבר בסדר גודל כזה אז באתי להתייעץ.

פורסם

זה בשביל אנשים שאכלו במסעדות הטובות ביותר בעולם.

טוב, זה כבר סיפור אחר.

אני מניח שאפשר לקחת אותם לאחד המקומות שצויינו לעיל, או אולי לאחת המסעדות של אסף גרניט, אבל נראה לי שחבל להתאמץ. בליגה הזאת ספק אם מסעדה ישראלית תצליח להרשים אותם, ולכן אולי עדיף דווקא להראות להם משהו שלא ימצאו במקום אחר, למשל מסעדה ערבית טובה. כאלה יש לא מעט ברחבי הארץ, ואני בטוח שהחברים פה יוכלו לתת כמה המלצות.

פורסם

חפש ביקורות של שגיא כהן בהארץ. הבנאדם הולך לכל הפלצניות. יש את התאילנדית ברחוב הארבעה נדמה לי, עם כל הטקס. יש אחת חדשה של בישול מולקולרי, השף עובד והסועדים יושבים על דלפק מסביבו וצופים. לא זוכר את השם.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

2C - נראה לי ככה נקראת המסעדה בגג של עזריאלי, אוכל טוב, מבחר יין דיי גדול, פלצני מאוד עם שירות אדיב, מלצרים דוברי אנגלית ואפילו לדעתי יש כמה דוברי רוסית (שאתה מזמין שולחן תשאל אם יש מלצר דובר רוסית ועל הדרך תבקש שולחן מול החלון) וכמובן הנוף משם..

תהנו.

פורסם

תודה רבה. אני בטוח שהם ייהנו.

גולש גבוה מה שאתה מתאר נשמע כמו OCD. שמעתי עליה בקטע לא רע. מסתבר שהם פחות בקטע מולקולארי.

בסוף שלחנו להם תמונות של כל מיני מקומות ומה שהם יאהבו יזמינו מקומות.

תודה לכולם!

• תוכן חדש...