Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי אלטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוזוקי אלטו 2010 , ידני,נפח 1000, 65,000 ק"מ , צבע כחול בהיר/מטאלי (לא סגור על זה)

והוא יד 2.

חוץ מזה שהרכב מבפנים נראה טוב, מסביב לרכב יש הרבה שריטות קטנות לאורך הדלתות, וקילוף צבע בקוטר של עוגייה ליד הדלת הימנית האחורית שהבעלים העלים אותו עם טוש ...

מה שעוצר אותי זה השריטות ברכב והקילוף...

פורסם

מה השאלה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא רואים את התמונה.

וברצינות, לא רשמת מה המחיר, כמה הרכב צפוי לנסוע בשנה, כמה אנשים יהיו ברכב, האם צריך בגאז' בגודל סביר.

כמו כן, מה התקציב והאם ראית עוד רכבים דומים באותו המחיר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לדעתי, נקודת הפתיחה בפועל צריכה להיות בסביבות ה20-19 לרכב כזה - לפני שקלולים והפחתות מיוחדות.

עכשיו זה השלב שבמידה ומעוניינים, משקללים את ההפחתות שרואים ואחרי משא ומתן מסכמים שמה שנקבע - זה לפני בדיקה, ומה שימצאו בבדיקה, במידה ומשמעותי ולא שוקלל כבר, גם ישוקלל במחיר הסופי, במידת הסביר (שלרכב בן 6 עם 10K קילומטר בשנה לא אמורים למצוא יותר מדי).

קצת שריטות לרכב בן 6 זה שטויות ולא מה שאמור לשנות לך את הדעה על רכב זה או אחר, ואם כן, בשביל זה יש משא ומתן על המחיר. מפריע לך ? תמיד אפשר לקחת לתיקון, הכל פונקציה של מחיר.

מחירון שלו נפל כבר והסיכון הכלכלי בלקנות אותו הוא לא גבוה ביחס למחירי רכבים בשוק.

(כ4-5 חודשי משכורת מינימלית)

המחיר מתאים לך ? הרכב תקין ולא עבר תאונות ? מעולה.

פורסם

מחיר 21K , בשבוע שלוש נסיעות לת"א מיהוד ונסיעות בתוך העיר, בן אדם אחד ברכב מקסימום 2 , בגז' לא נורא אני יודע שהוא קטן ממש.

רציתי לפניי פונטו גרנדה 2010 ,80 אלף קילמוטר שמור מאוווד יד 2

אבל הייתי אדיש והוא נמכר לפניי שהספקתי ללכת לבדיקה.

asd.jpg

פורסם

ומה שכתבת - זה בידיוק מה שבאתי להציע אבל התעצלתי ברגע האחרון ולא הוספתי לתגובה שלי.

פונטו גרנדה ידנית, היא הרבה יותר רכב מהאלטו, ועדיפה עליה בכמעט כל פרמטר, BY FAR.

פורסם

לצרכים שרשמת אלטו ידנית מספיקה מעל ומעבר. ועל הנייר הרכב הזה והנתונים שלו נראים טוב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לפני 3 שנים מכרתי דו גלגלי עקב גילי המתקדם, וקניתי אלטו ידנית חדשה.

הרכב נוסע בגוש דן בלבד, מצוין בחניות (3.5 מטר אורך...), מזגן מפתיע, מנוע גמיש, ו...14 ק"מ לליטר.

נכון - ספרטני, פשוט, איבזור מינימלי, 4 מקומות...אבל אל תהסס אם הרכב תקין!

• תוכן חדש...