Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום פתאום התחילה לצוץ לי הודעה מעצבנת במסך אינפורמציה הקטן בסיאט שלי.

Speed Too High כשאני עובר את ה30 קמש.. כאילו יש לי הגבלת מהירות. הרכב נוסע רגיל.. פשוט ההודעה הזאת קופצת ויש צפצוף מעצבן.. איך אני מסדר את זה?

פורסם

אכן ישנה התראת מהירות מעל 30 קמ"ש.

במסך הקטן בלוח השעונים עבור למידע אודות הנסיעה, ואז תעבור עם הגלגלת הימנית תעבור להגבלת מהירות.

לחיצה ארוכה על הגלגלת תאפשר לקבוע ערך חדש.

אלך לבדוק ברכב כדי שלא אטעה אותך.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

נראה לי שניסיתי את זה ושום דבר לא קרה לחצתי לחיצה ארוכה וכלום.. אפשר הסבר יותר מפורט בבקשה?

תודה.

פורסם
נראה לי שניסיתי את זה ושום דבר לא קרה לחצתי לחיצה ארוכה וכלום.. אפשר הסבר יותר מפורט בבקשה?

תודה.

בגלגלת תגיע להגבלת מהירות תלחץ על הגלגלת שיוציא לך (---) 3 קווים כאלה. תלחץ עוד פעם על הגלגלת וזה יתאפס ולא יהיה לך התראה. דבר איתי מחר אם אתה לא מסתדר

פורסם

הפעלת התראת מהירות של winter tyres. זה אמור להתריע במדינות קרות שעוברים מהירות מסוימת.

אני כיוונתי את זה ל 120 כדי לדעת אם אני נוהג מהר מדי :)

בכל מקרה - במולטימדיה זה נמצא בהגדרות תחת CAR. תחפש WINTER TYRES ותבטל את האופציה

פורסם

מה שyoad אמר לך, כנראה שנגעת במשהו בטעות ושינית את המהירות ל30 ק"מ.

אצלי ברכב למשל, שמתי שיקפוץ כאשר אני מגיע ל130 (כדי לא להשתגע יותר מידי).

תעשה את זה דרך המולטימדיה, יותר טוב כדי לסדר את ההגדרות האלה, דרך ההגה זה מעצבן.

כנס לCAR לתחפש שם בין האופציות, לא זוכר בעל פה לצערי :(

פורסם
לחלופין תפתח ספר רכב. :roll:

+1 אנשים קונים רכב חדש ולא מבינים מה יש להם ברכב

תפתח ספר ותלמד, גם אם תופיע לך אזהרה על נורה שרופה, לחץ אוויר ומה לא - שתדע מה קורה ולא תרוץ לשאול

קובי

:-)

• תוכן חדש...