Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך לקנות רכב, המיועד לנסיעות מהבית לעבודה. המרחק הוא 60 ק"מ. זה יוצא כ 30000 ק"מ בשנה.

מעדיף לקנות רכב חדש ולא משומש כדי שלא יהיו לי הפתעות.

התקציב שלי הוא עד 90,000 ₪.

היות ואני נוסע כפול מהממוצע, יהיה לי קשה למכור רכב עם מנוע בנזין אחרי 3 שנים במחיר שפוי. כלומר אצטרך להוסיף הרבה יותר כדי לקנות את הרכב הבא.

מתלבט בין שתי אפשרויות:

1. לקנות רכב בנזין אמין, וזול להחזקה, ולהישאר איתו הרבה שנים עד ש "ייגמר".

2. לקנות רכב דיזל זול כמו דאצ'יה סנדרו סטפווי דיזל.

איזה רכבים מומלצים לאפשרות 1?

לגבי אפשרות 2,

האם לאחר 3 שנים עם הסטפווי דיזל ( 90,000 ק"מ ) עדיין אוכל למכור אותו במחיר שפוי? כלומר, איך מתנהג שוק המשומשות של הדיזל?

מה משתי האפשרויות יותר כדאית כלכלית?

האם יש אופציות אחרות כדאיות יותר?

תודה מראש לעונים.

פורסם

היי,

הסנדרו סטפויי גדול ומרווח משמעותית מהפיז'ו, גבוה יותר ומאובזר הרבה יותר. חסכוני מאוד בדלק ומאוד מצליח.

מחיר גרסת דיזל 75,000 ש"ח

פורסם

אם מטרתך היא לנסוע בעלות מינימלית - חפש רכב בן שלוש עם ק"מ נמוך - סע שנה, תמכור, וחוזר חלילה.

לגבי הסנדרו דיזל - קשה לדעת איך יהיה השוק שלו כמשומש.

להערכתי העלות העיקרית שלך תהיה ירידת הערך ולא הדלק.

לו אני במקומך הייתי מחפש טויוטה פריוס 2012-2013. שילוב של צריכת דלק מעולה, אמינות טובה, ושמירת ערך, ונוחות ( בכל זאת אתה שעתיים על הכביש כל יום )

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אם מטרתך היא לנסוע בעלות מינימלית - חפש רכב בן שלוש עם ק"מ נמוך - סע שנה, תמכור, וחוזר חלילה.

לגבי הסנדרו דיזל - קשה לדעת איך יהיה השוק שלו כמשומש.

להערכתי העלות העיקרית שלך תהיה ירידת הערך ולא הדלק.

לו אני במקומך הייתי מחפש טויוטה פריוס 2012-2013. שילוב של צריכת דלק מעולה, אמינות טובה, ושמירת ערך, ונוחות ( בכל זאת אתה שעתיים על הכביש כל יום )

לגבי ירידת ערך - באירופה דגמי דאצ'יה שומרים על ערך גבוה מכל המתחרים בגלל שאין מבצעים והנחות.

מאז השקת המותג בישראל - גם בארץ ירידת הערך של דאצ'יה יותר נמוכה ממתחרים עד כה.

פורסם

Dacia אם אתם כל כך בטוחים במוצר ובשוק שלו, תציעו ללקוח buy back מובטח אחרי 3 שנים.

לזכותכם יאמר שהשמירה הקפדנית על העדר מבצעים והנחות (כנראה) תועיל לשוק משומשות טוב, העניין שאם תהיינה משומשות אחרות באותו מחיר, כי אז יתכן שערך המשומשות ירד בגלל האלטרנטיבות הקיימות בשוק לכן זה הכל ספקולציות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ממה שאמרו לי בזמנו, הטרייד-אין היחיד שהם עושים זה ללקוחות חוזרים, אז יש באי-בק כלשהו, כנראה

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...