Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 30 אלף להשקיע ברכב אני רוצה קיה פיקנטו במחיר הזה נראה לי שאפשר להביא 2013 יש לרכב הזה 998 סמ"ק ו65 כוח סוס הוא קל זה רכב שאני יצליח לעשות איתו נסיעות כאלה פעם בחודשיים הלוך חזור

פורסם
למה שלא תצליח?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

אני חושב שהרכב יכול לעמוד בזה גם בגלל שזה לא רכב ישן אבל יש אנשים שאומרים לי בגלל שזה רק 998 סמ"ק הוא לא ישרוד נסיעה כזו

פורסם

אם אתה נוסע לבד אז המשקל של הרכב דיי נמוך. רוב הדרך היא מישורית ואני מניח שאתה לא חייב לנסוע בעליות סדום 120 קמ"ש.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם

לא בטוח שהרכב יהיה נוח לנסיעה של 400-500 ק"מ, לי לא היה נוח אחרי חצי שעה אבל אולי בגלל שאני גבוה ורזה (1.90).

אם בכל זאת אתה רוצה לקנות את הרכב עדיף עם גיר ידני שיספק צריכת דלק קצת יותר שפויה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא יהיה לך הכי נח כי הכיסאות בפיקנטו לא משהו, אבל כמובן שהרכב ישרוד את זה. אמנם לא תוכל לשייט במהירויות גבוהות במיוחד אבל תגיע לצפון ולאילת בלי שום בעיה לאט ובזהירות.

אנשים מדברים שטויות כי זה לא עולה כסף.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא בטוח שהרכב יהיה נוח לנסיעה של 400-500 ק"מ, לי לא היה נוח אחרי חצי שעה אבל אולי בגלל שאני גבוה ורזה (1.90).

אם בכל זאת אתה רוצה לקנות את הרכב עדיף עם גיר ידני שיספק צריכת דלק קצת יותר שפויה

יש לי רישיון רק על אוטומט קיה פיקנטו זה הרכב הכי חסכוני שיש וזה לא מחייב שידני לוקח פחות דלק

פורסם

מכיוון שאני מעריך שאני היחידי כאן שממש עושה את הנסיעות האלה על פיקנטו אז ככה. קודם כל תעלה דרך דימונה ולא דרך ערד סדום כי זה הרבה יותר נוח גם לך וגם לפיקנטו שתהיה לך. שנית הרכב יעשה את זה בלי שום בעיות והבעיה שלך לא תהיה המנוע אלה מלכודות המהירות בדרך כי אין שום בעיה של כוח לפיקנטו

פורסם

כידוע לכם, אני ממליץ בדרך כלל לרכוש את הרכב הקטן ביותר שצפוי לעשות את העבודה.

לפי דרישות פות"ש הייתי ממליץ על רכב יותר גדול, משיקולי בטיחות ונוחות.

והאמת - דווקא הייתי רוכש את הפיקנטו (או רכב דומה) לצורך התניידות בתוך העיר. לצפון הייתי יוצא בטיסה. קשה לי לחשב את הפרש העלויות, אבל הנוחות והחסכון בזמן שוים הרבה כסף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...