Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
או קי, אתה אומר שהסוללה עולה נגיד 9500 ש"ח? בסדר טעות שלי בסעיף הזה.

פריוס הכי וותיקות בארץ מגיעות בקרוב לגיל 10 שנים, מעניין יהיה לראות כמה מהן יצטרכו החלפת סוללות ובאיזה ק"מ.

בניגוד לטורבואים ומזרקים שמתבלים רק כפונקציה של ק"מ שעבר הרכב, לסוללות אמור להיות פג תוקף מבחינת זמן. כולמר יכול להיות שרכב עם ק"מ לא גבוה ידרוש החלפת סוללה אחרי X שנים על הכביש, האם גם פה אני טועה?

סתם יצא לי לעשות בדיקה קצרצרה פשוטה שלא מתיימרת לייצג, אבל כן יכולה לתת אינדיקציה.

סיננתי ביד2 פריוס עד שנת 2008, מבין עשר המכוניות הראשונות, שלושה הצהירו שהחליפו סוללה. אולי הצהירו ולא החליפו ואולי אחרים החליפו ולא הצהירו.

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

גם בקפצ'ור המנוע מגיע עם 90 כוחות סוס.

חבל שהם מביאים רק סטיישן.

קליאו דיזל האצ'בק אוטומטית הייתה מוצאת את דרכה אליי לחניה מיד בינואר 2017.

• תוכן חדש...