Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי כבר גלייז ואוטם של מנזרנה, ועקב אילוצי לימודים העבודה מתעקבת.

התכנון היה לעשות פלסטלינה->גלייז->אוטם.

החלטתי לוותר על הפוליש, כי אין לי מכונה ואין טעם לאנוס את עצמי ידנית.

כרגע, יש בידי אופציה להביא את ההתקן למברגה של מגווירס. (meguiar's da power system)

אין לי סווירלים מטורפים,אבל יש, בנוסף יש סימנים של פתיחת דלתות, בעיקר צבע שהוא לא שלי.

מלבד הספוג הצהוב שמגיע בערכה, יש צורך לרכוש עוד ספוג?

איזה פוליש יתאים לשימוש?

סביר להניח שאני איישם גם את הגלייז, כיוון שלא אצליח להעלים לגמרי את הסוורלים.

את הגלייז והאוטם ליישם ידנית או לרכוש ספוג מיוחד וליישם עם ההתקן מברגה?

תודה

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

פוליש אם תעשה אז תרכוש ULTIMATE COMPOUND

אבל לדעתי אתה תקעע אפילו עם התקן מברגה DA אם תעשה לכל הרכב, גם אני בזמנו רציתי להביא אחד הסוף העדפתי ללכת לשים סכום כסף ושיעשו לי פוליש איכותי, בסוף אחרי שראיתי כמה זמן הבחור שרף על פוליש(שביקשתי ממנו מראש רק להחזיר קצת חיים לצבע לא מצב תצוגה) הבנתי שזה היה שווה את הכסף כי אחרת הייתי מקבל כאב גב לכמה ימים טובים ועבודה לפרק זמן ארוך.

אם אתה רוצה להשיר שימני מכות של צבע לא שלך תוכל לעשות ידנית נקודתית

בכל אופן אין בעיה עם ישום ידני של TF+PL אם הכל נעשה על פח קר ונקי ותקפיד להשאיר לא יותר מחצי שעה לפני שאתה מנגב הכל יהיה טוב.

פורסם

אין טעם ליישם גלייז לפני פוליש או אחרי, ברגע שביצעת פוליש השימוש בגלייז הופך מיותר (נועד למלא סווירלים ולהחליק את הצבע, מה שתקבל עם הפוליש).

לאחר הפוליש, כמובן עם הכנה טובה לפני כן, מיישמים ווקס איכותי או אוטם חזק.

במידה והחלטת על גלייז בלבד - הכנה כמו שצריך לפני כן כולל הסרה של כל הלכלוך ופלסטלינה --> יישום גלייז ולאחר מכן אוטם / ווקס.

Opel Adam S 2017

פורסם

ליאב פוליש שאינו עם מכונה טובה אלא עם התקן מברגה או ידני לא יסיר כמות סווירלים גדולה, או שהוא יצתרך לעבוד יום שלם על כל פאנל בגודל בינוני כדי להגיע לתוצאה טובה...

במקומו הייתי עושה פוליש רק לאיזורים שיש לו מכות עם סימנים שניתם להסיר/להחליק ולא עובר על כל האוטו(כמו שהוא ציין הוא קצר בזמנים)

פורסם

תודה על ההמלצה לפוליש.

ליאב, לא הייתה לי כוונה לישם גלייז לפני הפוליש, אבל כן שאלתי לגבי הישום שלו לאחר הפוליש, וזה משום שאני חושש לא להגיע לתוצאה הרצויה.

-iliahrom הפתרון של פוליש נקודתי יהיה במידה ולא אצליך להשיג את ההתקן למברגה מחו"ל.

אני מוכן להקדיש לכול התהליך 10 שעות.

ולכן חשבתי, אם אני כבר עושה עבודה(פלסטלינה), עדיף להשקיע עוד טיפה, ולעשות גם פוליש.

לא ככה?

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

בוא נגיד ככה שאם היה לי התקן מברגה בכיף הייתי עושה איתו פוליש, זה תחביב ככה לומדים ומתנסים בדברים.

תנסה, אין לך מה להפסיד חוץ מזמן. גלייז תמיד בא בטוב.

• תוכן חדש...