Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דמי הבראה

BeBest
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עובד בחברה X כבר שנתיים ו-5 חודשים במשכורת גלובאלית (שגדלה עם הזמן).

נכון להיום לא קיבלתי דמי הבראה מעולם.

איך עובד העניין של דמי הבראה?

כמה כסף מגיע (או לא מגיע) לי?

האם מתנות מהמעסיק נחשבות דמי הבראה? (לדוגמה פלאפון חדש שלא לצרכי עבודה)

האם סעודות על חשבון המעסיק נחשבות דמי הבראה?

זו עבודה ראשונה מאז שאני חייל משוחרר כך שאני ממש בור בתחום.

אשמח לכל הכוונה ויעוץ, תודה :)

פורסם

משהו לא מובן לי, כבר קרה שקיבלתי הבראה הרבה יותר גבוהה מהשכר הנקוב בימים, כלומר כמה משכורות שקיבלתי משהו כמו 600-700 ש"ח הבראה.

המעסיק בוחר איך לשלם ובאיזו כמות לחלק?

Opel Adam S 2017

פורסם

יבואו המקצוענים ויזכירו את המונחים המשפטיים, אבל באפן בסיסי דמי ההבראה נקבעים לפי הותק, כאשר יש הסכמים לפי שלושה מגזרים (ציבורי, פרטי ואיני זוכר את השלישי). יש צוי הרחבה המחייבים לשלם דמי הבראה, והסכום אות מקבל כל עובד נקבע לפי המגזר והותק שלו.

פות"ש - סיפור ה"מתנות" מוזר. בכל מקרה, מדובר בהטבות חייבות במס, כך שעל כל הטבה כזו אתה משלם מסים בהתאם למדרגות המס שלך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תקרא כאן http://www.kolzchut.org.il/he/%D7%93%D7%9E%D7%99_%D7%94%D7%91%D7%A8%D7%90%D7%94

כל מה שצ'יפרו אותך אינו שייך לדמי ההבראה המגיעים לך על פי החוק

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...