Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היסטורית הבניין המשולש - מול מגדל הנביאים (אבל היה קיים עשרות שנים לפניו) נקרא בניין סולל בונה ,ומכאן שם התחנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

תודה גם תח"צ זה אופציה(למרות שהתרגלתי לרכב).

אני מצפון לוד לא דרום לוד אצלנו יש פחות מקרי רצח.:lol:

עדכון עשיתי חישוב ויצא לי הפרש של 20 ק"מ לטובת תח"צ.

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
פורסם

לא הבנתי. אם תסע ברכבת מלוד לחיפה תחסוך איזה 250 ק"מ נהיגה. מצד שני תשלם תמורת הנסיעות (משמעותית פחות מחצי-שלושת רבעי מיכל דלק + שחיקת הרכב + עייפות שלך) ובעקר יקח יותר זמן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הרכב שלי הוא פיאט פנדה אם אני אחשב מחיר כרטיס רכבת הלוך-חזור + מחיר כרטיס אוטובוס ייצא לי בסביבות ה75 ש"ח שזה מספיק לי לבין 200-220 ק"מ דלק.

יוצא שאוליי שאני מפסיד כלכלית את עלות ה40 הק"מ האחרונים שיצאו קרוב ל3 ליטר דלק + כביש אגרה שהינו 27 ש"ח לכיוון הצפון.

פורסם

סע ברכבת ואח"כ בכרמלית

חוויה שכל לודאי חייב לעבור

יש גם אוטובוס מתחנת הרכבת לקרבת היעד שלך בהדר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

עלית בכרמלית אחרי הרכבת?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

דרך אגב, אם אתה לודאי לא חושב שאתה צריך אזהרות מיוחדות לגבי האזור... לא צפויות בעיות באור יום

אני מניח שאני היחיד שפספס את המחזה הנדיר של רח' חורי 2 בשעות אחר השקיעה. ולכן נשאלת השאלה, האם המקום שורץ ערפדים נגועי כלבת וזו הסיבה שהמקום אינו בטוח בהיעדר אור יום?

פורסם

תיקח סיבוב באוטובוס של בוקי נאה בתחנה המרכזית של תל אביב בין הזומבים בחשיכה ותבין למה אני מתכוון.

בחיפה כמו בחיפה, זה אותו דבר, רק קטן יותר.

• תוכן חדש...