Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך להגיע ביום ראשון לחיפה לרח' חורי 2

mark_Avn
שימו לב! השרשור הזה בן 3050 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני מהמרכז(לוד) וצריך להגיע לחיפה לרחוב חורי 2 עד שעה חמש וחצי בערב ביום ראשון.

א. באיזה שעה לצאת?

ב.האם יש לחניונים באזור(כמה שיותר קרובים לקופת החולים)?

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש אופציה ב WAZE שנקראת תכנון נסיעה. הכנס לשם את היעד, את היום והשעה בהם תרצה להגיע, והוא יאמר לך מתי לצאת. בקשר לשאלה השניה אין לי תשובה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על המידע,לגבי WAZE (השם נשמע לי מוכר) רציתי לדעת אם למשיהו יש תובנות יותר עמוקות שהWAZE עוד לא מכיר לנסיעה לאיזור הנ"ל כמו האם עדיף לנסוע מבתוך העיר או לנסות להגיע מכביש 75 שמתחבר ל4 ומשם להגיע ליעד.

אני לא תושב העיר ולא בא לחטוף קנס סתם ככה.

האם בחניון הנ"ל בדר"כ יש מקומות חנייה בשעות האלו?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה יש לך לחפש המגדל הנביאים? כחיפאי לא ביקרתי שם כבר שנים, וגם לא מתגעגע.

המקום נמצא די במרכז חיפה, כך שבכל מקרה תזקק לנהיגה עירונית. כל המדרכות באזור מסומנות כחול לבן כך שפנגו יסגור את ענין החניה, ויש גם חניה במגדל עצמו ועוד איזה מגרשים באיזור.

בבדיקה בווייז הוא מציע שתי חלופות עיקריות - האחת דרך 6=>70=>22 ואז קטע קצר בנחל הגיבורים ודרך הדר, והאפשרות השניה דרך כביש 2 ועליה ברח' חורי. בשני המקרים מדובר בקטע של משהו כמו 3-4 ק"מ של נהיגה ממש עירונית, ממש מעט בסמטאות.

הבעיה העקרית היא שמדובר באיזור לא כל כך סימפטי, בעיקר אם תסתובב שם אחרי שעת סגירת העסקים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא צפויה בעיית חניה, יש כחול לבן בכל הרחובות הקטנים מסביב, יש חניון צמוד מכיוון מזרח, יש חניון של המגדל עצמו.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי רופא תעסוקתי בקופת החולים שם(לא היה משהו באזורי ההתראה כה קצרה).

אתה מציע לחנות בחניון עקב שהאזור לא סימפטי?

לא לדאוג אקח איתי שוקר חשמלי ליתר ביטחון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה לכולם על העזרה אקח את העצות שלכם בחישוב הדרך והחנייה.

וסוף סוף קיבלתי גישה לאוף-טופיק מי חשב שצריך להחליק מקטנוע כדאי לקבל כבוד שכזה.

מבטיח להשתמש בחוכמה בזכות היתר שניתנה לי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל עוד העסקים פתוחים האזור בטוח. בערב הוא עלול להיות לא נעים, לא מסוכן ביותר.

הכניסה לחיפה עשויה להיות עמוסה וגם יתכן שיהיה עליך לעשות קצת סיבובים לחניה, קח לך מקדם היסטריה ביציאה מלוד.

יש לי בעיה עם הסיפור שלך - מה יקרה עם המשך הטיפול? הרי יתכן שתזקק לעוד ביקורים אצל הרופא, אז תבא כל פעם לחיפה?

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני כולה צריך אישור לחזור לעבודה אחריי תאונת עבודה ארוכה.

האמת שיש לי גם טיסות לחיפה במחיר מוזל מאוד מטעם חברת התעופה שאני עובד בה במקרה ואצטרך לחזור יותר מפעם אחת.

ממה שידוע לי את התיק הרפואי שלי כל רופא תעסוקתי בקופה יכול לפתוח ולראות לכן אני מאמין שאוכל להחליף אחר במידה ואצטרך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חוץ מהמגבלה הידועה של 90 יום, אם כי גם לכך יש דרכי מעקף, אם הקופה רוצה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם תחב״צ באה בחשבון:

רכבת לתחנת מרכז השמונה בחיפה ומשם 8 דקות הליכה לכרמלית תחנת כיכר פריז (אפשר לקחת מטרונית תחנה אחת כדי לקצר חלק מההליכה). בכרמלית תחנה אחת למגדל הנביאים - ואתה כבר בתוך חורי 2!

אם אתה מתעקש על פרייבט, לפי הפקקים (והכיס):

כביש 2 לחיפה ולצאת במחלף אלנבי ולעקוב לפי וייז והפקקים

כביש 6 עד הסוף, יוקנעם , יגור, לצאת לכיוון הדר במחלף פז ולעקוב לפי וייז

דרך אגב, אם אתה לודאי לא חושב שאתה צריך אזהרות מיוחדות לגבי האזור... לא צפויות בעיות באור יום

עריכה אחרונה על ידי armagedon
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק תיקון קטן לגבי הכרמלית: לא תחנת הנביאים (שנמצאת בככר מסריק, הלא היא צומת הרצל הנביאים, מרחק כ-300 מ' מהמגדל) אלא תחנת "סולל בונה" הצמודה למגדל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...