Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאב מחומש!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לך אפשרות לקנות בדיוטי פרי ? אם כן אתה יכול לקנות ב 1750 שקל 2 מגברי JBL GTO 75.4

הם יספקו לך 4 ערוצים של 284 RMS

יש מישהו שחושב שיש מגבר שיתן תמורה יותר טובה מזה ?

אם אין לך אפשרות לקנות מהדיוטי פרי זה כבר משהו אחר .

מתן

אדי ציפיתי שרק אתה תגיב בקשר לקליפורניה בום...

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אכן יש לך את הJBL שזול רק בדיוטי פרי...אבל יש לך רוקפורדים למניהם ועוד הרבה דברים מעניינים במחיר הזה תעשה סבב מתקינים ותחזור עם הצעות...

חח מתן אתה ממש מצחיק יענו 4 גישורים 2 בכול מגבר אבל בחייך אני שם כסף שאתה ממש לא תינצל את כול העוצמה שיפיקו המגברים האלה מספיק אחד כזה ושגם הוא לא ממש יהיה מנוצל.....

נכון רק אני הגבתי ואם עוד אנשים לא קטלו אותי סימן שמסכימים איתי....

פורסם

אדי אין ספק שאני לא ינצל את הגישורים...

אבל מתי תבין שיש משהו שנקרא הגברה בריאה...

אם תנצל לרמקולים רק 100 RMS המגבר לא יהיה בקליפינג ( אני מאמין )

וזה יתן לך איכות הרבה הרבה יותר טובה

גם אם הוא יכנס לקליפינג הוא יהיה ממש קטן שלא קרוב בכלל למגבר שמוצהר כ 100 RMS ובאמת מספק אותם ( ואני לא מדבר על חברות הי אנד )

אדי אם רק את ענית זה אומר שרק אתה חושב את זה....

פורסם

מי דיבר איתך על קליפינג בכלל?!

אני מנצל את המגבר שלי עד הסוף מוציא לו את כול המיץ למה הוא לא ניכנס לקליפינג תסביר לי? כי רוקפורד חרא?

למה סתם ליקנות 2 מגברים אם אפשר להביא מגבר אחד שיספק את הסחורה....

מתן, תיחבר לקומפוננט שלך ברכב מגבר של 80RMS תיראה איך הוא מעיף לך אותם והם ישמעו הרבה יותר טוב אני חושב....

פורסם

אדי אתה טועה ובגדול

המגבר שלך רוב הזמן בקליפינג אולי לפעמים אתה לא שומע את זה

אבל רוב הזמן שאתה תשמע בעוצמה גבוהה אתה תיהיה בקליפינג

פורסם

אוקי,איך אתה יודע? אתה אולי משאר.. ואני כול הזמן שומע חזק ....צריך באמת ליבדוק את העניין אם הוא בקליפינג או לא........

בודקים בעזרת סקופ נכון?

פורסם

אדי הסברים זה לא הצד החזק שלי אתה יודע את זה

אתה מוזמן לעשות חיפוש ( במידה ותמצא בפורום )

או שחפש בעולם

או שפשוט תחכה שאנשים יותר גדולים ממני יענו לך על זה

וכן אני לא חשב אני בטוח

פורסם

ניבדוק את זה....איל יש לך משהוא להגיד בנושא?

המגבר עובד כבר 8 חודשיים באש ובמים על עצמות גבוהות מאוד וטפו טפו טפו הכול בסדר....

• תוכן חדש...