Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אטמים לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל חברימועדון החמש פרפקט אטמים סגר במקום קנה אותו פרפקט פליקס בחור בשם תומר שדיברתי איתו שיש רכבי אספנות והא יעשה מחירים סבירים הטלפון נישאר אותו מספר 036399952 המקום יסוד המעלה 22 תל אביב יש ירידה ושם הוא נמצא

סוסיתא 10 מבציר 1965.

רום כרמל מבציר 1978.

טנדר סוסיתא 1965.

:-Dטנדר סוסיתא12

פורסם

כמה עצוב דור הולך שמעתי גם על מיכאל ראשים, ניקי קאמשפט, והאב המיתולוגי של חריטות אופנועים יעקב, טכנו ברקס!

מי יקח את מקומם המקצועי? ויבצע פעולות ממש מסובכות , כי סיני זה זבלה.

לראות איך לוקחים ראש מפורר כמו חול ואחרי שבועים לקחת מוצר מוגמר , זה פשוט קסם. ביאת המשיח או איך שניקרא לו.

טוב כנראה שנקנה מקל סופפים וקורובורונדום ונתחיל לעבוד לבד. שיהיה לכולם סופש רגוע.

פורסם

יעקב ושמעון, הבעלים של פרפקט סגרו מאותה סיבה שרבים וטובים סגרו - גיל, ירידה בנפח העבודה ונכס ששווה לא מעט.

עיקר עבודתם היה בייצור אטמים למאיידים ולאגזוזים, שני ענפים שכמעט ונעלמו מהעולם.

קיבלו מחיר טוב על הנכס שישבו בו ופרשו לגמלאות.

לטענתם, בשנים האחרונות כבר "לא הוציאו את ההוצאות".

אני זוכר את הרחוב שלנו, תמיד היה הומה ומלא בעלי מלאכה - נגרים, חרטים ומתקן מכונות סריגה (!).

היום נשארנו לבד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

עצוב ביותר שהמגמה כזאת, בסופו של יום זה מקשה מאוד על ביצוע עבודות על רכבים שירדו מזמן מהפס. מה שיקשה על האספנים ויפגע בענף.האספנות.

לגבי אי דיוקם של פרפקט, לי עשו המון דברים מדויקים ברמות סוף(הכול איך שהנחת אותם).

היה לי במוסך אופנוע במוו g450 לא היה אטם קיסים בעולם. הם יצרו לי בעובי 0.8

מדויק ביותר.

פורסם
יעקב ושמעון, הבעלים של פרפקט סגרו מאותה סיבה שרבים וטובים סגרו - גיל, ירידה בנפח העבודה ונכס ששווה לא מעט.

עיקר עבודתם היה בייצור אטמים למאיידים ולאגזוזים, שני ענפים שכמעט ונעלמו מהעולם.

קיבלו מחיר טוב על הנכס שישבו בו ופרשו לגמלאות.

לטענתם, בשנים האחרונות כבר "לא הוציאו את ההוצאות".

אני זוכר את הרחוב שלנו, תמיד היה הומה ומלא בעלי מלאכה - נגרים, חרטים ומתקן מכונות סריגה (!).

היום נשארנו לבד.

למרבה הצער ואני אישית רואה את זה כבעל עסק בתחום הדו גלגלי, רבים מהישראלים שלא מעריכים איכות. אם כן, הם לא רוצים לשלם עליה. כאשר אני פתחתי את העסק שלי עשיתי זאת כי בתור רוכב על אופנוע ומכוניות רציתי את המוצרים הכי טובים שיעשו את העבודה בצורה הטובה ביותר. אין לקוח שלא מתבכיין איתי על המחיר ומה שמדהים שלפעמים זה רק שקלים בודדים.

לצערי, הישראלים לא מוכנים לשלם עבור איכות.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...