Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגומיות שסתומים ביניקה בהוריקן (אורינגים) באמת מועילים במשהו? זה נראה לי מיותר לגמרי,

האם כדאי לשדרג למחזיר שמן נורמלי?

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

חצי שסתומים חצי התלבטות :-). לדעתי עדיף להרכיב את הגומיות שבצורת כיפה .יש אצל קלוש ראש חדש וגם בוכנות להריקן. זהו ג'יפ יפה ואמיתי .

בברכה אריק

פורסם

קיים כזה אטם? הבעיה שם מלבד התושבת של נועל השסתום(ריטיינר) הענקי שלא משאיר יותר מידי מקום היא שמובילי השסתומים ענקיים למעלה וצריך לחרוט אותם, חשבתי על זה כבר אבל לא מצאתי באינטרנט שום אזכור שמישהו עשה את זה ולכן עלתה השאלה אם זה בכלל הכרחי, לפי המבנה של הראש והריטיינר אולי לא מגיע לשם כמעט שמן ולכן אין צורך בזה בכלל, מלבד זאת צריך לעבור מעט שמן על מנת על מנת לסכך את השטח בין השסתום למוביל..

כשפרקתי אצלי את השסתומים שמתי לב שגומיה אחת לא הותקנה נכון והייתה מעוכה ולא במקום ולא חושב שיש בכלל הבדל.

Sent from my iPhone using Tapatalk

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

השאלה היא באיזה מצב מובילי השסתומים והאם אין חופש מיותר, כנראה מישהו התקין אותן בתור תוספת כי גם אני לא מצאתי איזכור לגומיות, כולל בחנויות אטמי מנוע בארה"ב.

בברכה אריק

פורסם

אני מחליף את המובילים לחדשים, לא התכוונתי להשתמש בישנים, פשוט עניין הגומיות לדעתי מגוחך ולא אפקטיבי בעליל

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תוכן חדש...