Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי סיטרואן c4 פיקאסו חדשה ואני מעוניין להחליף את כל תאורת הפנים החלשה (יש לציין) שמגיעה עם הככב, לתאורת לד חזקה. איך עושים זה?

בנוסף, אני רוצה לשים תאורת לד בצמוד לראי שנמצא במגן השמש שבמושב שליד הנהג (לצרכי איפור של אשתי...)

אשמח לקבל עצות והמלצות לגבי שנח הדברים הנ"ל.

תודה רבה

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

פורסם

זאת לא בעיה בכלל, ניתן לרכוש באייבי/אליאקספרס, בגרושים לדים לפנים הרכב, רק אתה צריך לבדוק את סוג הנורות שאתה צריך!

במידה ובעיה לרכוש בחו"ל לרוב כל חנויות אביזרי רכב, מוכרים אותם, אבל המחיר בהתאם.

BESTRONG BEbeautiful BEYOU

פורסם

איך אני יודע אילו נורות אני צריך?

והאם יש לך המלצה לגבי הבקשה השניה? צריך לקחת בחשבון שאין שם מקור מתח, אז אני צריך להתבסס על משהו עם סוללה

פורסם

פתח את המכסים ותיראה איזה מנורה יש שם, אם זה נורת בננה אז תמדוד את האורך שלה

לגבי תאורה שמגן שמן ויד המראה, אתה יכול למשוך 12V והנורה המרכזית ולחבר סטריפ לדים קצר(בדרך כלל ניתן לחתוך כל 3 לדים וזה אמור להספיק מעל ומעבר)

פורסם

אני התכוונתי מהנורה הפנימית של תאורת סלון, ברעיון אתה צריך לנתק את היחידה מהדיפון של הגג וליראות את החוטים שמתחברים לנורה ופשוט להלחים חוט פלוס ומינוס, כמובן שתצתרך למצוא דרך יצירתית למשוך את החוטים כך שלא יראו אותם ואפילו לעשות סויצ'

פורסם
אני התכוונתי מהנורה הפנימית של תאורת סלון, ברעיון אתה צריך לנתק את היחידה מהדיפון של הגג וליראות את החוטים שמתחברים לנורה ופשוט להלחים חוט פלוס ומינוס, כמובן שתצתרך למצוא דרך יצירתית למשוך את החוטים כך שלא יראו אותם ואפילו לעשות סויצ'

טוב, זה כבר ממש מתקדם עבורי...:-)

• תוכן חדש...