Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על מוסך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

יש ברשותי ג'פ איסוזו טרופר ארוך דיזל מודל 99'. הוא ברשותו של בני החייל שנוסע בו מעט ועוד יותר מעט בשטח.

האוטו עשה פחות מ-250K קילומטר והוא במצב טוב. היה מטופל שנים במוסך 10 UMI ביפו ובשנתיים האחרונות נוכח מיעות הנסועה אני מטפל בו במוסך האומנים (גם ביפו) ואני סה"כ מרוצה.

מה שאני מחפש זה מוסך שמכיר טוב את האיסוזו עבור בדיקה (ואולי טיפול) חד פעמיים, כי הרושם שלי הוא ששני המוסכים שהזכרתי, למרות שהם "בסדר", הם לא ממש מכירים את הבעיות של האוטו הזה לפרטים. למשל אף פעם לא הצלחתי להיפטר מבעיה של סחיבה קלה בהיגו, למרות מספר כווני פרונט ובקשות מהמוסך. הייתי רוצה מישהו שיקח את האוטו לנסיעה קצרה ויתרשם אם צריך לעשות משהו, וגם יסתכל טוב בתחתית לנזקים אפשריים.

בתודה מראש

Using Tapatalk

פורסם

אם אתה מוכן להרחיק לכת לנס - ציונה ....

נסה את צפריר שטרק, מכיר את התחום מקרוב, חפש את הבהמה האדומה שלו ותבין לבד .

עד עכשיו הם היחידים שביצעו לי פרונט כראוי, הן בבמוו והן בשאר רכבי הליסינג שנכנסים אליו.

צמיגי שטרק, פנה לרפי או צפריר בטוח שלא תתאכזב .

פורסם

חחח, תודה, במקרה בלבד אני גר בנס ציונה ! מה שכן, הייתי רוצה מישהו שיסתכל על האוטו בכלל, לא רק על ההיגוי. אבל אגש אליהם כמובן.

Using Tapatalk

פורסם

מסור להם ד"ש ממקס .

צפריר מקצוען בתחום, ואני אישית סומך עליו.

המנהל עבודה שלו רפי איש מקסים ואני בטוח שתצא מרוצה.

תחושת בטן.

• תוכן חדש...