Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רק לי יוטיוב נורא איטי בכרום?

ronka
שימו לב! השרשור הזה בן 3059 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

יש לי איזה בעיה מוזרה שרק בכרום יוטיוב איטי ברמה שסירטונים של 144P לא נטענים. ברגע שאני פותח את יוטיוב בEDGE הכל רץ חלק. שמתי לב גם שהורדות לאחרונה נורא איטיות אבל אני לא חושב שזה קשור.

תשתית הוט וספק בזק בינלאומי.

מישהו מכיר את הבעיה? ראיתי בגוגל שהרבה מאשימים את הADBLOCK אבל ניסיתי בלי וזה עדין נורא איטי.

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא ברור על אילו בעיות איטיות מדברים.

המחשב שלי ממש לא פגז אבל הוא מתמודד טוב מאוד עם יוטיוב בכרום (עם אדבלוק, כמובן).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יכול להיות שהבעייה מגיעה בכלל מהפלאש הוא כבד מאד, איטי מאד , זולל משאבים בצורה מטורפת. תוריד לגמרי את הפלאש של אדובי. יוטיוב עובד יפה מאד עם HTML5,

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתקינו גירסה 64 ביט של כרום

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...