Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב?

תראה לי שמן כזה שנמכר בארץ, שבן אדם יכול לבוא ולקנות בכסף אמיתי ולקבל מיכל ולווליין שעליו רשום 6094m . כפי שאתה המלצת .

אני לא התעצלתי, פשוט לא מצאתי לא אצל אבי ולא באוטוסטור ולא בשום מקום אחר.

פורסם

עידן ומקס

שוב, אני לא כזה מבין

אבל שניכם ממליצים על 5-30

על מה בדיוק הויכוח ?

על היצרן של השמן ? ואם יש או אין חותמת לתקן ?

פורסם

גמרתם להתנצח? שניכם מסכימים על אותם הדברים וזה שיח של חרשים.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בכל חנות חלקי חילוף שמוכרת שמנים של וולוליין, אצל אבי ואוטוסטור לא תמיד מעדכנים את התקנים הכתובים על הבקבוק. רק בזמן הכנסת המוצר לאתר בפעם הראשונה הם מעדכנים זאת ולכן במשך השנים שהמוצר מקבל עדכונים זה לא תמיד נכתב באתר, למשל תראה מוצר חדש שמגיע לארץ בדמות 5W20 פתאום מקבל גם תקנים עדכניים http://www.apexmotors.co.il/Product/%D7%A9%D7%9E%D7%9F-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-%D7%95%D7%95%D7%9C%D7%95%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9F-valvoline-synpower-5w20

פורסם

אני מציע, ליתר בטחון, להתקשר מחר למחלקה הטכנית של היבואן. UMI . ולברר

מאחר והבעלים הקודמים השתמש בצמיגות 5W-40 - אולי זו ההנחיה לטיפול בישראל.

אשר שונה מההנחיה במקום אחר.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...