Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

אומנם הרכבים שלי (קוואליר 95 ו96) הם לא אספנות אבל פתחתי שרשור לגבי בעיה כללית.

מה גם שלדעתי הקהילה פה יותר מנוסה ומקצועית בכל מה שקשור לרכבים ישנים.

אני קניתי קוואליר 96 שתתרום חלקים לקוואליר 95 שלי.

אני יודע שאין ייחוד כל כך ברכב הזה, אך בשלב הזה של החיים אני זקוק לתחביב שימלא חלק מהזמן הפנוי שלי, בהשקעה לא גדולה, ועל הדרך המהלך יחסוך לי כמה מאות בעתיד.

וגם במחשבה לעתיד, עם כל האהבה שלי לאמריקאיות, ספק אם אני אחזיק אמריקאית נוספת.

הבעיה ב96, שכל חלק שאני מפרק מאיזור הדשבורד והקונסולה, יוצא שהפלסטיקה מתפרקת לי בידיים ובחלק מהפעמים לפני שאני פותח את הבורג או הקליפס.

העזרה שאני צריך היא לשני דברים:

א. אם יש איזשהי טכניקה לפרק מכלולי פלסטיק (חיזוקים\קליפסים) ונועלי מחברים חשמליים, מבלי שהם התפוצצו בנגיעה?

ב. בינתיים אני מפרק ומאחסן כל מה שקשור לחלקי הדשבורד והקונסולה וחלקי הפנים ברכב.

בגלל שברכב התורם הפלסטיקה מתפוצצת לי, אני מתכנן כל דבר לשחזר כמה שאפשר, כדי שבבוא היום שאני ארצה להתקין אצלי ב95, יהיו לי גם חלקי פלסטיקה תקינים.

(מציין שב95 הפלסטיקה במצב הרבה יותר טוב אך גם ישנם כמה שברים\סדקים וממש קצת קרקושים כאשר הרכב פועל.)

איך הכי כדאי להדביק ולשחזר את חלקי הפלסטיק (כאמור פלסטיק לפלסטיק), עיקר הבעיות שלי מתרכזות בדשבורד ובקונסולה.

דבק? אופן שימוש? וכו׳.

ואם כבר נכנסנו לנושא הדבק, איזה דבק מומלץ להדבקת סמל מתכת לפח?

לקנות חדש לא בא בחשבון מהסיבה שהתחום הזה הוא תחביב ואני מנסה למזער כל השקעה והמטרה היא ללמוד ולצבור ניסיון.

תודה.

עריכה אחרונה על ידי nir100
  • תוכן חדש...